Go

Sokongan Anda Besar Nilainya Buat Makhluk Malang. ..

 
SOKONGAN ANDA BESAR NILAINYA BUAT MAKHLUK MALANG.

Animal Malaysia adalah sebuah Badan Bukan Kerajaan (NGO) yang tetap konsisten menyuarakan hak haiwan dan kebajikannya. Walaupun menyedari Dasar Kebajikan Negara bertentangan dengan beberapa akta yang sedia ada mengenai hak dan nasib haiwan jalanan di negara ini.

Survival Animal Malaysia tidak hanya tertumpu dengan sumbangan orang ramai. Juga Animal Malaysia tidak pernah menerima mana-mana bantuan korporat mahu pun geran bantuan kerajaan. Ini kerana sifat berdikari yang dipupuk menjadikan Animal Malaysia keras bersuara dan memberikan kritikan berkenaan lompongan kebajikan haiwan yang berlaku di negara ini. Justeru pelbagai inisiatif untuk mencari sumber dari bermacam sudut.

Oleh yang demikian mana-mana pihak dan individu yang berbesar hati boleh menyokong Animal Malaysia secara memiliki cenderahati keluaran Animal Malaysia seperti Kad Touch N Go, Face Mask (Dog & Cat), T-Shirt pelbagai design dan beberapa lagi barangan eksklusif keluaran Animal Malaysia.

Kaedah mendapatkan barangan Souvenir melalui whatsapp ke Bahagian Pengurusan Cenderahati di www.wasap.my/+60166345464 atau terus secara online di https://animalmalaysia.com/shop/

Manakala sumbangan terus boleh dihulurkan ke akaun :

Nama Akaun : PERSATUAN HAIWAN MALAYSIA

No. Akaun : 105380001899

Nama Bank : Affin Bank Berhad

Setiap souvenir anda miliki adalah suara untuk haiwan terzalimi. Dapatkannya sekarang!

#dvs #perhilitan #pbt #animals #stray #wildlife #wild #wildanimals #dogs #cats #strayanimals #saveouranimals #cruelty #animalcruelty #saveourstray #feeder #animalfeeder #law #justice #voice #advocacy #animallaw #animaladvocacy #animalvoice #animaljustice #malaysiaanimals #animalmalaysia #malaysiaanimalassociation

#aktakebajikanhaiwan2015 #aktapemuliharaanhidupanliar2010

Source: https://www.facebook.com/animalmalaysia/photos/a.63918759962.. Facebook Comments


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008 - 2021, PetFinder.my. All rights reserved.