Go

Featured Members
CarmenKyle
Rescuer, Fosterer

SimyItzMeyh


TikfuGee


StrawberryGirL
3 Pets, Adopter

NadianaShaminAminudi n


NoorfalelaHajamaidee n




jetcat6691
NameJet Cat
JoinedJan 2009
Age48
GenderFemale
LocationJohor Bahru, Johor, Malaysia
Occupation
ExperienceCat (14 Years)
Fish (8 Years)
Bird (8 Years)
Interested InRescuing Pets
An Animal Lover
Send Email View Phone 87 Comments
Ape-ape hal kucing nombor satu. Tak boleh hidup tanpa kucing.







jetcat6691's Pets
Page: 1 2 3   
Bella, 11 Yrs
Owner's Pet

Velvet, 14 Yrs
Owner's Pet

Mocco, 13 Yrs
Owner's Pet

Lola, 16 Yrs
Owner's Pet

Black, 20 Yrs
Owner's Pet

Coco, 16 Yrs
Owner's Pet

Luna, 16 Yrs
Owner's Pet

Belang, 17 Yrs
Owner's Pet

Mocha, 13 Yrs
Owner's Pet

Simba, 18 Yrs
Owner's Pet

Tiger, 19 Yrs
Owner's Pet

Rangga, 19 Yrs
Owner's Pet

Pirate, 17 Yrs
Owner's Pet

Lou Lou, 16 Yrs
Owner's Pet

Koala, 17 Yrs
Owner's Pet

Grey, 19 Yrs
Owner's Pet

Ginger, 15 Yrs
Owner's Pet

Gary, 19 Yrs
Owner's Pet

Frankie, 17 Yrs
Owner's Pet

Comot, 19 Yrs
Owner's Pet

Page: 1 2 3   






Comments
Page: 1 2 3 4 5    87 Comments
lizaharith   Mar 20th 2009 at 7:27PM
yg kat sekor kat PF4192 mesti anak belang..
  0  
missing   Mar 22nd 2009 at 3:21AM
hi, thanks for the compliment, thanks also for asking, kalau nak pergi mana mana, i send mereka(kitties) to my mom's place kat gombak, my kid sister jaga, sebelum pegi kelas lepas balik kelas, diorang(kitties) punye aunty, jadi tak risau la kalau lama pun.. tapi kalau family vacation, hanta boarding kat satu satunya petshop yang dipercayai, maximum pon 2 hari.. kesian la, tak kene belai, kalau lebih lama dari tu, sedey la my kitties nanti kan.. hmm.. kat petshop boarding dorang bagi makan tuka air ngan angkat najis je, takde bagi main ke groom ke.. tu la tak best tu..
  0  
jetcat6691   Mar 23rd 2009 at 9:44AM
Hi lizaharith
Slalu nyer adik akak ada. kalau pegi mana pun mesti ada sorang tinggal kat umah sebab kat umah 2 bukan kucing aje, burung ngan ayam pun ade.

Lagi 1 PF4192 tu bukan anak Belang, dia anak Simba
  0  
missing   Mar 27th 2009 at 10:36PM
kak jetcat, im sorry i ter publish comment in wrong window, i thought i was in adik abang punye page, termalu laaa... uwaaaa.. im soriiiiii...
  0  
jetcat6691   Mar 30th 2009 at 8:36AM
biase le tu. small matter
  0  
Marmoreal   Apr 14th 2009 at 10:02PM
chumel kucing akak...
nasib baik jauh...
kalo tak dah ada dpn pintu....he3
minat gak ngan maine coon nie
  0  
jetcat6691   Apr 15th 2009 at 12:43PM
Thanks. Bile2 kalau kau sesat kat JB, datang le umah akak
  0  
eddy   Apr 17th 2009 at 9:23PM
hehe...geram tgk maine coon. da tue tabby plak tu.
  0  
jetcat6691   Apr 20th 2009 at 9:02AM
Hi Eddy. Thanks a lot. I plak suka tengok ur cat.
kenape ek, kalau tengok kucing2 orang 2 suma nyer cantik2. tak penah bersyukur betul la i nie
  0  
meira   Apr 25th 2009 at 11:11PM
wow ade kucing br ke?wah wah wah.tp mane gamba?
  0  
jetcat6691   Apr 28th 2009 at 5:49PM
lom upload lagi. sibuk la sikit skrg nie. tunggguuu.....
  0  
arvienalouza   May 3rd 2009 at 3:37PM
wa.......sapa la dpt beli Halo tu
cntk nye...
akak, kalau ada lagi for sale,plis inform me ek..cntk2 budak2 ni
  0  
jetcat6691   May 4th 2009 at 1:50PM
Hi
Nama tuan baru dia Rose dari Kolam Air Jb
nanti bila ade for sale akak akan masukkan kat for sale
rajin rajin le tengok atau akak akan inform awak(kalau tak lupe)
  0  
Iesyatraciaelzrone   May 23rd 2009 at 1:44PM
hai...comei nyer kucing2 akak...der lagik x yg bru???me nak larh...
  0  
qisha   May 23rd 2009 at 8:56PM
hai akak..ari2 sy tgk page akak ni..xpuas tgk ur cats..comel sgt..mcmmana akak manage ur time dengan keje lg..
  0  
jetcat6691   May 25th 2009 at 8:48AM
hai mischa
Time kasih bebanyak
buat masa nie itu je lah yg terbaru
kalau ade yg latest akak akan update
akak suka nama kucing Mischa KASUT tue
memang unik la
  0  
Salam Qisha,
sampai cam tue sekali ke?
time kasih bebanyak
kalau datang jb, jemput la g umah akak
pasal macam mana akak manage time tue,memang penat la tapi sumer tue hilang bila akak tengok, peluk, bermain & bercakap ngan dorang.
sumer tue, sayang punya pasal la
  0  
qisha   May 25th 2009 at 10:20AM
akak tlong sy..sy baru bli anak kucin parsi baru..2 ekor..1jantan 1betina..yg jantan 2 aktif tp yg betina 2 xaktif n xberapa nak mkn..cemn ek..umur drg nak dkat 3bln then kucin sy yg kat uma cam xnak kwn lg dgn yg baru ni..cemn ye..tq
  0  
jetcat6691   May 25th 2009 at 10:49AM
Si Vioelet ngan si Flex tue ke?
  0  
qisha   May 25th 2009 at 12:41PM
tak..ni kucin baru beli sepasang..td kita men YM..nant ay upload gambar kittens baru sy ek..anyway tq 4 ur help
  0  
Comment









Main Site
Home
Advertising
Donate
Sponsor Pets
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Privacy Policy
Contact Us
Facilities
Mobile App
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Shopee Store
Pet Food, Toys & Products
Royal Canin Education
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle: Adoption Prediction
Kaggle: Pawpularity Contest
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
Gadhimai: Ending Mass Slaughter
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2022. All rights reserved.