Go

Animal Malaysia Mencari Individu Berkelayakan Untu..

 
Animal Malaysia mencari individu berkelayakan untuk memelihara (adopt) seekor kucing putih baka Persian (seperti dalam gambar) dengan kadar segera. Kucing ini diberi nama “Puteh The Vass”.

Kucing betina yang tidak diketahui jantina ini diambil daripada pemiliknya atas sebab-sebab tertentu. Beberapa Syarat pengambilan Puteh The Vass dikenakan iaitu wajib pemandulan, wajib vaksin dan beberapa perkara yang perlu ditanggung sendiri bakal pemilik baru.

Jika berminat dan pihak Animal Malaysia berpuas hati. Pengambilan akan diberikan set pemilikan seperti sangkar 3 tingkat, feeding and drinking bowl, set grooming, litter box, scratcher dan tilam.

Individu yang berminat untuk mendapatkan Puteh The Vass boleh Whatsapp Animal Malaysia di talian +601120901097. First come first serve!

#dvs #perhilitan #pbt #animals #stray #wildlife #wild #wildanimals #dogs #cats #strayanimals #saveouranimals #cruelty #animalcruelty #saveourstray #feeder #animalfeeder #law #justice #voice #advocacy #animallaw #animaladvocacy #animalvoice #animaljustice #malaysiaanimals #animalmalaysia #malaysiaanimalassociation

#aktakebajikanhaiwan2015 #aktapemuliharaanhidupanliar2010

Source: https://www.facebook.com/animalmalaysia/photos/a.63918759962.. Facebook Comments


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008 - 2020, PetFinder.my. All rights reserved.