Go

Featured Members
ningbazooka1981
2 Pets, Adopter

fiaefink
1 Pet, Rescuer

Meor
Adopter, Animal Lover

onecent
Adopter, Animal Lover

izan
3 Pets, Animal Lover

mrsdolittle
12 Pets, Rescuer



azeland
NameAzlan Azmin
JoinedApr 2009
Age43
GenderMale
LocationKuala Pilah, Negeri Sembilan, Malaysia
OccupationBusiness Owner
Websitehttp://www.freshwaterprawn.blo..
ExperienceCat (5 Years)
Fish (4 Years)
Interested InAdopting Pets
An Animal Lover
Send Email View Phone 28 Comments
Im a man who love animals in general. In fact im in a business related to animals, which is farming freshwater prawn. I have a female adult cat who lives in the farm area. Dont know the type but like a crossbreed of persian and tabby cat.







azeland's Pets
Kiki, 13 Yrs
Owner's Pet









Comments
Page: 1 2    28 Comments
azeland   May 18th 2009 at 7:28PM
bro hafiz, yup aku bkak...dtg ah. aku ME gak kat uniten. ok nanti wa email lu....
  0  
well qisha, owner dia ni mmg bz, ni i kasi no hp dia satu lg;. hope dia x marah i kasi no ni...
  0  
qisha   May 18th 2009 at 8:52PM
thanks..really appreciate it;)
  0  
hafiz7460   May 19th 2009 at 8:26AM
email..jgn x email..nnt aku ajak budak2 uniten lain..hehe
  0  
fullhouse   Jun 20th 2009 at 3:52PM
nak jual x kucing tu?sy minat nk beli
  0  
azeland   Jun 22nd 2009 at 12:03AM
hi fullhouse, sori my furkids is not for sale. tgkla kalo ada anak2 nanti br boleh pikir nak jual ke tak...
  0  
noor22710   Jun 23rd 2009 at 1:32PM
azeland...betol ke petshop kat ampangan tu jual kitten murah2???isk...kat mana ek??? camne you ctc putri taqwiim tu ek...coz i ctc dia tak penah dapat...actually i ngah cari kitten sepasang yg persian mix siamese cam you adopt dr putri taqwiim tu with reasonable price....yg i dpt semuanya mahal2 belaka...smpi nak tercekik dibuatnya...
  0  
azeland   Jun 24th 2009 at 2:26PM
well kalo u familiar dgn seremban, u gi giant ampangan kat belakang dia ada seremban petshop kot nama...ada auntie dan uncle cina yg jaga kedai....so far paling mahal i pernah tgk is rm900 pure persian....yg lain mmg murah laa...
  0  
noor22710   Jun 30th 2009 at 1:55PM
azeland...noor takdela familiar sgt kat seremban...tapi nak mencuba. sebab kat kl ni mahal sgtla diaorg jual...kdg2 tu cam tak masuk dek akal...anyway, thanx for your help...
  0  
yuya   Jul 14th 2009 at 12:17PM
ya kasi kucing ya mkn science plan :) die tu besa bebanding yg lain sebab manja telebih. hehe, kasih syg cukup gitu :)
  0  
ezal   Oct 26th 2009 at 11:18AM
emmm..i pun macam penah tgk lau azelan....hehehehe
no lah just a joke....
just nak tanya u ada cakap bout petshope kat seremban, kat situ ada jual persian flatface x???
i skung tgh cari pure flatface male.....kalo bleh nak yg harga murah la sikit
selalu kalu pure flat with cert around rm3000 ke atas kan....
i x kisah kalo x der cert pun tapi just nak yg pure flat face...prize around rm1500 ke bawah....
any idea????
btw im ezal....
  0  
pipit   Nov 21st 2009 at 8:01AM
cmel nyer kcing2 u... eee..
  0  
jie31872yahoocom   Mar 29th 2010 at 11:17AM
ooo azelan org pilah ya..kampg mana..coz suami kakg org pilah tengah...cantik betull kucinggg tu
  0  
azeland   Mar 29th 2010 at 3:08PM
kak sy dok terachi sb buat bisnes kat cni...
  0  
putritaqwiim   May 8th 2010 at 9:34AM
hey azeland..how r u.. do u have facebook?? sbb my mum wanna keep intouch with smue yg pnh bli kitten frm us...if ada,give me your email add...thnx..
  0  
Oshyn   May 30th 2010 at 5:34PM
hi azeland, pet shop kat ampangan tu ade jual yg flat face x?
  0  
azeland   Jun 1st 2010 at 1:07AM
hi oshyn, im not sure la...rasanya pernah tgk tapi not very often...
  0  
Oshyn   Jun 1st 2010 at 11:54AM
bro, recently ni u ade gi x pet shop tu? slalu klaw flat face brape die jual?
  0  
azeland   Jun 2nd 2010 at 6:24PM
sori ah dh lama x gi. x byk sgt kucing kt sana, cuma kalo ada dia jual murah laa...
  0  
Oshyn   Jun 3rd 2010 at 6:13PM
owh... ok, thanks for the info...
  0  
Comment









Main Site
Home
Advertising
Donate
Sponsor Pets
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Privacy Policy
Contact Us
Facilities
Mobile App
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Shopee Store
Pet Food, Toys & Products
Royal Canin Education
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle: Adoption Prediction
Kaggle: Pawpularity Contest
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
Huawei AppGallery App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
Gadhimai: Ending Mass Slaughter
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2022. All rights reserved.