Go

Featured Members
eshaa10
1 Pet

rosepetals
2 Pets, Rescuer

kentucky
1 Pet, Adopter

lifepal


samaleeyen
Animal Lover

VernonOoi




hanissufia
NameHanis Sufia
JoinedJan 2011
Age32
GenderFemale
LocationWangsa Maju, Kuala Lumpur, Malaysia
OccupationStudent
Websitehttp://facebook.com/hanis.sufia
ExperienceCat (15 Years)
Fish (2 Years)
Hamster (4 Years)
Interested InRescuing Pets
Providing Foster Home
Adopting Pets
An Animal Lover
Send Email View Phone 4 Comments
Super Cat Lover











Comments
Share your comments here4 Comments
munaahmad   Jan 31st 2011 at 10:49AM
Salam,

Hanis berminat dgn Kedi ye. Akak plan cuma nak cari keluarga angkat utk Kedi just for few months until we move out to a bigger house. Right now, rumah kami agak sempit utk Kedi. Plus kami sekeluarga ada asthma. So maybe kami akan ambil Kedi semula after dah pindah rumah baru.
  0  
hanissufia   Jan 31st 2011 at 2:37PM
Salam,

Oh yeke..utk smntara waktu ye hehehe saya pon akan move out jgk..sbb skrg tgh duduk flat...tapi pindah dalam tgh tahun..but in ths case kalau akak tak kisah saya ok je nak tolong jaga dia skjp..hehe rumah pon tgh takde kucing skrg ni..cuma itu je la kalau akak rasa tak sesuai utk dia duk kat flat pon saya tak kisah..hehehe
  0  
munaahmad   Feb 2nd 2011 at 7:59PM
salam,

slps berbincang semula dgn suami sy..kami decided tak jd nak bg Kedi. for now..
rasa sedih pulak bila tgk ramai yg beriya2 nk kan kedi sementara kami pulak taknak kan dia.

sy mintak maaf sesangatnye. inshaAllah next tym, kalau kami jd nk bg, kami iklan lg.

wassalam
  0  
Eyqa   Jan 18th 2012 at 5:43PM
hey hanissufia, are u looking to adopt a cat?
  0  
Comment









Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Contribute
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
Mobile App
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Shopee Store
Pet Food, Toys & Products
Royal Canin Education
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle AI Competition
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
Gadhimai: Ending Mass Slaughter
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2021. All rights reserved.