Go

Satu Lagi Sesi Khidmat Sosial Oleh 15 Penuntut Ija..

 
Satu lagi sesi khidmat sosial oleh 15 penuntut Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (Sumber Manusia) Universiti Teknologi Mara, Malaysia (UiTM) Puncak Alam berlangsung hari ini Ahad 03 Julai 2022 di Galeri Animal Malaysia

Pendedahan terhadap pengurusan haiwan adalah keutamaan supaya para peserta faham keperuan haiwan dari sudut pemakanan, penyelamatan, kebersihan dan kesihatan, dan kebajikan, perlindungan dan undang-undang haiwan.

Animal Malaysia tetap dengan dasar mengalu-alukan lebih ramai generasi akademik untuk beraama dalam usaha berkongsi pengetahuan san pengalaman satu sama lain.

Tidak lain tidak bukan banyak manfaat diperolehi oleh haiwan dalam jangka masa panjang jika setiap generasi masa kini didedahkan dengan ketamadunan hak haiwan.

Lebih ramai lagi masyarakat diluar dialu-alukan hadir ke Galeri Animal Malaysia demi memastikan perjalanan kehidupan kucing di sini.

Galeri Animal Malaysia terbuka kepada pengunjung untuk membuat adoption dan dibuka setiap hari dari jam 11.00 pagi hingga 6.00 petang. Terus walk in ke :

Galeri Animal Malaysia

No.5 Jalan Balam

Taman Million

51100 Kuala Lumpur

#cat #kucing #kitten #babycat #adoption #donation #charity #galeri #animal #malaysia #stray

Source: https://www.facebook.com/633109216896282/posts/1828288074045.. Facebook Comments


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008 - 2022, PetFinder.my. All rights reserved.