Go

Featured Members
ljgyee
9 Pets, Rescuer

RifashRiyaz
1 Pet, Animal Lover

Ameerul
1 Pet, Animal Lover

ShruthiMangai


AjerKlasik


azizali
5 Pets, Rescuer



paanjahat
NamePaan Jahat
JoinedMay 2010
Age36
GenderMale
LocationCheras, Kuala Lumpur, Malaysia
OccupationGraphic Designer
ExperienceCat (5 Years)
Interested InAdopting Pets
An Animal Lover
Send Email View Phone 18 Comments
Kami pecinta kucing yang tegar.,







paanjahat's Pets
Mr Zara, 10 Yrs
Owner's Pet

Mr Alam, 10 Yrs
Owner's Pet

Mr Kinky, 12 Yrs
Owner's Pet







Comments
Share your comments here18 Comments
Hani14   Jun 2nd 2010 at 10:11PM
Akak akan doakan kucing paan agar cepat sembuh dan aktif seperti biasa...
  0  
paanjahat   Jun 18th 2010 at 1:15PM
mekasihh kak hani...tetibee mood sedeyy plak.hehee
  0  
miazara   Jun 18th 2010 at 5:28PM
why? whats wrong kak hani?? miau miau dia sakit aper?
  0  
paanjahat   Jun 18th 2010 at 6:01PM
aritu..dia masok spital 5hari..sbb berak berdaraahh..risau gak..sbb ada kes mmber tu,pas kucing dia cirit pastu ada darah.. mati.. tp,alhmdllh..pas anta kat cheras tu..kinkyy sehat..

  0  
miazara   Jun 18th 2010 at 6:57PM
eeee seriau nyer dengar..... kucing fina sekor nama dia Bulat.. mati sebab complication masa beranak... macam ada benda melekat... nak bawak gi klinik, dia boleh lari dari umah... pastu 2 days dia balik, mati.. sad sangat...
  0  
alhamdulillah dia sihat skang kan....
  0  
paanjahat   Jun 18th 2010 at 7:02PM
ye ke.. dulu pun paan bela sekor kucen..syg sgt..sbb dia cam memahami kte..tambah2 dia je yg teman paan kat umah masa paan keje di bangi.. tglkan kat member..hilang.. 3hari amik leave..jalan cam org gile nk carikk kucen tu..nama dia baby.. mmg ngamok la kn.. sbb kecuaian org len.. tu yg dah serik nk bela kucen.. sama cam te putus cinta ahh,serikk..!

tp 15.5.2010 aritu membuka hati sy tgk kinky kat pethouse tu.. tertarik ngan kemanjaan dia.. teros beli.. :) tpi ..skng bila teringat baby yg ilang 5thn lepas..terus ase takot..takot khilangan lagi.. :(

hmm,
  0  
KyzooR   Jun 19th 2010 at 12:40AM
sian nya dengar....tak jumpa terus ke? hurm..... tue nama nya tanggungjawab but ramai org boleh berkata but bab memikul tanggungjawab banyak alasan....... sabar lah paan
  0  
miazara   Jun 21st 2010 at 11:17AM
betul kan... bila kucing ni jiwa dia dah sebati ngan jiwa kita, macam tak leh pisah dah... hanya org yg ada kucing atau pet saja yang memahami kan paan.... sedey nyerrrr teringat
  0  
dah ler semalam balik dari melaka pepagi tu ada pulak anak kucing kat belakang umah. mama dia tinggalkan dia kot.. atas jalan lak tu... miu miu dia nangis...
cepat cepat fina amik... called wan.. dah tak tau apa nak buat... uri masih melekat lak tu.. fina amik.. bersih kan dia.. bagi susu.. skang ni kat umah.. fina tinggalkan ngan susu dalam shringer.. hopefuly dia boleh hisap... ish sebak lak teringat anak kucing tu.. mata pun tak buka lagi
  0  
KyzooR   Jun 21st 2010 at 11:41AM
salam fina...,
tak buka mata lagi ke? alah siannya.... dia kena ada ibu tumpang gak tue n takkan tau menyusu camtu..... nnt dia PADAM kerana kehausan or lapar.....
  0  
miazara   Jun 21st 2010 at 11:48AM
alaaaaa takmo la padam... ala camana ni...
  0  
KyzooR   Jun 21st 2010 at 12:40PM
cari ibu tumpang secepat mungkin..... baby lagi tue n lagipun dia domestic mesti nak ada suhu suam2 ngan badan ibu......
  0  
miazara   Jun 21st 2010 at 12:50PM
mana pulak nak kebas ibu tumpang lak ni
  0  
KyzooR   Jun 21st 2010 at 1:10PM
fina....mai sini antar kat fifi bagi susu then dah ok nnt fina ambik le balik
  0  
miazara   Jun 21st 2010 at 4:19PM
ayooo wan jauh nyer... wan jumpa fina kat midveli boleh tak...

tapi kak hani nak amik dah petang ni kat umah fina...
  0  
RimaAkor   Jul 19th 2010 at 9:18PM
Paan, berapa riban PAAN beli KINKY ni? cantiklah. Kedai PET mana?
  0  
Mahizan   Aug 21st 2010 at 1:00AM
paan!!!!!!!!!!!!!!!!!!jumpe kt cni kite!
  0  
Comment









Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Contribute
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
Mobile App
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Shopee Store
Pet Food, Toys & Products
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle AI Competition
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
Gadhimai: Ending Mass Slaughter
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2021. All rights reserved.