Go

Featured Members
pennypixels
Rescuer, Adopter

NikkiYap1
Rescuer

ringxiii
1 Pet, Rescuer

steveneng
Animal Lover

YormilaSundar


Rabiah
Adopter



aishamanrose
NameAisha Manrose
JoinedMay 2013
Age30
GenderFemale
LocationPulau Carey, Selangor, Malaysia
OccupationFulltime housewife
ExperienceCat (6 Years)
Rabbit (2 Years)
Hamster (2 Years)
Interested InAdopting Pets
An Animal Lover
Send Email View Phone Write Comment
Looking a new friend/pet for my baby girl = CAT/RABBIT.
Not like other young children, my baby girl sangat gentle dengan haiwan, memang tengok minat die dari kecil lagi suke sangat kat haiwan2 ni, kalau pegi pasar nampak kucing mesti die nak pegang even kucing tu kotor, anak ayam pun same, selalu kat pasar mesti nak jugak pegang anak-anak ayam yg jual tu.
Pernah bela seekor rabbit, besar gemuk & gebu, tapi last month rabbit tu hilang :(







aishamanrose's Pets







Comments
Comment









Main Site
Home
Advertising
Donate
Sponsor Pets
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Privacy Policy
Contact Us
Facilities
Mobile App
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Shopee Store
Pet Food, Toys & Products
Royal Canin Education
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle: Adoption Prediction
Kaggle: Pawpularity Contest
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
Gadhimai: Ending Mass Slaughter
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2022. All rights reserved.