Go

Featured Members
BatrisyiaBahtiar


WYBeh


pooja
1 Pet, Animal Lover

wmlim
2 Pets, Animal Lover

BebeGan
1 Pet, Animal Lover

nicodeeds
3 Pets, Animal Lover



Marmoreal
NameMarmoreal Cattery
JoinedOct 2008
Age41
GenderMale
LocationGombak, Kuala Lumpur, Malaysia
Occupationsolid waste management and public cleansing
Websitehttp://www.just-catz.blogspot...
ExperienceCat (22 Years)
Rabbit (4 Years)
Bird (25 Years)
Interested InRescuing Pets
Providing Foster Home
Adopting Pets
An Animal Lover
Send Email View Phone 210 Comments
-We love animal specially cat and rabbit..

-Sgt happy bila lihat pet2 kami sihat dan ceria

-STRICLY HERE..."KAMI" BENCIKAN INSAN2 YG MENDERA BINATANG BIAR ANJING SEKALI PUN.. MANUSIA TAK BERHAK MENDERA BINATANG..

-YANG PALING PENTING KAT SINI, SEMUA KOMEN2 ANDA SAYA TERIMA DGN HATI TERBUKA, BIARPUN KOMEN YG INGIN MENJATUHKAN REPUTASI KUCING2 KAMI.. SILAKAN... WORDS NEVER KILL ME!!!

-OUT KITZ, CANTIK TAK CANTIK TU TAK PENTING, YG PENTING IS "SATISFACTION"!!!

-SEMUA MAKHLUK TUHAN TU ADALAH MULIA..:]
PEACE 4 ALL PET LOVER...:]


THIS IS OUR BLOG REGARDING OUR CAT AND RABBIT..
www.just-catz.blogspot.com &
www.arnabchumel.blogspot.com







Marmoreal's Pets


FanTaSia, 7 Mths
Owner's Pet



CaSaNoVa, 5 Mths
Owner's Pet







LadY SaLSa, 1 Yr
Owner's Pet


CASpiAn, 1 Yr
Owner's Pet

CaRUsO, 6 Mths
Owner's Pet

AraMIs, 2 Yrs
Owner's Pet










Comments
Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11    210 Comments
Marmoreal   Jun 3rd 2010 at 11:31AM
salam kak...sy dah emailkan pic2 nya kat akak...sori lambat k...sy bg pic dia beserta dgn pic ayah and mak dia.
  0  
sitialia   Jun 3rd 2010 at 11:50AM
awk xde ke flat face yg nk nego...cm minat lak flat face pas tgk awk nyer cat2 kt dlm ni
  0  
Marmoreal   Jun 3rd 2010 at 11:11PM
bt masa ni baby gurl cuma seekor jer jantan... prince charming...anak kepada hoo rah rae and aramis.. bt masa ni dia jelah...umur 4 bln... :]

kalau lain kena tunggu coz my hoo rah rae akan lahirkan baby coming this friday or saturday... :]
  0  
sitialia   Jun 4th 2010 at 8:57AM
bes nyer dpt bby ag awk..
dlu x minat idung penyek tp tgk awk nyer ank2 ni timbul minat plak
  0  
Marmoreal   Jun 4th 2010 at 2:38PM
a'ah babygurl... happy sgt2 pg nie... hope anak2 dia semua sihat mcm mak n ayah dia... jgn tunggu lama...try to get one... ngeee... :]
  0  
miazara   Jun 9th 2010 at 3:29PM
hye Sharkie... what i can say is WOW...

so cantik... jatuh hati jatuh cinta.. gombak kat ner... boleh fina menyinggah nengok miau miau...? fina pun stay gombak..
  0  
Marmoreal   Jun 11th 2010 at 12:16AM
hye fina... 1st ly tq so much... blh jer kalau nak dtg lawat... :]
  0  
miazara   Jun 11th 2010 at 9:41AM
memang nak dtg visit ngk miau miau... tapi kat area mana

memang they are adorable, huggable, gerammmmmmmmm sangat....

ader ker sekor nak sedekah ker kat fina kekekeke

  0  
Marmoreal   Jun 12th 2010 at 10:23AM
serefina... blh jer jika nak lawat???
sedekah???hehehehe... kuang..kuang...kuang... :]
tmn melati btl2 berdekatan dgn station putra tmn melati..
  0  
miazara   Jun 14th 2010 at 9:52AM
hehehe... station mrt melati tu then kena gi opposite la... kat housing area tu kan...
  0  
Marmoreal   Jun 15th 2010 at 2:02PM
tak lah.. i dok flat jer... dkt rumah2 flat jer.. :]
  0  
miazara   Jun 15th 2010 at 2:29PM
blok mana satu ekkkk... hehehe
  0  
Marmoreal   Jun 16th 2010 at 10:25PM
sy dok flat lama tu jer... blok 22... kalau nak dtg bg th jer.. prefer sabtu or ahad jer..coz that day jer kita org ada kat rumah.. :]
  0  
miazara   Jun 17th 2010 at 10:04AM
bg la address senang terus bg salam jer... or sms add nti fina dtg ngan kerabat fina...
  0  
Marmoreal   Jun 17th 2010 at 1:41PM
HEHEHE....ok nanti sy sms... kerabat??? hahaha... mcm ramai jer...ngee... mesti lintang pukang kucing2 kat rumah ni nanti...terkejut tgk...hahaha...takpe2... nanti kita msg fina k... tq... :]
  0  
miazara   Jun 17th 2010 at 2:02PM
muahahaha memang ramai... ada 7 8 kerabat.... hua hua hua
  0  
sakura5intan   Aug 21st 2010 at 12:37AM
hi... nak tanya la... kucing awak ada perkhidmatan untuk mating tak? sy dlm dilema nak cari pasangan untuk kucing saya. kesian dah berbunyi2 kat rumah tuh... if ada cadangan, beritau ye. thanx...
  0  
Marmoreal   Aug 22nd 2010 at 2:34PM
maaf late reply... sy dah jarang sgt buka pf nie..
maaf jg..sy tak bt mating service... :]
  0  
AiniFazillah   Mar 29th 2011 at 4:44PM
hi marmoreal, ade anak kucing long hair betina bwh 6 bln yg nak dijual x? teringin sgt kucing yg bulu panjang n kembang tp susahla nk jmpa yg mampu dimiliki. sume mahal2 sgt kalo g pet shop. plz...
  0  
Marmoreal   Apr 18th 2011 at 7:23PM
salam aini : jika berminat sms or kol saya di no yg tlh di beri... saya jarang sgt2 online kat pf ni dah... bt masa ni mmg ada DLH yang nak jual... jantan dan juga betina.. thanks... :)
  0  
Comment









Main Site
Home
Advertising
Donate
Sponsor Pets
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Privacy Policy
Contact Us
Facilities
Mobile App
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Shopee Store
Pet Food, Toys & Products
Royal Canin Education
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle: Adoption Prediction
Kaggle: Pawpularity Contest
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
Gadhimai: Ending Mass Slaughter
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2022. All rights reserved.