Go

Featured Members
araya
Adopter, Animal Lover

LetchumyVjlachu


DebbieOw
1 Pet, Rescuer

ambervaletta
Rescuer, Adopter

GoldfishChing
3 Pets, Rescuer

JenniferLim
Adopter



daliainie
NameDaliainie Mat Saaid
JoinedNov 2009
Age32
GenderFemale
LocationKluang, Johor, Malaysia
Occupation
Websitehttp://www.facebook.com/pages/Adorable-Kitten-for-sale-/122305017812089
ExperienceCat (10 Years)
Hamster (2 Years)
Interested InAdopting Pets
An Animal Lover
Send Email View Phone 23 Comments
Im a pet lover. hehe (^^,)







daliainie's Pets
Shacya, 13 Yrs
Owner's Pet

Sarah, 11 Yrs
Owner's Pet













Comments
Page: 1 2    23 Comments
azraf   Dec 22nd 2009 at 2:56AM
Fuh, banyaknya kucing comel...
  0  
daliainie   Jan 15th 2010 at 12:44PM
huhu tq azraf... ;)
  0  
Crool   Jan 19th 2010 at 11:13PM
haha....windu jugak tgk meow2 Daliainie...hehe... lg cute2 dr meow2 crool
  0  
hidyrabdullah   Mar 2nd 2010 at 10:39PM
eyh..salam...if ada male kitten nak di letgo..bgtau ek...
  0  
shahcats   May 20th 2010 at 2:21AM
comil nak mampus!
  0  
nak sekor...:(
  0  
daliainie   May 20th 2010 at 9:44PM
salam. hidyra, kita ada je kitten 5 ekor kat rumah tuu, tp tak update lg kat sini. later kita update okie~ baby kak lulu dengan kucing petshop. kak lulu hari tu on heat sgt, pastu my mom anta dia mating kat kedai ;) klau ada yg nk d let go, ill let u know k :)
  0  
emymunet   Jun 11th 2010 at 1:45PM
salam....dalianie ada lagi tak nak let go mcm awan & badai....mrk comey sggh....klu ada bgtau ye...teringin sesgt...tq
  0  
daliainie   Jun 11th 2010 at 9:29PM
emymunet, kita i/allah ada kitten utk di let go, tp tak sure lagi coz ada yg maybe bg sedara mara terdekat or kawan2.. huhu.. pape pon, nnt klau ada kita roger okie~ ni no hp kita, 0137839353 ;)
  0  
Updated, Maya Momot, Yuri, Not Net, Manja Lara, and Simbaa~

For Sale, Blacky, Arjuna, Sunny, and Ella (^^,)
  0  
emymunet   Jun 18th 2010 at 4:33PM
daliainie, akak dh tgk yg daliainie update baru tu....sume comel2 tp akak klu bole nak yg breed sama macam awan & badai (mcm siamese tp bulu kembang)....nanti klu ada lagi bgtahu ye....tq
  0  
daliainie   Jun 19th 2010 at 10:48AM
okie kak~ i/allah kalau ada lg kita bgtau okie~ tq anyway~ hehe.. (^^,)
  0  
Hani14   Jun 21st 2010 at 5:23PM
comel2 kitten dali.. semuanya masih available lagi ker?
  0  
daliainie   Jun 21st 2010 at 5:57PM
Kak Hani, semuaa available lg, nnt bila diorang da besar skit, kita akan upload lg gambar2 budak2 kicit niii~ :P skang ni tengah nakal diorang ni, baru dengar bukak bekas susu, da jerit2 mintak susu.. huhu.. :P
  0  
Salam/Hi All,

Im going to perform my umrah from 3rd July until 17th July, which means, i am not available between those days. U can mail me at if u have anything to ask or else. TQ all...~ ;)
  0  
alep0401   Sep 29th 2010 at 7:19AM
salam...kalu ade kuceng utk d adopt bagitau eh :D btw...kucing2 u comel sumenye :)
  0  
daliainie   Sep 29th 2010 at 10:32PM
TQ alepp... hihi... dalia bulan lepas baru je adopt 7 kittens.. tp tak tepek gambar kat sini, kat fesbuk je.. huhu.. nnt kalau ada, dalia post kat sini okiee
  0  
alep0401   Sep 30th 2010 at 4:17AM
Ok :D
  0  
misstrex88   Dec 30th 2010 at 2:32AM
u bela byk kucing mcm i la.. tp i tak jual..
  0  
u interested jual je ke..kalo tuka interested tak..kucing i buluu lebat mcm u jgk.. baka himalayan
  0  
Comment









Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Contribute
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
Mobile App
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Shopee Store
Pet Food, Toys & Products
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle AI Competition
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
Gadhimai: Ending Mass Slaughter
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2020. All rights reserved.