Go

Featured Members
MSloan
Rescuer

yuki0201
1 Pet, Adopter

casriex
7 Pets, Adopter

nurasyikinmuhdnur
Rescuer, Adopter

denos
Adopter, Animal Lover

pvtrj10
1 Pet, Animal Lover



asyrafkhairuddin
NameAsyraf Khairuddin
JoinedDec 2009
Age29
GenderMale
LocationKota Damansara, Selangor, Malaysia
OccupationStudent
Websitehttp://asyrafkhairuddin@hotmail.com
ExperienceCat (9 Years)
Hamster (5 Years)
Fish (5 Years)
Interested InAdopting Pets
An Animal Lover
Send Email View Phone 43 Comments
Hye guys,

I love cat so much.I love to watch cat and I am happy to see a happy cat playing around in my house.I treat them as a human b'coz I know cat can understand and feel what its owner feel.

I'm interested in pure persian cats and I'm still looking a new persian cat to expand my cat family.







asyrafkhairuddin's Pets
Angel, 11 Yrs
Owner's Pet

Mellisa, 10 Yrs
Owner's Pet







Comments
Page: 1 2 3    43 Comments
deanil   Dec 29th 2009 at 6:56PM
  0  
Shark.. bukan issam.. org ni perkenal kan kat i sebagai breeder.. tp x mcm pun.. kucing dia pun ala.ala jer..heheh.. anyway, issam tanya i tentang sweetcouple.. u bg tahu dia yer.. dia mintak stock persian kat i.. ermm bukan nyer i jual pun..
Marmoreal   Dec 29th 2009 at 7:15PM
  0  
i tak bagitahu dia la...
dah bertahun tak cntc dia...
dulu pun masa cntc pun melalui email je...
i nak PM u jap
deanil   Dec 29th 2009 at 7:17PM
  0  
yer ker.. okok.. sorry.. jgn marah yer shark.. i x kesah pun sebenarnya
nurkasih   Dec 29th 2009 at 11:01PM
  0  
entahlah.. frankly speaking.. saya tak pernah jenguk umah adzlan.. or knows him personally.. my auntie does but she dun actually share anything about adzlan with me.. just dat i know about him thru the net also and the price seems okay.. but then..as always he's selling both certs cats and also home breed.. as such.. cleanliness and diseases issues will always hit those who have to handle such a big group of felines... g jumpa dia dulu..tengok keadaan keliling... kalau nak gak beli kucing.. check out.. padi cattery.. memang besh... guranteed..

p/s I am into certified breeder now sbb i personally tengok yang with cert and without.. there's one auntie beli dari paddy.. and its like wuhuuuuuu...hehehehe
radzuha   Dec 30th 2009 at 6:01PM
  0  
sorry to interupt..tapi mcm tak melampau ke if people put price for those breed sampai beribu2..i tak tau pasal experience bela exotic tapi kalau boleh..murah la sikit harga tu.dlm 1k ke..bunyi mcm kelakar but takkan nak ikut price mcm oversea.. kita boleh pe letak harga murah.pun still ribuan jugak..hrmm
totty81   Jan 1st 2010 at 8:42PM
  0  
Sherry tu I belum mating lagi dlm 2 Bulan lagi
radzuha   Jan 3rd 2010 at 3:47PM
  0  
beli kitten kat akak je la asyraf..susah beno tgk ekau mancari kitten
radzuha   Jan 4th 2010 at 3:49PM
  0  
calico flat face persian takda.kitten domestic long hair je.akak pun tgh tggu carlos flat face persian ni untk jadi teman betty satu ari nanti.heee nanti bila ucu dah lahirkan baby, akak upload pic kat awak k
asyrafkhairuddin   Jan 5th 2010 at 11:05PM
  0  
xada plak kak.huhuh..
meowbabyrenee   Jan 6th 2010 at 3:08PM
  0  
tq.. kecik da meninggal da.. but he had d best of his life.. saved from pasar, mkn cukup.. notty bukan main lagi.. paling notty antara sumer.. xkisah kusing besar ke kecik dia belasah je.. main smpai jatuh tangga pun penah..ganas gile.. rest in peace kecik.. :)
amirahd   Feb 19th 2010 at 10:34AM
  0  
asyraff, mel tu simpan lah seminggu dua dulu, hantar grooming, suruh ptg kuku semua. thn kalau tak jadi jugak jual la. sayang lah mel tuu.
asyrafkhairuddin   Apr 24th 2010 at 9:22PM
  0  
mel sy still ada n xjadi nak jual..hehe
Fareen   Apr 25th 2010 at 9:58PM
  0  
Hi, Norwegian Forest purebreed with cert Ada. this breeder nak stop breeding so dia nak rehome her youngest cats umur 1 year lebih sikit. Ada male and female. Tapi dia jual neutered saja. Harga dulu dia kasi akk sgt murah. 1.5k je. if awak minat show dia mungkin kasi cert same price. tapi depends whether dia percaya and suka awak x. Awak sure ke nak NFO? Awak familiar dgn characteristics dorang tak? NFO bukan rileks mcm Persian tau. Dia active.
deanil   Apr 27th 2010 at 3:27AM
  0  
Sejak bila asyraf minat Norwegian ni.. :)
ellemo92   Apr 27th 2010 at 3:01PM
  0  
ahahhaha yeah! im looking for my cats husband!
Fareen   Apr 27th 2010 at 5:47PM
  0  
Sorry Asyraf, breeder NFO kat sini jual neutered je. so tak de husband2 and tak de breeding breeding :P
KyzooR   May 30th 2010 at 11:26PM
  0  
really cute lah bro.......minta satu leh?angel or mel....... hehehhehee
asyrafkhairuddin   Jun 1st 2010 at 11:10PM
  0  
btw Angel bru dpt ch!yeay!
KyzooR   Jun 8th 2010 at 1:17AM
  0  
cool.......upload le more pix of ur cats

kyzoor
meowbabyrenee   Aug 12th 2010 at 2:35PM
  0  
hye u.. i ada cat sebijik mcm kecik.. ni my sis punya kitten, i tlg jaga for 1 month.. now i think dah 4-5months.. n now nak give away for adoption. interested? :)
Comment









Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle AI Competition
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2019. All rights reserved.


Share &
Save Lives!

Follow Us: