Go

Cctv Rakam Aksi Ngeri Kereta Seret Anak Anjing Hin..

 


CCTV rakam aksi ngeri kereta seret anak anjing hingga mati. Pemandu wanita diminta tampil jelaskan perlakuan. Kejadian berlaku di Pulau Pinang.

Akibat seretan panjang dengan panduan kereta yang laju. Penduduk pertikai bagaimana pemandu tidak sedar dentuman dan laungan panjang anak anjing yang kuat ketika pemandu terus memecut sepanjang hampir dinggarkan 50 meter.

Amat menyedihkan saksi mendakwa pemandu tidak mahu mengaku bersalah langgar anjing. Malah tidak mahu minta maaf. Animal Malaysia juga difahamkan anak anjing baru 4 hari hadir ke kawasan taman perumahan tersebut. Selain pemandu kereta yang langgar anjing. Penanggungjawab anjing juga diminta tampil jelaskan bagaimana anjing kelolaannya boleh dibiar berada di jalan.

Sumber : Pengadu Yang Mahu Dirahsiakan

#dvs #perhilitan #pbt #animals #stray #wildlife #wild #wildanimals #dogs #cats #strayanimals #saveouranimals #cruelty #animalcruelty #saveourstray #feeder #animalfeeder #law #justice #voice #advocacy #animallaw #animaladvocacy #animalvoice #animaljustice #malaysiaanimals #animalmalaysia #malaysiaanimalassociation

#aktakebajikanhaiwan2015 #aktapemuliharaanhidupanliar2010

 Facebook Comments


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008 - 2021, PetFinder.my. All rights reserved.