Go

Featured Members
MandaGab


peterlawhp
5 Pets, Animal Lover

Glasier
Adopter, Animal Lover

arnabduniaku
5 Pets, Animal Lover

LawrenceTeo


NinaBeaugeard
1 Pet, Animal Lover



aris
NameHarith Firdaus
JoinedApr 2010
Age32
GenderMale
LocationSelayang, Selangor, Malaysia
Occupation
ExperienceCat (4 Years)
Interested InAdopting Pets
An Animal Lover
Send Email View Phone 13 Comments
i'm a simple person and a cat lover...
i lurve cat damn much...







aris's Pets









Comments
Share your comments here13 Comments
mochasian   May 4th 2010 at 4:08PM
Nice pic of Nichi.... haha.... now he's your anak sayang
  0  
aris   May 4th 2010 at 4:39PM
tq abg zaheer...^_^...
  0  
MidnightMaiden   May 16th 2010 at 3:17AM
Wah, now Aris ada 1 mummycat & 2 kittens lah ye? Mesti best, meriah :)
  0  
aris   May 18th 2010 at 11:15AM
Best mmg best tpmummycat 2 xley go alongdgn kitties 2...klu b'tembung je,msti nk gado...
  0  
MidnightMaiden   May 25th 2010 at 12:45PM
Hi Aris, mummycat dah ok ngan kittens tak? Hihi kekadang tu adult cats ni memang lambat skit nak adjust ngan new surrounding & new cats.

Try bagi diorang share positive experience..contoh kasi makan wet food sebelah2, makin lama makin rapatkan food bowl. Jadi dia akan associate the kittens with good memories.

kalau tak jadik best fren pum sekurang2nya tak gaduh pun okay la :)
  0  
Btw, lupa nak jawab yg Aris tanya - I feed my cats Blackwood + Science Plan. SP vet yg recommend tapi bau dia tak kuat sgt so budak2 ni kurang skit makan, bila campur BW baru diorg selera :) Pastu utk supplement guna Novacote Plus & MyBeau (Mybeau tu 3in1 vitamin utk health, utk lebat bulu, & bagi kucg bertambah2 selera makan) hihi
  0  
aris   May 26th 2010 at 9:00PM
Hi Hana...mummycat 2 sy da bg blk kt owner dy...cian sy tgk mummycat 2...mkin kurus sbb xnak mkn disebabkan ada Nichi and ChiChi...2 yg sy ambk keputusan utk bg blk kt owner dy...x sggup sy tgk dy cm2...w'pun berat sy nk bg blk,sy terpaksa bg jgk sbb kesian sy tgk dy mkin kurus...
  0  
MidnightMaiden   May 27th 2010 at 2:36AM
Takpelah..wat to do, maybe dia tak serasi ngan budak2 tu. Aris plan nak ambik cats lain ke?
  0  
aris   May 28th 2010 at 10:59PM
2 la psl...mgkn x serasi...adak jgk plan nk ambk cat laen...tp stkt ni,xde lg yg b'kenan kt petfinder...hana ada cat @ kitten nk bg adopt ke?
  0  
MidnightMaiden   Jun 1st 2010 at 2:42PM
Hi Aris, lama tak nampak, bz ea? :)
  0  
aris   Jun 3rd 2010 at 8:39AM
Hi...agk bz r...byk keje nk wat smpi x smpt nk on9...
  0  
Faralysta   Dec 1st 2010 at 4:56PM
Hii...My cat is for adoption. Feel free to check it out . Thanks :)
  0  
zulmajd   Aug 5th 2011 at 11:14PM
hahaha.
saya berminat tapi tak pernah tawar harga.
janganlah marah.
saya seorang rakyat malaysia yang tipikal.
tanya bagai nak rak tapi habuk takde.
hahaha!
  0  
Comment









Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Contribute
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
Mobile App
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle AI Competition
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
Gadhimai: Ending Mass Slaughter
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2020. All rights reserved.


Share &
Save Lives!

Follow Us: