Go

Featured Members
StephenLow


NabilaZainal
Animal Lover

koolkevin
1 Pet, Animal Lover

Kawin
Animal Lover

ChristineChoi


Hamster86
2 Pets, Rescuer



HEROS
NameWira Jaafar
JoinedJun 2009
Age51
GenderMale
LocationBatu Caves, Selangor, Malaysia
Occupation
ExperienceCat (10 Years)
Fish (25 Years)
Interested InRescuing Pets
Adopting Pets
An Animal Lover
Send Email View Phone 7 Comments
Memang rasa tenang bila penat kalau ada pets ni....







HEROS's Pets
Kitty, 1 Yr
Owner's Pet


Ben, 1 Yr
Owner's Pet







Comments
Share your comments here7 Comments
Judy   Jun 16th 2009 at 3:30PM
mmm...kenapa you tak ada pets langsung??Heros have to go selamat haiwan yang tinggal orang or
give shelter la...:)
  0  
HEROS   Jun 17th 2009 at 2:57PM
Acturally i ada cats kat umah cuma x download je gambar.Semuanya i jumpa di pasar,tmpt makan dan yang datang umah mak.I also lucky one day jumpa kucing DLH kat tmpt makan waktu keje,terus bawa balik umah no time to waste(mmg kucing terbiar k,dah tanya).Now also i nak cari female longhair or kalau dapat persian(berangan)jadi pasangan dia.Yang lain kucing biasa DSH n Tabby.Total 3 of them live with me.Coming soon picture will be attach k.....
  0  
Judy   Jun 23rd 2009 at 11:55AM
HAHA!! Wah!comel your cat!:-}especially Kitty.Very fat la..Aiyo,you temu cat ini semua di foodcourt;-]!!Memang ada banyak kucing yang tidak ada kepunyaan orang...hmm..very pitiful thats why expert cakap mesti operate or spayed kita punya pets;]You nak cari persian free ka or beli?
  0  
HEROS   Jun 23rd 2009 at 4:46PM
Of couse free la tapi kalau beli mesti la murah dan boleh runding......
  0  
Judy   Jul 15th 2009 at 12:02AM
Hi,wira i tidak tahu you ada buat jawab my comment.Now only i see..-{Memang ada banyak Persian dijual.You can find in Petfinder.Tapi better get someone near your area(Selangor)You ada cari..ke...?
  0  
HEROS   Jul 16th 2009 at 9:15AM
Ya,i tengah cari......?????
  0  
Judy   Jul 16th 2009 at 3:00PM
:)) OK la...hope you find one you like...ahh kalau sudah dapat..post gambar ya:-]
  0  
Comment









Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Contribute
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Privacy Policy
Contact Us
Facilities
Mobile App
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Shopee Store
Pet Food, Toys & Products
Royal Canin Education
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle AI Competition
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
Gadhimai: Ending Mass Slaughter
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2021. All rights reserved.