Go

Featured Members
jeszebel
Animal Lover

TyrelSF
Adopter, Animal Lover

PYPYPY


monicawml
Adopter, Animal Lover

MawarRafeat


CheeThian
Adopter, Animal Lover



IrfaFirzana
NameIrfa Firzana
JoinedJan 2022
Age22
GenderFemale
LocationSkudai, Johor, Malaysia
Occupationstudent
Experience
Interested In
Send Email View Phone 11 Comments
Trying to figure out function of this app







IrfaFirzana's Pets








Comments
Share your comments here11 Comments
labuccico   Feb 11th 2022 at 8:21PM
sis ada nak kene bayar apa apa ke kalau nak adopt hamster tu?
  0  
IrfaFirzana   Feb 12th 2022 at 1:36PM
saya hanya charge rm5/sekor sebab saya nak sediakan bekas sementara semasa penghantaran/pengambilan hamster tu. tapi kalau nak suruh saya hantar, saya akan charge delivery ikut jarak perjalanan.
  0  
labuccico   Feb 12th 2022 at 1:41PM
okie faham faham
  0  
kalau siap hantar berapa? kita stay dekat ulu tiram
  0  
IrfaFirzana   Feb 12th 2022 at 3:46PM
kalau stay di ulu tiram beza dengan tempat saya (UTM) 20km, jadi saya akan caj rm 8 untuk delivery 😊
  0  
labuccico   Feb 12th 2022 at 3:59PM
okiee boleh lah mcm tu
  0  
nanti kita transfer je duit
  0  
apa apa sis bagitau
  0  
IrfaFirzana   Feb 12th 2022 at 4:41PM
boleh sambung di ws lah macam tu. sia boleh share no utk saya contact? atau boleh ws saya ;
  0  
*sis
  0  
labuccico   Feb 12th 2022 at 4:43PM
alright sekejap ea kita ws
  0  
Comment









Main Site
Home
Advertising
Donate
Sponsor Pets
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Privacy Policy
Contact Us
Facilities
Mobile App
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Shopee Store
Pet Food, Toys & Products
Royal Canin Education
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle: Adoption Prediction
Kaggle: Pawpularity Contest
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
Huawei AppGallery App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
Gadhimai: Ending Mass Slaughter
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2022. All rights reserved.