Go

Featured Members
eyesha
Animal Lover

SookieNg


lemonbabyg
1 Pet, Rescuer

AlexandraChong
2 Pets, Animal Lover

Evana
1 Pet, Rescuer

Lady_Love123
1 Pet, Adopter



Marmoreal
NameMarmoreal Cattery
JoinedOct 2008
Age39
GenderMale
LocationGombak, Kuala Lumpur, Malaysia
Occupationsolid waste management and public cleansing
Websitehttp://www.just-catz.blogspot.com
ExperienceCat (22 Years)
Rabbit (4 Years)
Bird (25 Years)
Interested InRescuing Pets
Providing Foster Home
Adopting Pets
An Animal Lover
Send Email View Phone 210 Comments
-We love animal specially cat and rabbit..

-Sgt happy bila lihat pet2 kami sihat dan ceria

-STRICLY HERE..."KAMI" BENCIKAN INSAN2 YG MENDERA BINATANG BIAR ANJING SEKALI PUN.. MANUSIA TAK BERHAK MENDERA BINATANG..

-YANG PALING PENTING KAT SINI, SEMUA KOMEN2 ANDA SAYA TERIMA DGN HATI TERBUKA, BIARPUN KOMEN YG INGIN MENJATUHKAN REPUTASI KUCING2 KAMI.. SILAKAN... WORDS NEVER KILL ME!!!

-OUT KITZ, CANTIK TAK CANTIK TU TAK PENTING, YG PENTING IS "SATISFACTION"!!!

-SEMUA MAKHLUK TUHAN TU ADALAH MULIA..:]
PEACE 4 ALL PET LOVER...:]


THIS IS OUR BLOG REGARDING OUR CAT AND RABBIT..
www.just-catz.blogspot.com &
www.arnabchumel.blogspot.com







Marmoreal's Pets


FanTaSia, 7 Mths
Owner's Pet



CaSaNoVa, 5 Mths
Owner's Pet







LadY SaLSa, 1 Yr
Owner's Pet


CASpiAn, 1 Yr
Owner's Pet

CaRUsO, 6 Mths
Owner's Pet

AraMIs, 2 Yrs
Owner's Pet










Comments
Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11    210 Comments
asyrafkhairuddin   Dec 18th 2009 at 12:03AM
thanks for the info shark..
sy berminat sgt2 nak jdi tuan lady salsa...
  0  
shark...tlg tnye breeder2 k coz i mmg nak sgt calico..
  0  
Marmoreal   Dec 18th 2009 at 12:50AM
tak dapek la nak nolong ekau kalau ekaun nak jadi tuan lady salsa...
dah tanyakan...ngah carikan...tp calico ada banyak jenis..nak yg mcm mana?
  0  
kalao nak import pun bleh tp mintak la pandangan local breeder...jgn lak tertipu dari breeder oversea..kadang2 dior ckp exotic long hair sama je dgn persian...tapi kalau ikut standard tak sama..lagi pun exotic long hair tua adalah baka persian mix american shorthair...hati2 ye...
  0  
Fareen   Dec 18th 2009 at 1:26PM
asyraf, sebenarnya budget awak berapa utk beli kucing calico persian ni?
  0  
asyrafkhairuddin   Dec 21st 2009 at 9:53AM
budget dlm 3k boleh dpt?saya nak calico jenis pure persian and flat face..sy dh tanye isyam local breeder dri puchong tu..die kate exotic long hair ada la..yg pure persian tu dh bsar skiet shark..
  0  
Marmoreal   Dec 21st 2009 at 10:16AM
rm3k bleh dapat lg klu dgn local breeder
calico nie mmg susah dapat..
lady salsa nie pun brebut hari tue...
kalau u nak ok la kalo i ada kitten la...
jgn risau lady salsa n hoo rah rae tue diorg punya mak calico...
insya ALLAH bleh dapat kitten calico
  0  
asyrafkhairuddin   Dec 21st 2009 at 11:16PM
marilah kite berdoa same2 eyh shark..amin..
  0  
shark,yg dkt joy tu ada certificate x?
  0  
Marmoreal   Dec 21st 2009 at 11:26PM
ameen.....
  0  
radzuha   Dec 24th 2009 at 10:38PM
calico tu apa?
  0  
Marmoreal   Dec 24th 2009 at 11:24PM
calico tue kucing yang ade 3 colour...red,white n black
  0  
Acqua   Dec 29th 2009 at 9:52AM
salam shark..
sorry lambat reply i was bit busy ..
pasal hamster tu sorry sy x boleh adopt la..
cos skarang x de mase nak pgi..
he3..
so sorry
:)
btw menarik blog u yg just cat tu..
  0  
Marmoreal   Dec 29th 2009 at 10:54AM
ok..tak pe aznor...
missing kata minat..dah msg dia pun..huhuhu..
thanx pasal blog tue....
  0  
radzuha   Dec 29th 2009 at 11:51AM
shark.nak tak exchange kitten dgn i.
  0  
Marmoreal   Dec 29th 2009 at 12:21PM
exchange kitten?
kitten u yg mana?
  0  
deanil   Dec 29th 2009 at 8:21PM
tunggu gak kut2 ade santa yg sesat antar gift.. mana tahu dpt persian mcm shark punya ni... bestnyer
  0  
Fareen   Dec 29th 2009 at 9:26PM
hahaha bole tak Santa tu sesat pi umah I jugak?
  0  
radzuha   Dec 30th 2009 at 5:48PM
kitten ucu nanti.
  0  
Marmoreal   Dec 30th 2009 at 7:09PM
santa dah abes office hour ar...
tggu thn depan lak
  0  
Comment









Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Contribute
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
Mobile App
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle AI Competition
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
Gadhimai: Ending Mass Slaughter
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2020. All rights reserved.


Share &
Save Lives!

Follow Us: