Go

Featured Members
YetSun


koneko
1 Pet, Animal Lover

maxmummy
1 Pet, Animal Lover

Komathiuma
Animal Lover

cikaisyahsharif
Rescuer, Animal Lover

beckyhills80
1 Pet, Adopter



aiman33
NameShafiee Said
JoinedOct 2010
Age38
GenderMale
LocationBukit Mertajam, Pulau Pinang, Malaysia
Occupationmsm
ExperienceCat (5 Years)
Fish (6 Years)
Bird (2 Years)
Interested InAn Animal Lover
Send Email View Phone 2 Comments
ana suka membela pelbagai jenis binatang terutama kucing, burung dan ikan kelisa







aiman33's Pets
Chico, 9 Yrs
Owner's Pet







Comments
Share your comments here2 Comments
maranello   Jan 26th 2011 at 5:58PM
  0  
Lebih setahun dah kira baligh la tu... saya hanya breed dari seekor betina bengal je...itu pon saya jarak2 kan utk female bengal tu ngandung. Dulu saya ada Jantannya tapi saya terpaksa jual sebab bising sgt dan ganas sampai nak mengawan dgn anaknya sendiri. Saya taknak kucing byk2 dan kalo jual pon ala kadar je...Bole tau, berapa harga bengal awak beli tu ye?
maranello   Jan 27th 2011 at 4:52PM
  0  
Baru lg mula bela bengal, dlm setahun gak. Mcm saya post sebelum ni, adult bengal ada sekor je, female silver spotted (gambar kat avatar sebelah kiri ni). Sekarang anak dia ada 5 ekor, umur baru 10 minggu. 3 marble, 2 spotted semua silver ikut mak dia. Minat ke? Kalo nak tukar pon bole gak, sya cari bengal jantan ni.
Comment









Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle AI Competition
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2019. All rights reserved.


Share &
Save Lives!

Follow Us: