Go

Featured Members
WILLIAMFWLOON
Adopter

AnasSazaliCikgoo


jacksparrow
1 Pet, Rescuer

MRYEE
2 Pets, Rescuer

arminjay
Adopter, Animal Lover

renchan
1 Pet, Animal Lover



Crool
NameCK Reveira
JoinedAug 2009
Age32
GenderFemale
LocationPetaling Jaya, Selangor, Malaysia
OccupationEtudiant
Websitehttp://justmycat.blogspot.com
ExperienceCat (1 Year)
Interested InAdopting Pets
An Animal Lover
Send Email View Phone 215 Comments
Race: Kadazan + Dusun
Religion: Muslim
Place of Birth: Hospital Queen Elizabeth kk
Hobby: Fishing, Travelling, Eating, Cooking & Reading
Best feature: smile, I Think so hehe
character: Friendly
The most important, Im cat Lover







Crool's Pets



Romeo, 9 Yrs
Owner's Pet













Comments
Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11    215 Comments
hakeem   Dec 16th 2009 at 12:41AM
la....tumpang jer crool....takpe....tak kisah...heheheeh
  0  
deanil   Dec 16th 2009 at 12:44AM
hai crool.. jd ker nak wat gathering? juum lah organise
  0  
pipit   Dec 16th 2009 at 1:14AM
nk join.... de mkn2 x...heheheh... sorry mnyebuk... tp xleh dgr org nk wt perjmpaan ni msti de mkn2... hehehhe
  0  
deanil   Dec 16th 2009 at 1:27AM
boleh jer.. lg ramai lg meriah.. pipit kena bwk makanan jugak lah... hehehe
  0  
pipit   Dec 16th 2009 at 3:10AM
bleh... brtmbh byak mknn bertmbah srnok... ngeh2...
ngn pnorama kcing2 di sekeliling... hehehe... best nyer...>_<
  0  
aurora   Dec 16th 2009 at 4:28AM
thanklah crool i baru jer beli miya nie,mula tu sajer jer pergi petshop tgk miya terus jatuh cinta tu yang beli terus tu.
  0  
koleq   Dec 16th 2009 at 11:26AM
thanx for the update crool....
  0  
hakeem   Dec 16th 2009 at 1:07PM
tak marah pun crool...aku selamba jer...hahaha....
  0  
yer..dah duk shah alam...tapi kerja kat kota damansara
  0  
koleq   Dec 16th 2009 at 11:47PM
hahaha, seronok gak baca blog crool...ti la, kalo btol KPTM nk hantar saya ke poli KK, nk wat blog juga la hehehe...letak la pic sekali crool, lagi best heheh, per2 pun thanx sebab update blog ek crool...
  0  
CikLola   Dec 17th 2009 at 12:20AM
KPTM stand tuk pew bro koleq..huk2
kementerian pendidikan tinggi malaysia(btul ke)??hek3..
or kolej poly tech mara..hek4
  0  
ngeh3..blg crool lola ske baca...that y jd folower
  0  
koleq   Dec 17th 2009 at 10:24AM
Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia la Lola, saya pensyarah TESL kat politeknik so under KPTM, kalo sekolah KPM ngeh3x (tgk, dah ikut cara Lola gelak)
  0  
dapat berita dari KPTM, diorg nk tukar saya ke KK tapi lum confirm lagi, ngah wat rayuan hehehehe tapi nk gak ke sana, melancong,member2 U dulu pun ramai dari sabah...tapi blog crool mmng best,update tiap2 hari la crool..owh xpe, kalo crool xde kat KK, sy minta kwn sy kat sn bw g jalan2 hehhee, matlamat utama Gunung Kinabulu untuk di tawan hehehe
  0  
sy mohon biasiswa SLTP ms kat UPSI,kos2 tertentu yang ditawarkan untuk SLTP, kalo crool minat nk jadi lecturer, crool leh apply kat SPP or SPA...srnk kwn ngan org2 sabah n sarawak, semuanye baik2 hatta ln agama pun, kbnyakkn kawan sabah sy kristian hehhe..tu la, diorg kt sabah ni best coz sejuk heheheh.yang menetap kat sabah terus myb coz kahwin ngan org sana kot heheh, al maklumlah, org2 sabah kan cantik2 heheh
  0  
siapa nama kawan crool yang kat UPSI?ridwan ke?
  0  
hakeem   Dec 17th 2009 at 5:29PM
ikut nasihat pakcik google..dia bilang...sampai je rumah baru...kurung dlm satu bilik...biar diorg biasakan diri dlm situ..pastu campakler benda2 yg diorg dh biasa kat rumah lama...takler diorg stress sgt....tapi sblm pindah tu...dh bagi pun catnip byk2...biar diorg mamai dulu...hehehehe
  0  
sib baik ada catnip crool...kalo idak...menangis siang malam....hihihi
  0  
terseliuh?
pasal apa?jatuh ker atau kuat sgt berlari?
lainkali tuamkan jer kat area terseliuh tuh..hihihih
  0  
sib baik bukan baby kan...hehehehe...idak sure melalak satu malam...mesti pitam ko nanti...kekekek
  0  
Comment









Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Contribute
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
Mobile App
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Shopee Store
Pet Food, Toys & Products
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle AI Competition
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
Gadhimai: Ending Mass Slaughter
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2020. All rights reserved.