Go

Featured Members
yewhan08
Adopter, Animal Lover

ckwebber
1 Pet, Rescuer

Jinq
1 Pet, Animal Lover

shirley1234
1 Pet, Animal Lover

LavenderLai
4 Pets, Animal Lover

zakhuan77
Rescuer, Adopter



jetcat6691
NameJet Cat
JoinedJan 2009
Age46
GenderFemale
LocationJohor Bahru, Johor, Malaysia
Occupation
ExperienceCat (14 Years)
Fish (8 Years)
Bird (8 Years)
Interested InRescuing Pets
An Animal Lover
Send Email View Phone 87 Comments
Ape-ape hal kucing nombor satu. Tak boleh hidup tanpa kucing.







jetcat6691's Pets
Page: 1 2 3   
Bou Bou, 11 Yrs
Owner's Pet


















Pe'ah, 21 Yrs
In Heaven

Tuah, 19 Yrs
In Heaven

Page: 1 2 3   






Comments
Page: 1 2 3 4 5    87 Comments
lizaharith   Feb 25th 2009 at 7:35PM
wow..cute cats!
maine coon yg for sale tuh comel gile²!!
  0  
jetcat6691   Feb 26th 2009 at 2:52PM
thank you.....liza
ur name same with my family members
  0  
lizaharith   Feb 27th 2009 at 3:54AM
=)
ye ke? common nickname..
it's short for juliza aminah actually..
name yg for sale tu ape?
wish i was in jb..bole tgk..hehe..
kg kite kat sane.
  0  
oowwhh..xde name..ye la..nanti keliru bile owner bru bg name lain plak..hehe
jb..kat...jln petri..tarom.
tau?
owwhh ye ke..my dad's name haridth, tp i buang d because it wasn't meant to be.
tau² la org dulu²..
  0  
yep yep..dekat situ..
SAB??
short for ape ek..?
STF tau le..SAB??
=)
raye je kite turun jb..
  0  
missing   Mar 2nd 2009 at 4:45AM
can you please share with me how to start breeding maine coon.. i heard alot about them, can get sooo big, must be nice.. where to get baka yang original, hmm can nego o fix, the price? :) and how to train male cats yang tak spayed to not spray around house? hmm my persians dah kene spayed dah dua dua, sayang kan.. hmm..
  0  
lizaharith   Mar 20th 2009 at 8:26PM
hi..
geramnyer tgk ur cats..
sayang,jauh..
nak tanye bole..?
kalau u pergi vacation..lame..
u leave je the cats at home & ask someone to feed/u send to boarding places..or ape?
  0  
yg kat sekor kat PF4192 mesti anak belang..
  0  
missing   Mar 22nd 2009 at 4:21AM
hi, thanks for the compliment, thanks also for asking, kalau nak pergi mana mana, i send mereka(kitties) to my mom's place kat gombak, my kid sister jaga, sebelum pegi kelas lepas balik kelas, diorang(kitties) punye aunty, jadi tak risau la kalau lama pun.. tapi kalau family vacation, hanta boarding kat satu satunya petshop yang dipercayai, maximum pon 2 hari.. kesian la, tak kene belai, kalau lebih lama dari tu, sedey la my kitties nanti kan.. hmm.. kat petshop boarding dorang bagi makan tuka air ngan angkat najis je, takde bagi main ke groom ke.. tu la tak best tu..
  0  
jetcat6691   Mar 23rd 2009 at 10:44AM
Hi lizaharith
Slalu nyer adik akak ada. kalau pegi mana pun mesti ada sorang tinggal kat umah sebab kat umah 2 bukan kucing aje, burung ngan ayam pun ade.

Lagi 1 PF4192 tu bukan anak Belang, dia anak Simba
  0  
missing   Mar 27th 2009 at 11:36PM
kak jetcat, im sorry i ter publish comment in wrong window, i thought i was in adik abang punye page, termalu laaa... uwaaaa.. im soriiiiii...
  0  
jetcat6691   Mar 30th 2009 at 9:36AM
biase le tu. small matter
  0  
Marmoreal   Apr 14th 2009 at 11:02PM
chumel kucing akak...
nasib baik jauh...
kalo tak dah ada dpn pintu....he3
minat gak ngan maine coon nie
  0  
jetcat6691   Apr 15th 2009 at 1:43PM
Thanks. Bile2 kalau kau sesat kat JB, datang le umah akak
  0  
eddy   Apr 17th 2009 at 10:23PM
hehe...geram tgk maine coon. da tue tabby plak tu.
  0  
jetcat6691   Apr 20th 2009 at 10:02AM
Hi Eddy. Thanks a lot. I plak suka tengok ur cat.
kenape ek, kalau tengok kucing2 orang 2 suma nyer cantik2. tak penah bersyukur betul la i nie
  0  
meira   Apr 26th 2009 at 12:11AM
wow ade kucing br ke?wah wah wah.tp mane gamba?
  0  
jetcat6691   Apr 28th 2009 at 6:49PM
lom upload lagi. sibuk la sikit skrg nie. tunggguuu.....
  0  
arvienalouza   May 3rd 2009 at 4:37PM
wa.......sapa la dpt beli Halo tu
cntk nye...
akak, kalau ada lagi for sale,plis inform me ek..cntk2 budak2 ni
  0  
jetcat6691   May 4th 2009 at 2:50PM
Hi
Nama tuan baru dia Rose dari Kolam Air Jb
nanti bila ade for sale akak akan masukkan kat for sale
rajin rajin le tengok atau akak akan inform awak(kalau tak lupe)
  0  
Comment









Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
Mobile App
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle AI Competition
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
Gadhimai: Ending Mass Slaughter
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2020. All rights reserved.


Share &
Save Lives!

Follow Us: