Go

Featured Members
ElvinEe


StanleyKhoo1
1 Pet, Adopter

doggiehouse
1 Pet, Rescuer

Bbeck
1 Pet, Animal Lover

jorji87
1 Pet, Rescuer

WYChoy
Adopter



Crool
NameCK Reveira
JoinedAug 2009
Age32
GenderFemale
LocationPetaling Jaya, Selangor, Malaysia
OccupationEtudiant
Websitehttp://justmycat.blogspot.com
ExperienceCat (1 Year)
Interested InAdopting Pets
An Animal Lover
Send Email View Phone 215 Comments
Race: Kadazan + Dusun
Religion: Muslim
Place of Birth: Hospital Queen Elizabeth kk
Hobby: Fishing, Travelling, Eating, Cooking & Reading
Best feature: smile, I Think so hehe
character: Friendly
The most important, Im cat Lover







Crool's Pets



Romeo, 8 Yrs
Owner's Pet













Comments
Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11    215 Comments
hakeem   Jan 29th 2010 at 3:27PM
cristina aguilera sepatutnya dh preggie...tapi perut dia mcm kempis jer...anta g mating aritu...owner kucing satu g ckp..mmg dah kawin..siap ada video n pics g masa diorg kawin...sampai menjerit2 cristina aguilera masa kawin.....alih2....takda apa...huhuhuhu
  0  
aurora   Jan 31st 2010 at 7:39PM
hi crool memang selalu adopt kitten dari penang ker?
  0  
hakeem   Feb 2nd 2010 at 11:17AM
aiks crool
takkan tucen tggl sekor jer...mana g yg lain...kasi for adoption ker?kena tak buzz saya...hehehehe

***nenen cristina aquilera tak pink pun...rasanyer tak preggie pun...huhuhu....takpe si nick dah miang keladi...tapi nak ke dia kat mak jan si cristina...hehehe
  0  
kenapa the other 2 tu..the owners want them back?
what happen?
  0  
aurora   Feb 3rd 2010 at 12:06AM
x nak bela british pulak ker?kak tgh cr flatnose yang biocolor susah nak cari kat penang nie
  0  
hakeem   Feb 3rd 2010 at 2:36PM
cenggitu pun ada ker...mcm drama plak..heheheh...
tapi melody ni mmg cun..kalo dpt ni mesti kena gomol.....
  0  
cats yg lain pesal crool sembunyi kan...nanti tepek ekk pic diorg...
  0  
haiyak...sian crool...takpe...meh sini tepek kat profile aku...bagi semua sekali pun takpe....heheheheeh
  0  
tak tau g nak anta kawin idak...crool ada member yg wat mating?
  0  
Fareen   Feb 5th 2010 at 11:02AM
hi hakeem, crool kak fareen just nak bagi pandangan tentang 'mating service' ni...I dunno abt u guys but if I were u, I wud worry abt exposing our cats tu virus or penyakit yang kucing lain Ada. bukanlah semua kucing berpenyakit , tapi most cats are not tested for FELV. dan mcm2 virus lagi yg x semestinya nampak symptoms dia. I had a cat who had FEGC iaitu sati skin condition yg menybebabkan ulcers, inflammation kat tekak, lidah, gusi tapi benda tu x nampak sampailah sati garu symptoms dia keluar..penyakit tu pulak keturunan...Ada kucing pulak, Ada certain habits yg x berapa elok, I've heard of one cat bila berjalan suka drag kaki dia. bukan aakit tapi habit. keturunan dia pun mcm tu. So my advise is, if u nak mate ur cats (I'm not encouraging it), baik u beli sendiri ur own cats. sekurangnya u tau tahap kesihatan dia.
  0  
deanil   Feb 6th 2010 at 1:19AM
betul ker fareen... alamak.. menakutkan
  0  
hakeem   Feb 7th 2010 at 1:31AM
thanks ms fareen.
i have one male cat at home...cuma blum baligh g..
dia asik cium muntut jer...tapi tak nak tut tut...hihih...
taking into consideration of your advise,i postpone dulu ler my plan...that is y i ask for bibi...kot2 bleh dikawinkan dgn cristina aguilera ku...hehehehe
  0  
crool...daisy tuh kembang sungguh bulunyer..persis dania cuma kaler jer lain...huhuhu...teringat kat dania....huwaaaaaaaaaa
  0  
aiyak crool....asik terseliuh jer....ko babab kan aje dia kalo dia nakal sgt.....mesti diakenapakai bandage nanti kan...french kiss utk puteri berirama ek....hehehehe

****alamak tersalah posting kat profile ms fareen.
perhaps she would misinterpret what i mean...
  0  
aurora   Feb 8th 2010 at 9:12AM
akk tak kisah yanh ada cert atau pun tak janji flatnose,ader kwn2 crool yang nk adopt x?
  0  
hakeem   Feb 8th 2010 at 4:55PM
a ah..pic masa g sabah arituh bah...
hehehe
kaki dh ok ek..jgn sampai pakai tongkat crool...haru nanti...heheheheh
  0  
aurora   Feb 8th 2010 at 6:55PM
british 2 1200 crool tp leh kurang lagi lah,kawan akak punya.
  0  
mohdd   Feb 8th 2010 at 10:37PM
crool..slalu bli kucg kt mna? tau x mana2 atau sapa2 yg jual kucg dgn harga yg berpatutan? tp comel2 la, mcm princess melody ni..hehe:)
  0  
hakeem   Feb 8th 2010 at 11:27PM
thn ni azamnyer nk bald until end of year...semua gara2 putus cinta....hihihi...tu pasal kot nmpk mcm askar....huhuhuhu

****la kena cencirit plak ker...sian usyuk crool....nanti cium kan skit dia yer...sbg wakil...
  0  
a ah kisah lama
dh di flush pun ke dalam sistem pembetungan IWK...hehehe

***pandai ke french kiss crool...wakakaka....
  0  
Comment









Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Contribute
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
Mobile App
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle AI Competition
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
Gadhimai: Ending Mass Slaughter
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2020. All rights reserved.


Share &
Save Lives!

Follow Us: