Go

Featured Members
deepan1985
2 Pets, Rescuer

firafrog
Adopter, Animal Lover

kategoodwillyahoocom
2 Pets, Rescuer

kentphan90
Animal Lover

Lycan
1 Pet, Rescuer

BurnFly




Crool
NameCK Reveira
JoinedAug 2009
Age32
GenderFemale
LocationPetaling Jaya, Selangor, Malaysia
OccupationEtudiant
Websitehttp://justmycat.blogspot.com
ExperienceCat (1 Year)
Interested InAdopting Pets
An Animal Lover
Send Email View Phone 215 Comments
Race: Kadazan + Dusun
Religion: Muslim
Place of Birth: Hospital Queen Elizabeth kk
Hobby: Fishing, Travelling, Eating, Cooking & Reading
Best feature: smile, I Think so hehe
character: Friendly
The most important, Im cat Lover







Crool's Pets



Romeo, 8 Yrs
Owner's Pet













Comments
Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11    215 Comments
koleq   Dec 11th 2009 at 10:26AM
huyo, deanil jadi big brother la heheheh...dude, bila nk update blog?
  0  
Acqua   Dec 11th 2009 at 3:18PM
crool naq tu yg gadoh pasal de ade desree n i hanye baru spm..
x ingat ke yg overated tu..
  0  
koleq   Dec 11th 2009 at 3:28PM
dah daftar crool, hehehe...tu la first time join forum..
  0  
Fareen   Dec 11th 2009 at 3:56PM
x de pun nampak koleq kat forum? isu2 panas kat forum menyeramkan anda? ngeh ngeh ngeh
  0  
Crool   Dec 11th 2009 at 6:07PM
aiyak....mcm pisang panas....... hehe koleq dah daftar dah...hehehe
kita semua sama jak..... ada degree kah ...teda degree ..ka...semuanya sama...... org ada degree skrg pun susah mau cari kerja.........
  0  
koleq   Dec 11th 2009 at 6:25PM
hehehe, ngah baca segala info dalam forum tu, bila dah cukup ilmu bru la join, xde la nampak macam budak baru kat forum ti...tapi nampak macam menyeramkan la..hehehe, tol kata kak fareen, macam nurkasih cakap, silent reader tapi bila org dok kutuk2 crool, tu yang x puas hati....dah janji ngan Mao2, nk jaga owner dia wakakaka
  0  
Acqua   Dec 12th 2009 at 3:32PM
crool dapat private message pasal bkan melayu thinggy?
ape kes plak ni?
  0  
CikLola   Dec 15th 2009 at 12:58AM
hek2...makin panas...crool nye ayat kadang2 mgerunkn lola jek kat forum tuh..hek4..

koleq..bhati2 la yew..ngeh3..

aznor2..prvte tuh from rambo ekh?
  0  
deanil   Dec 15th 2009 at 1:38AM
isu apa kat forum yg panas ni.. x nak join yg panas2 ni.. nak join yg cool jer
  0  
Fareen   Dec 15th 2009 at 1:45AM
hahah Deanil, you join yang sejuk2 taruk ais punya lah. Kalau berani masuk yang suam suam kuku je :P
  0  
deanil   Dec 15th 2009 at 2:15AM
hehehe... masuk yg hot.. nanti ..i jd hot.. lg pun i kat sini.. nak relaks.. cukup lah dekat office dah pressure..
  0  
Fareen   Dec 15th 2009 at 2:29AM
hahah...at least pressure kat ofice boleh nampak orangnya. Ni hot hot kat internet ni Hampeh! heheheheheheh
  0  
deanil   Dec 15th 2009 at 2:35AM
hehehe.. td i hot giler dgn boss i.. tp i still senyum.. nasib baik dia dtg minta maaf dgn i.. best nyer dpt boss yg cam ni.. tu lah i kena beli kucing untuk dia ni..
  0  
Fareen   Dec 15th 2009 at 2:57AM
hahah..tapi budget kucing dah turun balik? :P eh eh crool. Sowiee pinjam rumah you pulak :P
  0  
deanil   Dec 15th 2009 at 3:00AM
yer lah crool.. sorry yer.. pinjam umah u
  0  
Crool   Dec 15th 2009 at 2:24PM
haiz...xper...crool ok saja bah...hehe..... jd bila mau gather nie...?
  0  
hakeem   Dec 15th 2009 at 3:56PM
gambar tu masa g vacation kat sabah....kat hot spring menda tah...lupa...hehehehe
  0  
koleq   Dec 15th 2009 at 6:13PM
salam, dude bila nk update blog?nk tahu kisah 'percintaan' Lyon ngan Winter yang x jadi hehehe
  0  
Crool   Dec 15th 2009 at 6:34PM
haiz...kasian c lyon...nanti crool update..mlm nie promise...keke...
  0  
hakeem   Dec 16th 2009 at 12:39AM
ooo...askar ek....abg aku ada ler yg sesat jadi askar...aku ambik bau kasut dia jer....heheheeheh
  0  
Comment









Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Contribute
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
Mobile App
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle AI Competition
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
Gadhimai: Ending Mass Slaughter
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2020. All rights reserved.


Share &
Save Lives!

Follow Us: