Go

Tasty Meat-Free Meals
Lost & Found
  Guidelines View All 

Found in Petaling Jaya
Persian, 3 Yrs


Found in Damansara
Mixed Breed, 2 Yrs


Join PetFinder.my
Adopt an animal, find a loving home for your pet, meet animal lovers & discover useful tips!
  Join Now »  


   « Back To Listing Fonny
Fonny - Maine Coon + American Wirehair Cat
Adopted
CatMaine Coon + American Wirehair
ProfileMale, 7 Years 4 Months
VaccinatedNo
DewormedNo
Neutered
No 
ConditionHealthy
BodyMedium Size, Medium Fur
ColorGray
LocationShah Alam, Selangor
Posted8 Nov 2013 (Updated 8 Apr 2014)
Adoption FeeRM 250
 
Owner
  4 Comments
Still young but selalu bunyi garang² if pegang lama².Dah nak kasi 1 day sebab nak bagi dia manja and malas nak mating kan pasal male.
Maybe next week nak gi vet's kasi 'potong'.Selalu kena buli dengan Fifi.Fifi suka gigit telinga dia and tampar muka dia if satukan dalam cage.Tapi tak cedera pun...cuma gertak lebih.Hehehe.Sape nak adolption fifi after dia bersalin di alu-alukan.Actually Fonny ni anak Fifi.Sapa nak Fifi gitau jer.After bersalin and putus susu sila kan amik.Ada anak lebih maybe bakal di'beri' hehe.Fonny next month akan vaksin and dewormed.Spay maybe dalam masa terdekat.Hehe...Baru lepas grooming by his owner's.Den lah sapo laie!
Report Abuse




Gallery

Click on photo to view photo gallery, or mouse over for preview


my name is fonny
my name is fonny


tapi saya garang grrrrrr
tapi saya garang grrrrrr


saya pembersih suka jilat²
saya pembersih suka jilat²


my bongsu pet's yang sangat garang after kasi hope manja lah lepas ni
my bongsu pet's yang sangat garang after kasi hope manja lah lepas ni


merajuk sebab kena jentik telinga
merajuk sebab kena jentik telinga


i suka buat macam ni
i suka buat macam ni




More Pets By Ralielocopo69   [ view all ]

Fifi
Adopted
Monny
Owner's Pet
Donny
Owner's Pet






Comments
Share your comments here4 Comments
Ralielocopo69   Nov 21st 2013 at 9:59PM
serious buyer only.reason for sales is always offshore.
please call no sms allowed
  0  
azzreinnaeliana   Nov 22nd 2013 at 8:36PM
My cat pun garang..xsuke dukung..belai pun klo die nak.. die akan gigit n cakar... and suke sangt kluar rumah..ingtkn lps mandulkn akn jd manja and duk rumah tp xpun...
  0  
Ralielocopo69   Nov 23rd 2013 at 4:34AM
now dia dah okay sikit...sebab selalu beranikan diri bagi tangan digigit ² manja...at least we try...hehe sape nak ambik dia boleh lah dalam minggu ni just msg kat sini...saya dah nak outstation dah
  0  
gadis_desa209   Nov 25th 2013 at 9:53PM
Kita nak fifi
  0  


Have a question or comment about this pet? Login or Sign Up to join the discussion!







Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Contribute
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
Mobile App
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle AI Competition
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
Gadhimai: Ending Mass Slaughter
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2020. All rights reserved.


Share &
Save Lives!

Follow Us: