Go

Featured Members
JaneWong
1 Pet, Rescuer

ShamimRafi


inveigled
2 Pets, Animal Lover

Arnoldleong
1 Pet, Animal Lover

QiuQiu
2 Pets

edwinsiew
1 Pet, Animal Lover



Marmoreal
NameMarmoreal Cattery
JoinedOct 2008
Age39
GenderMale
LocationGombak, Kuala Lumpur, Malaysia
Occupationsolid waste management and public cleansing
Websitehttp://www.just-catz.blogspot.com
ExperienceCat (22 Years)
Rabbit (4 Years)
Bird (25 Years)
Interested InRescuing Pets
Providing Foster Home
Adopting Pets
An Animal Lover
Send Email View Phone 210 Comments
-We love animal specially cat and rabbit..

-Sgt happy bila lihat pet2 kami sihat dan ceria

-STRICLY HERE..."KAMI" BENCIKAN INSAN2 YG MENDERA BINATANG BIAR ANJING SEKALI PUN.. MANUSIA TAK BERHAK MENDERA BINATANG..

-YANG PALING PENTING KAT SINI, SEMUA KOMEN2 ANDA SAYA TERIMA DGN HATI TERBUKA, BIARPUN KOMEN YG INGIN MENJATUHKAN REPUTASI KUCING2 KAMI.. SILAKAN... WORDS NEVER KILL ME!!!

-OUT KITZ, CANTIK TAK CANTIK TU TAK PENTING, YG PENTING IS "SATISFACTION"!!!

-SEMUA MAKHLUK TUHAN TU ADALAH MULIA..:]
PEACE 4 ALL PET LOVER...:]


THIS IS OUR BLOG REGARDING OUR CAT AND RABBIT..
www.just-catz.blogspot.com &
www.arnabchumel.blogspot.com







Marmoreal's Pets


FanTaSia, 7 Mths
Owner's Pet



CaSaNoVa, 5 Mths
Owner's Pet







LadY SaLSa, 1 Yr
Owner's Pet


CASpiAn, 1 Yr
Owner's Pet

CaRUsO, 6 Mths
Owner's Pet

AraMIs, 2 Yrs
Owner's Pet










Comments
Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11    210 Comments
Marmoreal   Dec 11th 2009 at 9:20AM
ade 4 je lagi belum masukkan...2 rabbit,1 male persian n 1 female DLH
  0  
Fareen   Dec 11th 2009 at 1:52PM
hehe bole saja email. hari tu kita email kejap kan :)
mcm2 org adaaaa kat sini rupanya.
  0  
Marmoreal   Dec 11th 2009 at 4:12PM
biasa la fareen..
paling tak puas hati bila ada org ckp i breeder...
breeder takkan sygkan kucing mcm i la..
smpai opismate ckp..."ko nie gile la,org lain lepak2,gi jln2 tp ko hari2 dgn kucing"hahaha
  0  
CikLola   Dec 12th 2009 at 11:36AM
salam..bro shark...arnab sesuai ke tuk bdk2 around 6-9 yrs old??
anak buah lola nk sgt arnab..tp tkt dowang neh xreti jg...ngeh4
  0  
Marmoreal   Dec 12th 2009 at 2:04PM
cik lola: actually umur bkn lah jd ukuran..kat sini saya nak share jg sikit.. saya pernah ada costumer plg muda dlm umur 5 thn... saya tkt jg nak lepas kat dia sbb budak2 ni bila dah geram meka akan bt apa shj meka nak... tp yg penting sbnrnya perhatian dr org yg lg mahir..tak kan nak lepas meka main sendiri...btl tak??
blh sbnrnya.. just utk pet blh..tak slh.. aslkan masa meka main tu kena perhatikan... jgn sampai meka bt apa2 ker..ker arnab tu bt apa2...:]
tp bila nak beli arnab tu make sure arnab tu biarlah btl2 jinak... so sng sikit nak dibawa main ngan budak2...:]
  0  
aurora   Dec 14th 2009 at 2:30AM
hi shark u skrg dah jd breeder ker.
  0  
Marmoreal   Dec 14th 2009 at 10:09AM
hye aurora... sapa kata saya jd breeder nie??? tak lah...saya tak jd breeder lg... saya hanya pet lover..sama mcm org2 kat sini jg..:]
  0  
jetcat6691   Dec 14th 2009 at 1:37PM
betol la shark... ayat nie gak yg saya slalu dengo...
"ko nie gile la,org lain lepak2,gi jln2 tp ko hari2 dgn kucing"

aper nak wat....
  0  
Acqua   Dec 14th 2009 at 1:51PM
kenape mcm same je ayat tu..
jetcat..
  0  
jetcat6691   Dec 15th 2009 at 5:52PM
Aznor:
abis tue... dah ngadap kucing jer keje nyer ...
tue la ayat standard yg org slalu ckap kat akak...
x lama lg awak pon akan dengo ayat yg sama....hahahah
  0  
Marmoreal   Dec 15th 2009 at 8:12PM
btl kak jet...
kita bkn wat slah pun..
okey per dr owg lain wat benda tak tentu hal...
  0  
Acqua   Dec 16th 2009 at 11:21AM
stuju gile ngan shark..
  0  
asyrafkhairuddin   Dec 16th 2009 at 6:14PM
saya pown stuju!hehe..sori mnyibuk..
drpd buat bnda bukan2 baik kite berbakti dkt kucing..nak berbakti dkt manusia nanti ada org kate kte nie nak ambik kesempatan...
  0  
shark..jual calico tu kat sy eyh?hehe...
  0  
Marmoreal   Dec 17th 2009 at 8:54AM
asyraff...
nak ek?
i bleh carikan...
rm4.5k je la...kalau nak bg th saya..:]
  0  
pipit   Dec 17th 2009 at 5:04PM
knpe ek xbleh bli kcing kt pet shop??
  0  
Marmoreal   Dec 17th 2009 at 5:53PM
pipit..
bkn tak leh tp banyak risikonya..
penipuan..
kucing sakit..
berkurap..
bercakap atas pengalaman.
kalao nak beli gak kena berhati-hati la..
mcm tue gak kalo nak beli dr BYB...
kena pandai pilih...
  0  
pipit   Dec 17th 2009 at 6:24PM
ooo... bkn per, mmber2 de nk bli 1 cat ni kt pet shop, mmg cmel2... emm.. thanks 4 da information yer...
  0  
Fareen   Dec 17th 2009 at 6:54PM
shark, at least kalau kuchng tu sakit mcm kurap, ear mites bole nampak x pe gak. kdg2 Ada yg sakit tak nampak mcm kidney stones, hernia etc lagilah teruk...Adik fareen kena. Persian dia after a few years mati Batu karang...
  0  
Marmoreal   Dec 17th 2009 at 7:39PM
betul tue fareen...
i dah kena..caspian tue..fungus bkn main teruk...mmg la chumel..semi flat..dapat harga murah tp perubatan dia bleh beli sekor lagi..huhuhuhu..
kalo nak beli sangat make sure ada healthy record la..
jgn main hentam je..asal nampk cantik zass..tp menyesal tak sudah...
  0  
Comment









Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Contribute
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
Mobile App
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle AI Competition
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
Gadhimai: Ending Mass Slaughter
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2020. All rights reserved.


Share &
Save Lives!

Follow Us: