Go

Featured Members
WeiYip
Animal Lover

AbhiL
1 Pet, Animal Lover

NajmiAlwan
1 Pet, Animal Lover

FDCattery


aghie_san
Adopter, Animal Lover

SurayaSharifuddin




drdolittle
NameDr dolittle Guess who
JoinedFeb 2009
Age39
GenderMale
LocationAmpang, Selangor, Malaysia
Occupationmaking own business
Websitehttp://www.yahoo.com
ExperienceCat (10 Years)
Hamster (0 Year)
Fish (10 Years)
Interested InAn Animal Lover
Send Email View Phone 11 Comments
cat lover







drdolittle's Pets







Comments
Share your comments here11 Comments
Hashimi   Jun 22nd 2009 at 4:49PM
wow! albino burmese python....
  0  
drdolittle   Jun 23rd 2009 at 3:55PM
ahaks!!tanks.but that snake not mine.t.q for ur comment
  0  
Hashimi   Jun 23rd 2009 at 4:05PM
ooowhh.... igt bela snirik.
kalo x bleh la share pendapat.
  0  
drdolittle   Jul 28th 2009 at 10:50PM
payah bela ular ni,bukan payah apa. karang anak saya plak yg kena mkn ngan ular,hahahaha....anak kaki 4 ni teruja sikit negok benda pelik2 ni.
  0  
Hashimi   Jul 29th 2009 at 11:01PM
betul2...mmg bdak2 tu ska maen... silap2 ular tu bley lunyai dikerjakan oleh kocin2 tu...
  0  
ieda   Aug 5th 2009 at 2:03PM
thanks cadangan dolittle sy cuba untuk pertimbangkan semula ye...
  0  
aszreenaziz   Aug 7th 2009 at 2:41AM
iyer saya nak bagi dia beranak sekali then baru saya kasi...itu harapan saya drdolittle...
  0  
suzana   Aug 10th 2009 at 1:55AM
bila dah hilang anak kan. sy jadi serik nk jaga lg.
tp sy tak bole nk hidup mcm ni, asyik teringat jer.. dah tu asyik terpikir nk adopt lagi.
ape pendapat semua?
  0  
drdolittle   Aug 10th 2009 at 2:58PM
suzana periksa dulu mungkin jiran sebelah dah TERAMBIL dlm erti kata lain menculik anak awak jika mereka bukan anak awak,ambillah anak lain.awak perlukan teman.harap awak tak putus asa,bersabar, dan bertemu dgn kitten yg cute dan comel dan yg tak pandai lari rumah{hehehe...jgn marah. memain je}
  0  
ieda   Aug 11th 2009 at 8:09PM
i demamlah...makin menjadi2 plak2..xp sek dah masuk 2hari..sori ek drdolittle..cian gak ngan suzana2 nanti i bincang ngan husband i...
  0  
nurkasih   Aug 13th 2009 at 9:05AM
Actually memang plan nak buat photography session ari nieh.. Sbb diorang baru 3 ari balik dari my auntie's house. Banyak menda kena repair diorang tueh.. jadik 3 ari nieh i ubatkan diorang dulu.. Fleas..telinga bla bla bla.. Sekarangd ah cantik sket..Cuma tak antar g grooming agi..
  0  
Comment









Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Contribute
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
Mobile App
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle AI Competition
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
Gadhimai: Ending Mass Slaughter
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2020. All rights reserved.


Share &
Save Lives!

Follow Us: