Go

Featured Members
kaveethaperumal
1 Pet, Animal Lover

KavishaKumaraguru


ZoeChim


VeeshnuBoss


BrigitteJong


MuhdHanis
Adopter



solehah1505
NameSue Misz
JoinedMay 2009
Age34
GenderFemale
LocationKeramat Wangsa, Kuala Lumpur, Malaysia
Occupationrapid kl
Websitehttp://jusdietmate5sue.blogspot.com
ExperienceCat (20 Years)
Hamster (1 Year)
Fish (1 Year)
Interested InAdopting Pets
An Animal Lover
Send Email View Phone 8 Comments
hye..I have a little kitten that I got from my fren last 2 weeks. she so adorable. i call her nana. i luv her so much.. now i'm seeking for his friend..lonely alone at home while i'm working..

latest..nana da dapat kawan..his name is tiger..







solehah1505's Pets









Comments
Share your comments here8 Comments
shabby25   May 20th 2009 at 2:44PM
oh...thats my name..hehehe..
so cute...
  0  
solehah1505   May 21st 2009 at 1:05PM
hehehe...xpe la...ni pn owner lme yg bg name kt dia n dia da familiar, xjd nk thar name laen..
  0  
shabby25   May 25th 2009 at 1:11PM
solehah, comelnya u ni...
cute jer gamba tiger tu...

  0  
solehah1505   May 25th 2009 at 3:16PM
i comel?xde la...ke kitty i yg comel..hehehe..tiger tu mmg cute..xrugi i adopt die...
  0  
shabby25   May 25th 2009 at 5:27PM
U comel sbb update piccies tiger n nana dgn begitu cantik & comel sekali.
=)
  0  
solehah1505   May 26th 2009 at 2:36PM
k la.anyway thanks..nana tu ngah sakit.nk kna bg ubat cacing..da mkin kurus dia tu.cian plak tgk dia.
  0  
rajanorbaizura   Jun 26th 2009 at 2:50AM
ermmmm.... sory sgt2. actually few days ago i ade tejumpe kitten ni kat kedai. kesian sgt2 kurus, i ingatkn dh tak de. tetibe dia bgn cute sgt... jantan, i amek die, bersihkan sume, dh cumey dh. tuesday de appointment ngan doc , nk gi medic. check up die. sowwy ye.
  0  
skeezer86   Oct 15th 2009 at 1:54PM
hi solehah... saya izyan dari cheras..
saya terbaca yg awak mencari anak kucing..
sebenarnye.. saya tengah mencari org yang berminat untuk adopt kitten di belakang umah saya.. mak dia stray cats di belakang umah.. dan mak die dah beranak di belakang kawasan rumah saya.. pada mulanya die berteduh di rumah tinggal. tapi rumah tu takder atap dan bile hujan mak dia dan anak anak die habis basah...kesian sangat... jadi saya amik letak di rumah saya..tapi saya tak mampu nak jaga..sebab kucing saya baru juga beranak.. jadi saya harap sangat kalo kalo awak berminat nak tgk kittens ni... rasa rasanya baru dalam 4 minggu lahir kot..
kalo berminat... siler msg saya ye.. ini no fon saya 013 2475259
  0  
Comment









Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Contribute
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
Mobile App
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle AI Competition
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
Gadhimai: Ending Mass Slaughter
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2020. All rights reserved.


Share &
Save Lives!

Follow Us: