Go

Featured Members
zhafri
Rescuer, Adopter

vgenehoo
Animal Lover

NgeTongSiong


qiaoyun
Adopter, Animal Lover

SyedSidi
Adopter

zatayumni
6 Pets, Rescuer



farha
NameFarha Abd r
JoinedMay 2009
Age36
GenderFemale
LocationPuncak Jalil, Selangor, Malaysia
Occupation
Websitehttp://www.blog.anasyifa.com
ExperienceCat (10 Years)
Fish (5 Years)
Interested InAdopting Pets
An Animal Lover
Send Email View Phone 5 Comments
already 4 adult cats and 6 kitten , mix tabby Persian , Persian pure without cert , tabby cat and mix Bengal tabby.

4 adult cat are Bubu , Kiki , Melly , Luna .

Melly adopted by Auntie Nah at Melaka . Already have 4 baby but tetiba aje Melly makan all baby. No idea y . Auntie Nah kochewa la sket b'cos Melly ada 2 baby yang baka Bengal.

Manja & Mimi ni sepasang. Kocik lagi 3 months ++

Bubu memerlukan owner baru yang penyayang dan penyayang. B'cos dia sangat2 manja. Kini bubu bersama incik Azri yang baik hati.

Kiki telah berpindah kepada owner incik Joe juga di Melaka . Tapi haritu i just melawat alahai siannyer.. X sama cara incik Joe membela kucing2 kami .

Semua kucing kami walaupun mix persian dgn tabby , domestic long hair @ short hari .. hari2 mmg makan Royal Canin. Dan yang pasti kucing2 kami sangat sehat kerana penjagaan kesihatan dan perubatan kami amat titik beratkan.

Jika mereka mengalami sbrg perubahan yang tidak sehat mmg kami akan menghantar ke Vet.

Multivitamin dan pati ikan kod untuk bulu dan kesihatan amat diminati oleh mereka .







farha's Pets
Mimi, 12 Yrs
Owner's Pet

Manja, 12 Yrs
Owner's Pet

Kiki, 12 Yrs
Owner's Pet









Comments
Share your comments here5 Comments
qisha   Jun 1st 2009 at 3:43PM
cmelnya drg..susah x nak jg drg ni..
  0  
farha   Jun 1st 2009 at 11:30PM
hi qisha ... hurm alhamdulilah rasanya 2 ekoq ni kali ni yang paling senang nak jaga .. belaja beyak kt pasir pun pandai... mudah mesra ngan Luna & Bubu kami.. :)

how bout your pet?
  0  
qisha   Jun 2nd 2009 at 10:44AM
yeke..lucky u senang nak jga..Violet n Flex pun senang nak jga until dia dpt cirit2 n muntah2 ni msa umur 4bln lbih..sblum ni mmg xpenah skit..skrg drg da beransur pulih cuma kurus skit..
  0  
farha   Jun 4th 2009 at 1:30AM
alahai.. siannyer saket cirit2 ni penah kena seminggu budak2 kene hehe.. nanti depa akan gosok bontot kat lantai hehe.. kelakar sangat...

bab makan kurang ni menakutkan.. u bg science plan yang dalam tin tu insyaAllah ok...
  0  
qisha   Jun 4th 2009 at 10:19AM
tq 4 the info farha..alhamdulillah harini da baik da drg..makn pun da nak..da active blik panjat sna cni..seminggu gak la kena cirit2 2..penat sungguh..
  0  
Comment









Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Contribute
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
Mobile App
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Shopee Store
Pet Food, Toys & Products
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle AI Competition
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
Gadhimai: Ending Mass Slaughter
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2020. All rights reserved.