Go

Featured Members
MarziaMamun


LFwong
Rescuer, Animal Lover

SabRiaZai


zapzip
Adopter

smarterchoice
1 Pet

eirmanda
Rescuer, Animal Lover



aishamanrose
NameAisha Manrose
JoinedMay 2013
Age27
GenderFemale
LocationPulau Carey, Selangor, Malaysia
OccupationFulltime housewife
ExperienceCat (6 Years)
Rabbit (2 Years)
Hamster (2 Years)
Interested InAdopting Pets
An Animal Lover
Send Email View Phone Write Comment
Looking a new friend/pet for my baby girl = CAT/RABBIT.
Not like other young children, my baby girl sangat gentle dengan haiwan, memang tengok minat die dari kecil lagi suke sangat kat haiwan2 ni, kalau pegi pasar nampak kucing mesti die nak pegang even kucing tu kotor, anak ayam pun same, selalu kat pasar mesti nak jugak pegang anak-anak ayam yg jual tu.
Pernah bela seekor rabbit, besar gemuk & gebu, tapi last month rabbit tu hilang :(







aishamanrose's Pets







Comments
Comment









Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle AI Competition
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2019. All rights reserved.


Share &
Save Lives!

Follow Us: