Go

Featured Members
GenChia


ZanaMK
Rescuer, Animal Lover

ShannyYuen
Animal Lover

soniawilliamss
1 Pet, Animal Lover

izzatialias
Animal Lover

BoonBoonLiew




Crool
NameCK Reveira
JoinedAug 2009
Age32
GenderFemale
LocationPetaling Jaya, Selangor, Malaysia
OccupationEtudiant
Websitehttp://justmycat.blogspot.com
ExperienceCat (1 Year)
Interested InAdopting Pets
An Animal Lover
Send Email View Phone 215 Comments
Race: Kadazan + Dusun
Religion: Muslim
Place of Birth: Hospital Queen Elizabeth kk
Hobby: Fishing, Travelling, Eating, Cooking & Reading
Best feature: smile, I Think so hehe
character: Friendly
The most important, Im cat Lover







Crool's Pets



Romeo, 8 Yrs
Owner's Pet













Comments
Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11    215 Comments
Crool   Dec 9th 2009 at 9:08PM
hehe,okay2 ...klu org lain suwh tukar crool x kan tukar...tp atas permintaan kak fareen crool tukar ....jp g k...hehe..mcm artis la plak...hahhaha..so funny..
  0  
Fareen   Dec 9th 2009 at 9:53PM
hehehe...kak fareen special ye? chewaaah perasan pulak. Ha, gambar nilah kak fareen suka. Eh tadi kan, kak fareen jalan2 pergi petshop sbb nak cari cage kucing yang paling kecik, nak guna untuk grooming kucing2 kak fareen since dorang ni takut blowdryer. Wahh...kucing2 yang kononya persian harganya RM1680. Bukan main mahal lagi. Cute sangat tapi nampaklah dia tak berapa sihat. petshop tu kat Petaling Street tau...Sapalah nak beli mahal2 kat sana. Sian kittens tu. Tapi mungkin ada kot orang yang nak beli?
  0  
Crool   Dec 9th 2009 at 11:21PM
kak fareen :a'ah special sbb crool respect kak fareen ...hehe..
oh crool tau tue...yg kat petaling street ..yg ade jual anjing n burung sekali ker atau yg ade jual kucing n anjing jer...crool cume tau 2 petshop jer kat sana...satu yg ade aircond..satu yg nampak mcm kedai lama...yg mcm kedai apek tue (jenis lama punye) mahal2 kcg diorang jual , kucing sakit pun kena jual..hehe...
haiz..tp byk org beli kucing kat kedai tue..hari tue crool nampk sampai 3 ekor sekali org tue beli breeder kot...x tau la..hehe... tp sales girl kat kedai tue very friendly, crool selalu jugak pegi sana sbb lebey complete, hari tue ebli ubat utk mata daisy kat sana la..skrg mata daisy dah ok dah...hehe

kucing crool pun x suke blowdryer terutamanya winter,mao2 n lyon... tp mao2 dah okay dah skrg hehe....mao2 cpt kotor so setiap 3 hari crool mandikan...daisy n reveira pun sama..huhu..kcg putih cpt kotor especially lps diorang pee n poo..huhu...

  0  
Fareen   Dec 9th 2009 at 11:25PM
ahh betul2. kak Fareen pergi yang kedai apek lama tu. Tak perasan pulak ada yang aircond punya. mmg auntie tu baik and dia byk product penjagaan kucing kan. Tapi tulah, cage dia tak sesuai tadi. And kucing dia cam tak sihat. And mahal. Pastu dia ada byk burung dan anjing huskies yang cute hehehe.

Ha...respect respect nih, boleh lah kasik kak fareen jaga anak winter satu heheeh. Alamak terlebih suda :P
  0  
Acqua   Dec 9th 2009 at 11:55PM
ni la gambar crool..
cute2..
tapi x leh lwan lyon..
ha..
jk , jk ..
  0  
Crool   Dec 10th 2009 at 12:28AM
kak fareen: dpn sket dr kedai auntie tu...ade satu petshop lg yg ade aircond..hehe kira modern sket la..hehe...auntie tue baik hari tue crool beli brg kcg kat sane siap bg discount and souvenir lg..hehe..service kedai tue mmg bgus, crool rasa la kcg tue bkn kedai tue punye diorang cume jd middle man jer kot...sbb tue crool slalu g sana beli product kucing..

pasal anak winter tue bley dibawa bincang n dipertimbangkan ,insyaallah...hehe..crool harap winter x beranyak byk2 sbb this is her first time, klu seekor dua pun jd la..huhu...klu byk2 pun x guna klu winter in pain, hari tue tiara beranak dua ekor pun tiara dah x tahan dah ,tiara ade pengalaman beranak sbelum nie...huhu

aznor: sbb tue crool ckp kat koleq , semua kcg2 crool ketawakan crool sbb gambr diorang lg cute..hehe

