Go

Featured Members
ElisyaFadzli


SeanLam
Adopter, Animal Lover

alistuta
1 Pet, Animal Lover

WaiLek


KimberlyChiew


aisha1306
Adopter, Animal Lover



noor22710
NameNoor Latifa Ismail
JoinedMay 2009
Age41
GenderFemale
LocationSri Kembangan, Selangor, Malaysia
OccupationCust Service Executive
ExperienceCat (10 Years)
Hamster (1 Year)
Reptile (0 Year)
Interested InRescuing Pets
Adopting Pets
An Animal Lover
Send Email View Phone 26 Comments
Cat lover







noor22710's Pets
Tini, 9 Yrs
Owner's Pet

Buyuk, 10 Yrs
Owner's Pet

Tecik, 10 Yrs
Owner's Pet

Kiki, 10 Yrs
Owner's Pet








Comments
Page: 1 2    26 Comments
qisha   May 26th 2009 at 11:20PM
hi..so sorry i've lost ur no and i wanna inform u by ym but u didnt online when im online..The kitten dah kena adopt n it's not bcoz u xkan jg dia ngan baik but i have 2 choose the best 4 her..So sorry..maaf ye..
  0  
nurkasih   May 27th 2009 at 9:39AM
kak latifa, u teguring people of their price?..takder yang marah..hehehe i ramai yang marah..kadang2 pun sampai i malas nak comment..herga tak masuk dek akai..hehehe
  0  
ainas   May 27th 2009 at 3:06PM
dh lame boboy ilang,dia kuar main2 jap jer dpn umah ari tu,trus x balik2..satu tmn dh pusing cr dia,hmm,now i dh pasrah lepas kn dia pg..hhuhuh
  0  
noor22710   May 27th 2009 at 7:52PM
Its ok Qisha...i just want to know...anyway, thanx cause informed me...so now I can try find another cats to adopt...
  0  
Nurkasih...kekadang tgk price yg diaorg letak cam melampau...i pun selalu baca diaorg sound u...but for me, kalau kita rasa benda tu tak betul...why not we voice out kan...
  0  
ainas...i know how you feel...dulu, masa my mongkeh (cat) ilang, satu taman i merayau panggil nama dia. sampai org kat taman tu pun heran...
  0  
nurkasih   May 29th 2009 at 10:17PM
kekek..betui betui..bukan lah nak tutup rezeki orang kak..kecian tau kat orang..kena ketuk dek kepala..bukan kita cakap sbb tak reti.. reti sangat sampai kalau dikira balik..kalau ya pun buat business modal dah lepas lama dah pun ngan satu litter.. entahlah... nasib nasib
  0  
noor22710   May 30th 2009 at 5:29PM
You know what...Ada sorg hamba Allah ni...dia nak jual DHL cats (mix persian). Memula tu mmg mahal...tapi I try deal lagi...at last she give me RM600 utk sepasang...Next week I nak pegi amek...thank God...

Owner pets tu kata, dia tgk I bersungguh and looks like Im cat lover...thats is why she agree to give me very special price...
  0  
nurkasih   May 30th 2009 at 11:04PM
RM600 untuk sepasang is a very good deal.. Very good indeed.. Macam kucing i yang ~~sayang tue kan, my other half beli dekat RM500 kat pet shop.. mak sedara i jual RM80 jer..DLH pointed nose Persian..chesss..rasa terhina jugak bila dengar..kui kui kui...tapi sbb hadiah..dah sayang gila da kat dier...hehehe
  0  
noor22710   May 31st 2009 at 8:00PM
Tulah...akhirnya pencarian i berbaloi juga...selama ni dok cari, semua taknak bg kurang...last price diaorg bg pun seekor RM400...
Thank God, at last I dapat sepasang tu....hehehehehe...after this nak cari sangkar besar plak...yg ada, kecik...muat untuk sekor jek...
  0  
nurkasih   Jun 1st 2009 at 2:01PM
~boleh tahan jugaklah herganya..dalam 2.3k...gegegege klau dapat tortise yang 3 kaler lagi lah bagus..sbb dia jantan..persian cameo..sbb tue mahel..hukhuk i beli dari broker kucen , ipoh..
  0  
qisha   Jun 1st 2009 at 3:27PM
da dpt kucin yerk..xsabar nak tengok..

  0  
nurkasih   Jun 1st 2009 at 3:50PM
yerlah..uploadlah si kucen 2 ekor tueh..hehehe
  0  
ada sorang breeder kat penang..i tak pernah lah g tengok kucen2 dia...dok plan2 tak pergi2 pun..tapi tengok harga dia..memang suka tengok..tambah2 kalau dia lelong..huishh..rasa cam geram jer..hehehe http://www.myadpost.com/adzlan_adzhar/
  0  
qisha   Jun 1st 2009 at 11:08PM
da upload gambar terbaru ShiShi..tq still concern..
  0  
sheilamkf   Jun 4th 2009 at 3:03PM
ala...nama pn k****g ...mmg kuturunan tak boleh tgk kuceng...
  0  
hakeem   Jun 15th 2009 at 2:49PM
hehehe....apapun tq ler....kucing awak sekor je ker??
  0  
nurkasih   Jun 17th 2009 at 1:23AM
~~t i tanya around dulu yerk..will get back to u soon..(^^)
  0  
http://www.petfinder.my/pets/5533/.Nieh owner Maine Coon...ok jer harga dia i tengok..http://www.petfinder.my/pets/5283/ and himalayan... tapi kan..wat apa nak ambik adik beradik..nanti kalau nak cross tak apprpriate..lainlah u neauter/spay.. ambik lain2 pun t dia ok ja lepas seminggu.. i ada 3 ekor lain2..after a week ok jugaklah i tengok
  0  
~~t malam i message lain...bleh tanya lagi kat may auntie..mana tau ada rezeki..
  0  
Comment









Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Contribute
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
Mobile App
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle AI Competition
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
Gadhimai: Ending Mass Slaughter
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2020. All rights reserved.


Share &
Save Lives!

Follow Us: