Go
PetFinder.my Shopee Campaign

Tasty Meat-Free Meals
Lost & Found
  Guidelines View All 

Lost in PJ
Fortune Boy, 14 Yrs


Found in Puchong
Yorkshire Terrier Yorkie, 5 Yrs


Join PetFinder.my
Adopt an animal, find a loving home for your pet, meet animal lovers & discover useful tips!
  Join Now »  

   « Back To Listing Bosing
Bosing - Domestic Long Hair + Domestic Short Hair Cat
Adopted
CatDomestic Long Hair + Domestic Short Hair
ProfileFemale, 14 Years
VaccinatedNot Sure
DewormedYes
Spayed
No 
ConditionHealthy
BodyMedium Size, Medium Fur
ColorGolden, White
LocationSeri Kembangan, Selangor
Posted11 Aug 2009 (Updated 13 Dec 2009)
Adoption FeeRM 30
 
Rescuer
  11 Comments
Same like her other siblings, she's hyperactive too. Will run up & down the stairs, runaway those toy mice - like a dog..

Update 14/9/09
Bosing, the hyperactive kitty who change herself to lovely, cute, adorable kitty. She does sometime has midnight crazy, but not as crazy as previous before. Maybe seeing her dad (Fluffy) and her other siblings (Cottons and Jinggo) was adopted, she determint to change her bad habit. I think she figure it all out - must impress to get new home.
Report Abuse




Gallery

Click on photo to view photo gallery, or mouse over for preview


Bosing - Domestic Long Hair + Domestic Short Hair Cat


Bosing - Domestic Long Hair + Domestic Short Hair Cat


Bosing - Domestic Long Hair + Domestic Short Hair Cat


Bosing - Domestic Long Hair + Domestic Short Hair Cat


Bosing - Domestic Long Hair + Domestic Short Hair Cat


Bosing - Domestic Long Hair + Domestic Short Hair Cat




More Pets By bubushelter   [ view all ]

Marley
For Adoption
Kido
For Adoption
Jicka
In Heaven
Verdi
Adopted
Budd
Adopted






Comments
Share your comments here11 Comments
bubushelter   Oct 30th 2009 at 2:59PM
hi zarina, yes,masih ada
  0  
zarina   Oct 30th 2009 at 3:07PM
cute la..
sy minat..tapi sy duduk di jb..
  0  
Fareen   Oct 30th 2009 at 3:42PM
zarina, saya perhati habis semua org awak tanya pasal kucing diorang. if awak kat JB, kalau awak serious, kenalah ready utk pergi KL amik kucing. lagipun dlm profile dah Ada information location diorang. if u x ready to dtg KL, u cari org yg kat JB please. cats yg for adoption ni semua minimum fee je or free. takkan u expect diorang provide delivery service kan...so if ure serious, location u kat JB tu bukan penghalang...3 jam je drive....
  0  
zarina   Oct 30th 2009 at 4:39PM
yela fareen...i dah cari di jb..but susah...ni pun ada sorang yang ada nak adopt...harap2 jadi...
masalahnya banyak kali x jadi...ada je problem org yang adopt cat diorang...
bkn x nak trun...tapi sy cuma dapat trun bulan 12 je cik fareen oiii....
  0  
bellanella   Oct 30th 2009 at 4:50PM
try cari zarina.kalu da rezeki.mesti ade je sebab org leh tlg hantar.kalu x de gak u cari area jb ok
ade je besepah2.
cam i x de transport gak.
so one day i nak adopt.bincang penya bincang.owner cat tu kirim kat kawan dia yg nak ke putrajaya.
alhamdulilah.name pun usaha kan?

  0  
zarina   Oct 30th 2009 at 5:18PM
tu la bellanella...si Fareen tu sibuk je..i minat sangat kucing..nak tambah my pets..tu yang test tanya
Mana tau org tu ada apa2 idea ke nak anta kat i..
i baru tanya2 kat mmber pertfinder..dia lak yang cakap macam tu.
tq bellanella at ur support...
  0  
Fareen   Oct 30th 2009 at 5:28PM
ni namanya bukan sibuk tapi org yg cari adopters for cat ni serious. Sian diorang kalau tanya2 tapi x serious. Ada satu member kat JB Nama dia jetcat. dia jual kucing dan bole hantar ke KL tapi extra charge. baik orgnya. Cuba contact dia. maybe dia Ada for adoption or dia Ada contact org lain diJB yg cari adopted.
  0  
bellanella   Oct 30th 2009 at 5:51PM

salah paham ni.

masing2 ade care masing2.
mybe fareen risau u just main2
sbb banyak org carik kitty pastu abaikan
mybe tu maksud dia
nak kesungguhan
ha tu dia da mention name jet cat.
dr jb gak tuh.
try tanye2.
ade rezeki ade lah.
x gitu?
  0  
miorar   Nov 7th 2009 at 11:37PM
Masih available ke Bosing ni for adoption?
  0  
bubushelter   Nov 9th 2009 at 12:27PM
hi mior.yes bosing is still up for adoption =)
  0  
zarina   Nov 22nd 2009 at 7:31AM
ok fareen ..sorry lau i salah sangka kat u...anyway...mggu depan i trun kl hehehhe...leh la i tgkk pets kat sana...heheheh..
  0  


Have a question or comment about this pet? Login or Sign Up to join the discussion!







Main Site
Home
Advertising
Donate
Sponsor Pets
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Privacy Policy
Contact Us
Facilities
Mobile App
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Shopee & Lazada Stores
Pet Food, Toys & Products
Royal Canin Education
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle: Adoption Prediction
Kaggle: Pawpularity Contest
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
Huawei AppGallery App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
Gadhimai: Ending Mass Slaughter
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2022. All rights reserved.