Go
PetFinder.my Shopee Campaign

Tasty Meat-Free Meals
Lost & Found
  Guidelines View All 

Found in Bukit Bandaraya
Domestic Medium Hair, 1 Yr


Lost in Kuching
Kili, 4 Yrs


Join PetFinder.my
Adopt an animal, find a loving home for your pet, meet animal lovers & discover useful tips!
  Join Now »  

   « Back To Listing Iyen
Iyen - Domestic Medium Hair Cat
In Heaven
CatDomestic Medium Hair
ProfileFemale, 1 Year 8 Months
VaccinatedYes
DewormedYes
SpayedYes
ConditionHealthy
BodyMedium Size, Medium Fur
ColorBlack, Golden, Yellow
LocationSetiawangsa, Kuala Lumpur
Posted5 Jul 2010 (Updated 25 Aug 2010)
 
Owner
  4 Comments
Dulu masa dia kecik kami panggil dia alien sbb dialah yg paling kudut,kerdil,bulu pun takde. sehingga makan pun kena bersuap..ingatkan jangka hayat dia tak lama..rupanya bila dia dah umur 3 bulan..dia menjadi cantik pula dan sehat walafiat.. Lepas tu kami tukar panggil Iyen jerk... hihi

Iyen ni pun pernah nak dibuka for adoption tetapi memandangkan dia dah terlalu lama bersama kami, rasa tak sampai hati nak bg org. Lagipun kami rasa dia takan dpt bersama dgn org lain..sbb kalo nampak keta lain dtg pun dia dah mencicit larikan diri..hihih
Report Abuse




Gallery

Click on photo to view photo gallery, or mouse over for preview


Iyen - Domestic Medium Hair Cat




More Pets By mlinda   [ view all ]

No.1
Adopted
Momot
In Heaven
Tabby
Adopted
Chiko
Owner's Pet






Comments
Share your comments here4 Comments
mlinda   Aug 25th 2010 at 1:10PM
Iyen mati pada 28 Ogos 2010 suspek kena langgar dan mengalami kecederaan dalaman disebabkan dijumpai mati di hadapan rumah tanpa kesan luka di badan hanya keluar sedikit darah dari mulut. May u rest in peace Iyen...
  0  
Naddy   Aug 25th 2010 at 1:20PM
siannyer iyen...pernah nak adopt iyen tp tak der jodoh...
  0  
mlinda   Aug 25th 2010 at 2:42PM
Iyerlah Naddy kan...takde jodoh ..maybe mmg dah ajal dia mati ditgn kitaorg.
  0  
MidnightMaiden   Aug 25th 2010 at 3:51PM
Kesian dia, tapi takpelah, dah sampai ajal kan..RIP Iyen :(
  0  


Have a question or comment about this pet? Login or Sign Up to join the discussion!







Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Contribute
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
Mobile App
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Shopee Store
Pet Food, Toys & Products
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle AI Competition
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
Gadhimai: Ending Mass Slaughter
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2021. All rights reserved.