Go
PetFinder.my Mobile App

Tasty Meat-Free Meals
Lost & Found
  Guidelines View All 

Lost in Bukit Jelutong
Bubble, 2 Yrs


Found in Old Klang Road
Mixed Breed, 3 Yrs


Join PetFinder.my
Adopt an animal, find a loving home for your pet, meet animal lovers & discover useful tips!
  Join Now »  

   « Back To Listing Hiro-ko
Hiro-ko - Persian + British Shorthair Cat
Lost
CatPersian + British Shorthair
ProfileMale, 12 Years 11 Months
VaccinatedYes
DewormedYes
NeuteredNo
ConditionHealthy
BodyLarge Size, Long Fur
ColorGray, White
LocationWilayah Persekutuan, Kuala Lumpur
Posted10 Jun 2012 (Updated 10 Aug 2012)
 
Owner
Send Email View Phone 1 Comment
Hiroko- so sweet very gentlement with others cats or people he will lay down beside you and when you sleep he will wake call you with meowww sound next to your ears, adorable cat, miss him so much.

Kejadian berlaku pd 9mlm 06 Aug 12 bila selalu dia keluar rumah akan melepak smbil memrhatikan keadaan sekiling, kadang2 sy akan rantaikan dia al mahklum rumah teres, tapi hari kejadian hati rasa semacam dua tiga kali akan jenguk dkat luar perhatikan..tapi bila saya masuk umah balik 15minute lepas tu dia dh x nmpak di mata...penah juga dia boleh lepak kat kebun tebu org, tapi dia boleh blik selepas 2 jam..kali ni tiada bayangan lansung sudah..puas jugacari hampir separuh taman...temenung aku seharian!

Kebetulan esok nya 07 Aug pagi, dia ada appointment dgn vets (Masaalah Selsema)..hajat tak kesampian
harapan sesiapa yg pernah nampak atau ternampak n terjumpa..Hubungi sy seperti berikut~ :
Hilang di Bandar Tun Razak, Jalan Ikhlas 2, no 36,

Sedih sgt bila tgok gambar dia dlm ni, handsome boy ni pernah ada juga fan petfinder call sy berminat nak beli/jaga sebab dia suka tgok buluye sedikit kerinting~ Please my dear all fren here help me!!! ~ BR Yus

Show Location Map »
Report Abuse




Gallery

Click on photo to view photo gallery, or mouse over for preview


Hiro-ko - Persian + British Shorthair Cat


Hiro-ko - Persian + British Shorthair Cat


Hiro-ko - Persian + British Shorthair Cat




More Pets By Hiroko   [ view all ]

KiKi Zoe
Owner's Pet
Iris~
Owner's Pet
Queen Miko
Owner's Pet
Kimba
Owner's Pet






Comments
Share your comments here1 Comment
wasaqole   Sep 28th 2012 at 11:42AM
kesiannye awak dan kucing awak...
dah jmpe belom Hiro?
  0  


Have a question or comment about this pet? Login or Sign Up to join the discussion!







Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Contribute
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Privacy Policy
Contact Us
Facilities
Mobile App
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Shopee Store
Pet Food, Toys & Products
Royal Canin Education
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle AI Competition
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
Gadhimai: Ending Mass Slaughter
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2021. All rights reserved.