Go
PetFinder.my WhatsApp Stickers

Tasty Meat-Free Meals
Lost & Found
  Guidelines View All 

Lost in Batu Kikir
Panda, 1 Yr


Lost in Ampang
Nala, 4 Yrs


Join PetFinder.my
Adopt an animal, find a loving home for your pet, meet animal lovers & discover useful tips!
  Join Now »  

   « Back To Listing Budak Kecik
Budak Kecik  - Domestic Medium Hair Cat
Adopted
CatDomestic Medium Hair
ProfileFemale, 12 Years 11 Months
VaccinatedNo
DewormedNo
Spayed
No 
ConditionHealthy
BodyMedium Size, Medium Fur
ColorBlack, Yellow
LocationKajang, Selangor
Posted29 Jul 2010 (Updated 4 Nov 2010)
Adoption FeeFREE
 
Rescuer
  3 Comments
2 bulan lepas saya jumpa Budak Kecik sewaktu dia merayap di depan rumah mencari makanan... then, kami beri makan dan mengambil keputusan untuk menjaga Budak Kecik di belakang rumah.
Last week, one of my cats beranak di belakang rumah di mana kami menyimpan Budak Kecik.. Disebabkan itu, mereka selalu la hbergaduh... Kami sangat kesian Budak Kecik kerana selalu di marah oleh ibu kucing... Kami tidak ada tempat lagi nak letak kan Budak Kecik selain mencari tuan baru untuk Budak Kecik...
oh... saya rasa Budak Kecik ni bulu nya macam kembang2.....jika di jaga dan diberi makanan yang elok, mungkin bulu nya akan kembang dan jadi gebu....dan seekor kitten yang sangat manja..

Anyone who are interested to adopt Budak Kecik, Please call me As soon as possible at this number .. Izyan - 5259 ... Do not msg me here, i wont be log in to petfinder everyday..
thank you.

Please adopt her...
Report Abuse




Gallery

Click on photo to view photo gallery, or mouse over for preview


Adopt me please...
Adopt me please...


pose Garang !!
pose Garang !!


Budak Kecik  - Domestic Medium Hair Cat


Bulu nya yang agak kembang2
Bulu nya yang agak kembang2


Budak Kecik  - Domestic Medium Hair Cat


Budak Kecik  - Domestic Medium Hair Cat


Manja
Manja




More Pets By skeezer86   [ view all ]

Puteh
For Adoption
Maru, Abu Dan Baik
For Adoption
Baby
Adopted
Oren
Adopted






Comments
Share your comments here3 Comments
Rizalmn   Jul 29th 2010 at 3:40PM
comot comot comel.. hehehehe.. semoga dia dapat rumah baru cepat2! =)
  0  
skeezer86   Jul 29th 2010 at 7:24PM
yup...walaupun comot, tapi comel ....tak jemu mata memandang.. perangai dia sangaattt lah comel
  0  
sesiapa berminat ???... anybody..??..please adopt her...
  0  


Have a question or comment about this pet? Login or Sign Up to join the discussion!







Main Site
Home
Advertising
Donate
Sponsor Pets
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Privacy Policy
Contact Us
Facilities
Mobile App
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Shopee & Lazada Stores
Pet Food, Toys & Products
Royal Canin Education
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle: Adoption Prediction
Kaggle: Pawpularity Contest
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
Huawei AppGallery App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
Gadhimai: Ending Mass Slaughter
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2022. All rights reserved.