Go

Featured Members
KirbyCat
Rescuer, Adopter

wanzarif
Animal Lover

PennyKeohPenny


cacingdisco
Fosterer, Adopter

davidyeow
2 Pets, Rescuer

ClaudiaChristinaBind er




amirahd
NameAmirah D
JoinedDec 2009
Age29
GenderFemale
LocationAmpang, Kuala Lumpur, Malaysia
Occupation
ExperienceCat (2 Years)
Interested InAdopting Pets
Send Email View Phone 60 Comments
Stop playing petfinder . if you want to see how's my kitten doing, search me in facebook . <3











Comments
Page: 1 2 3    60 Comments
Crool   Jan 31st 2010 at 5:00PM
  0  
mira crool.dah beli da...calico....cute giler........... haaa.... nama dia melody...... hehe
Fareen   Jan 31st 2010 at 8:25PM
  0  
waa crool kucing baru lagi ke? mana gambar? beli kat ner?
amirahd   Jan 31st 2010 at 8:44PM
  0  
dia beli dkt mudah! cantik sangat kk fareen! mira dah tgk dkt mudah. gebuuuuu. murah pun murahhh. hehe
deanil   Jan 31st 2010 at 9:46PM
  0  
jgn lupa tgk "mt cattery house" dekat profile abg..hhehe
Fareen   Feb 1st 2010 at 12:09AM
  0  
ini yg owner Nama din/hafiz kat ampang tu?
amirahd   Feb 1st 2010 at 1:15AM
  0  
tak :). lain lah kak fareen. tapi gebu sangat kucing crool yang baru tuuu.
Fareen   Feb 1st 2010 at 1:29AM
  0  
oh maybe another guy yg jual calico kot. memula 600 pastu turun 450. dia Ada calico and few other colours. hmmm x sabarla nak tgk gambar :)
radzuha   Feb 17th 2010 at 9:37AM
  0  
hi amira,u can check the latest pic of snow white.i dah upload under babies
deanil   Feb 18th 2010 at 11:56PM
  0  
sorry.. menyebuk.. i ade pg ker cattery din/hafiz tu.. tp sedihnyer.. dia guna newspaper jer.. x guna pasir pun..
Fareen   Feb 19th 2010 at 10:38PM
  0  
deanil, I pun pergi umah dia. 2 mlm I x tdo mengenangkan bilik yg penuuuh ngan cage kucing. kucing pulak berminyak2 dan panas. sedih I.
deanil   Feb 21st 2010 at 12:36AM
  0  
u dah pg gak yer.. they are really into trading.. kalau yer pun.. make sure lah all the cats tu terjaga.. semua nyer in one room.. sorry lah.. i memang x sampai hati tgk kucing2 tu.. rase nak borong jer semua kucing2 tu..
Fareen   Feb 21st 2010 at 1:26AM
  0  
mmg. masa tu I nak tgk calico kittens dia. tapi dah tgk camtu I x sanggup. Ada gak terfikir nak beli to save the kittens tapi it means I will be supporting them. lagilah ligat. hmm bila I tgk kucing dia, taulah I camane dia dpt renovate rumah tu :p
deanil   Feb 21st 2010 at 2:26AM
  0  
lor.. i ingat.. i jer terpikir pasal the house.. hehe.. lucrative profit.. tp sayang all the cats dlm cage..
i sampai beli the cottage just to get all the cats to have their own house.. skrg baru beli satu.. kena beli lg lima.. sebab semua berebut2 nak duk dlm cottage tu... rase berbaloi gak.. sebab dia org suka kat cottage tu.. since i yg design the cottage.. so dpt harga murah.. at the same time i tlg market kan cottage tu..
Fareen   Feb 21st 2010 at 3:40AM
  0  
I nampak cottage u kat mudah :) kat mana taruk cottage tu? dlm umah? utk main je kan? bukan Ada pintu yg bole tutup mcm cage?
deanil   Feb 21st 2010 at 5:50PM
  0  
i letak kat my indoor landscap kat umah i.. memang x der pintu pun cottage tu.. nanti kalau dah ade semua cottage.. then kena susun dlm bilik.. skrg pun.. boy suka tido dlm cottage tu..
Crool   Feb 21st 2010 at 6:25PM
  0  
besar x cottage tue?
deanil   Feb 23rd 2010 at 5:51PM
  0  
crool.. x besar pun.. 2x3feet jer
deanil   Mar 22nd 2010 at 2:31AM
  0  
Mira.. maner tut..tut....hehehe
deanil   Jul 13th 2010 at 1:12AM
  0  
mira!!.. lama x dgr citer
obiman   Mar 24th 2012 at 5:28AM
  0  
salam amira... pasal u nye komen kat lyza cat house tu kan... i rasa u dah buat fitnah la.. tak baik tau fitnah fitnah org ..berdosa besar...lg besar dr membunuh... i beli byk kittens gan dia... semua dia vac n deworm... lau ada ringworm dia tolong jagakan kejap bg elok...lau demam dia tak kasi kat i dulu... dia jaga dulu... tmpat bersih...makanan semua royal canin( i tau sebab i pernah g tmpat dia.).... and plss henti sebarkan FITNAH... i bukan kawan dia i bukan saudara dia... i hanya manusia yg pernah berurusan dgn dia...and lagi satu, kucing2 tu last week i g tgk dah tinggal tak sampai 5..so kalau tak ada bukti jgn main tuduh org tu tak mampu jual semua kucing2 tu.. kalau u belajar undang2 u leh kena saman atas defamation...so next time pls use ur brain wisely so dat people will not think dat u are idiot with ur fatuous act...salam
Comment









Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
Mobile App
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle AI Competition
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
Gadhimai: Ending Mass Slaughter
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2020. All rights reserved.


Share &
Save Lives!

Follow Us: