Go

Kucing, Outstation Dan Rindu

 


Hi kawan-kawan, 

Korang ada tak berperasaan macam ni bila selalu kena pergi outstation? How we wished yang anak-anakbulu kita nih boleh text dan update keadaan diri mereka kan? 



Kredit Gambar: Cik Idaxu Rais


kebiasannya kita akan tinggalkan kunci rumah kepada rakan yang kita percayai untuk menjaga mereka sekiranya tempoh outstation agak panjang. kalau outstation sekejap-sekejap biasanya anak anak tinggal sendiri. tapi nanti bila balik akan ada banyak harta karun di atas lantai! bertabah lah tuan punya anak anak bulu yer! 

Apa pun bila balik dari outstation melihat telatah mereka memang boleh menghilangkan stress dan penat. okay okay lepas tuh penat jugak la kutip harta karun but we, of course, dont mind kan?! ;-)  

-Encik Memerangemok-
#kucingkembirikool #rinduanakbulu



Source: http://kucingterbiaranjingjalanan.blogspot.com/2016/02/kucin..



 

avatar

SCRATCH

SCRATCH's main mission is to rescue stray, abandoned, and abused cats and to find as many of them as possible new homes with loving owners once they have been treated/nursed back to health and spayed/neutered (aka speutered).

We realize that we cannot always be successful in finding homes for all of the cats that need one, so an associated goal is to minimize the stray cat population by capturing, speutering, releasing and managing those that we cannot find homes for.

More Articles   |   Website

Follow Me:Facebook



Facebook Comments


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008 - 2019, PetFinder.my. All rights reserved.