  0  
Fareen   Dec 10th 2009 at 12:42AM
ah ah kan Crool. Biasanya first litter ni kecik je kan.

Hehehe pasal cute nih, kalau rambut Kak Fareen lurus, dah buat dah rambut fesyen Crool hehe..Sekarang ni fesyen tu kot. Most of my advertising colleagues yang muda2 semua potong rambat pendek belakang pastu fringe panjang and sikat ke tepi. tapi sayang rambut ku wavy unless I pergi buat hair smoothening kat Jakarta lagi! huhuhuhu
  0  
Crool   Dec 10th 2009 at 1:04AM
kak fareen: hehe, mungkin jugak kot, crool cume nak winter selamat jer..huhu..x tau la crool mmg suke kucing warna putih dr dulu sampai skrg....haiz

hehe, crool prefer wavy , nampak very elegant.... soon i nak try pangal rambut lurus pastue hujung tue mcm melentik sket, ala2 korea sket..hehe actually i suke tgk drama korea n Chinese ..most of them klu gurl kan chantek sgt dgn wavy curl hair...haiz..hehe...rambut lurus nie dah jd kebiasaan plak... nothing special...tp klu pandai fesyen chantek jgak..
hmm dlm gambr tue style rambut crool 2 bulan lepas...hehe most of my lecturer suke, sampai my HR lecturer potong rambut mcm crool..hehe..
time puasa yg lepas I straighten my hair..hehe...sampai la skrg nie nak potong sket sbb hujung rambut dah nak mula bercabang..huhu
  0  
Oshyn   Dec 10th 2009 at 2:51AM
owh crool is a male? hehe, mati2 I igt gurl... muke mcm korean gurl... pretty boy...
  0  
Crool   Dec 10th 2009 at 10:31AM
oshyn: yes oshyn im male...maybe i should hide my identity kekeke... no la just joking ..really...alamak my idol tue... Korean..hehe..
thats what the Cambodian, Turkish, Thais & Arabian called me when i was in Istanbul,Bursa,UAE,iran,phnom penh and siem reap...i still remember 'Pletty boy, buy form me one dollar...hehe'
  0  
deanil   Dec 11th 2009 at 12:25AM
crool... pakai product apa.. kulit licin sgt lah!!!
  0  
Crool ade jual kucing ker.. kalau ader alert saya yer.. since mulan dah x der.. rase nak cr pengganti dia lah..
  0  
crool... i br kat sini.. just nak tanya... x der ker nak buat.. gathering?.. teringin sgt nak jumpa crool... fareen... dan yg lain2
  0  
CikLola   Dec 11th 2009 at 12:45AM
crool jgn majuk plak..kt xperlu tkt if kt x wat crool..if kt mgalah..org mganggap kt salah selama2nya..

  0  
Crool   Dec 11th 2009 at 12:59AM
deanil : crool pakai bio essence Tanaka white

hmm crool x jual kcg , hehe hari tu jual sbb ade case emergency, sbb tu la jual....haiz..

hehe gathering bila nak buat , crool pun x sabar nak jumpa kalian semua...hehe

Lola: Lola tq tau, crool nages2 tau td naseb bek daisy g tempat crool klu x nages jer sampai sok pagi
  0  
deanil   Dec 11th 2009 at 1:02AM
nak i organizekan ker... boleh jer.. i paling suka bab2 buat gathering ni
  0  
crool nangis.. lor naper.. saper yg kacau.. bg tahu.. biar i belasah...
  0  
Crool   Dec 11th 2009 at 1:22AM
deanil: ahah, xder ape2 la bang cuma org tuduh crool nie breeder tue jer, sedangkan crool dah bgtau jelas2 kat cini..haiz...

hehe bley jugak... lepas christmas ker, sbb crool nak g shanghai..hehe
  0  
deanil   Dec 11th 2009 at 1:29AM
gi shanghai.. best nyer... i in january gi shenzen.. tp bukan bercuti.. kerja.. huhuuhu
  0  
Crool   Dec 11th 2009 at 1:53AM
shanghai winter season now..my sister ade urusan kerja so she bring me along.. 5 days jer ..i pegi jalan2 la lgpun i ade ramai kwn kat shanghai , my ex-classmate time diploma dulu
  0  
Comment









Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Contribute
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
Mobile App
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle AI Competition
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
Gadhimai: Ending Mass Slaughter
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2020. All rights reserved.


Share &
Save Lives!

Follow Us: