Go

Featured Members
yassalbobohan
Adopter, Animal Lover

nickkiko
1 Pet, Rescuer

Saida
1 Pet, Animal Lover

qisha
9 Pets, Animal Lover

zhideng
2 Pets, Animal Lover

Fvanessa
5 Pets, Rescuer



hakeem
NameHakeem .
JoinedMay 2009
Age35
GenderMale
LocationDamansara Perdana, Selangor, Malaysia
Occupation
ExperienceCat (20 Years)
Hamster (0 Year)
Interested InAdopting Pets
Send Email View Phone 92 Comments
cats should be part of the family.







hakeem's Pets








Comments
Page: 1 2 3 4 5    92 Comments
Crool   Feb 2nd 2010 at 3:23PM
  0  
hakeem...ade lg la kcg kat umah crool..cuma crool sembunyikan sementara waktu...kecuali dysebbel n tiara owner diorang mintak balik..huhu....susah nak ckp...huhu critical moment.... ...

xper xder rezeki lg kowt..nanti dah ade rezeki...sure dpt kitten yg cute2..hehe
Crool   Feb 2nd 2010 at 5:54PM
  0  
cam ni critanya...owner tue nak diorang balik sbb... diorang x jd pindah umah.....huhu...so akk tue minta balik kcg dia...permulaan crool xnak bg balik...bila anak akk tue dah nages..... sambil peluk dysebbel ... crool pun dgn rela hati bg balik....duit yg crool byr tu pun dpt balik juga..hehe
Crool   Feb 3rd 2010 at 4:59PM
  0  
hhmm.. ntah la keem... crool pun dah malas nak ambik tau pasal akk tue..huhu...

melody...agak cute jugak...hehe
Crool   Feb 4th 2010 at 6:42PM
  0  
biar je la mcm tue....dulu keem..malas crool nak tunjuk yg lain klu bley pasnie nak hidekan melody plak...hehe
Crool   Feb 5th 2010 at 8:04AM
  0  
hehe..boleh saja..... hehe..... so hantr christina g khawin lg ker?
Crool   Feb 5th 2010 at 1:50PM
  0  
hakeem ..crool rasa ape yg kak fareen ckp tue betul.... klu hakeem nak cari juga ....nie ha... no hp yg hakeem bley tanya.....org nie crool caye sket....... 0162202274-diana...
Fareen   Feb 5th 2010 at 2:55PM
  0  
lagisatu, bila kita hantar female pergi umah male, pastikah kita kebersihan penjagaan kucing dia, and whether kucing dia yg lain Ada flea ke, earmites, flu yg bole berjangkit pada kucing kita? Even kucing kita yg dibeli Dari petshop or individual, kita x tau keturunan dia samaada dia Ada penyakit or any heriditary defects sbb penjual kucing biasa x buat FELV test pada breeding cats dia, some breed siblings or anak beranak...kita x tau. most penjual don't even vaccinate kitten yg dia jual kat kita. So renung2 kan lah ye :)
Crool   Feb 7th 2010 at 9:27AM
  0  
keem: bln ni daisy masuk 7 bulan ..happy nya crool.... crool ambik dia time umur sebulan pastue tumpang susu dgn mami tiara....hehe alhamdullilah...apelle next month masuk 7 bln...sama jugak kes mcm daisy crool ambik apple time umur sebulan lebih tp tumpang susu dgn mami tiara... hehe

sedeynya crool hari ni.... kena bawa melody g vet gasing.. kakinya cedera...hehe... terseliuh kowt ape x nya lompat sana sini.... hehe...... ksian tgk dia...tp yg bestnya crool suapkan dia makan tau...suke jer dia mcm princess betul plak ape lg daisy pun nek cemburu nak juga kena suap....hehe...kelakar...
Crool   Feb 8th 2010 at 3:31PM
  0  
hehe, melody mmg nakal..lompat sana sini..sbb tue kaki bley terseliuh.... huhu...susah nak ckp hehe..... dah ok sket dah kaki dia..tp maseh lg terhinjut-hinjut time jalan..hehe....

Crool   Feb 8th 2010 at 3:32PM
  0  
wah hakeem ade gambr baru lg..... hehe....
Crool   Feb 8th 2010 at 7:03PM
  0  
really la keem... sekali imbas....tgk gmbr hakeem mcm askar la plak...kekeke.....jgn marah yer nanti kena jual...keke

xkan la pkai tongkat...kesian melody..... lps skit kaki kena dirrhea plak...huhu..... crool pun xtau nak wat pe..sok nak skip klas kowt nak bawa dia g clinic lg...hehe....
Crool   Feb 9th 2010 at 12:46AM
  0  
alamak... sedeynya kisah hakeem ...xper... pandang ke depan ade byk lg cabaran yg bakal kita tempuhi... klu bab2 cinta nie crool x reti sgt la keem...yg pasti crool pencinta kcg..hehe.. xpela keem bunga bukan sekuntum ... xder rezeki la tue..
as long nampak smart ..botak pun botak la......kan ...hehe...

a'ah cian melody...crool berikan byk perhatian kat dia..... even makan pun crool kena suapkan...lepas buang air besar jer crool pegi cuci bhagian belakang dia.. hehe.... melody hari2 kena french kiss ...hehe
Crool   Feb 9th 2010 at 2:54PM
  0  
haha..oklah tue...hehe.. amboi... melody hari2 dpt french kiss bukan french kiss jer..kiss lebih2 pun ade... semuanya for my princess
Crool   Feb 10th 2010 at 8:02PM
  0  
waaaaaaaaaa......keem ada gmbr baru lg... macho2...hehehehhehe....

xder la regular breeder tp byk kenal breeder... sllau diorang roger2 crool ..... klu ade kcg baru...hehe
Crool   Feb 11th 2010 at 4:34PM
  0  
boley saja nanti crool roger2 hakeem klu ade yg the latest ....crool nak cari satu male kitten jer lagi..klu boleh bicolour......hehe...
Crool   Feb 21st 2010 at 8:06PM
  0  
Tq keem.... Kesian melody ..sedih kehilangan dia... crool teringat melody bila tgk tempat permainan dia...sedey sgt2...huhu... tp ape kan daya allah lg syg dia...huhu...

Crool   Feb 22nd 2010 at 7:48PM
  0  
hehe... hrap2 gitu la keem..hehe....sunny juga katanyerrssss...hehehe...

crool suke tgk mudah...klu berkenan beli la.... tp kali nie crool betul2 suwh owner tue..pastikan dah vaksin kitten baru crool ambik..hehe
Crool   Feb 23rd 2010 at 9:29PM
  0  
haha.. keem ..muscle bessar tue..selalu g gym ker?.... atau slalu angkat dumbbell?...hehe
Crool   Feb 24th 2010 at 7:06PM
  0  
hehe..crool x suke gym...crool suke yoga kat mid valley tp skrg nie dah ttup..so disappointed..hehe

angkat daisy jer la selalu..ksian daisy jd mangsa...hehe

a'ah nak g france kejap jer 2 minggu jer..... 12 march nie crool pegi...hehe
miazara   Jun 9th 2010 at 3:40PM
  0  
cute nyerrrrrrrrr miau kat sini....
Comment









Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle AI Competition
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2019. All rights reserved.


Share &
Save Lives!

Follow Us: