Go
PetFinder.my Shopee Campaign

Tasty Meat-Free Meals
Lost & Found
  Guidelines View All 

Lost in Puchong
Mochi, 2 Yrs


Lost in Puchong
Raylian (K), 1 Yr


Join PetFinder.my
Adopt an animal, find a loving home for your pet, meet animal lovers & discover useful tips!
  Join Now »  

   « Back To Listing Baby Kitten For Sale!!!!!!!!
Baby Kitten For Sale!!!!!!!! - Persian + Oriental Long Hair Cat
Sold
CatPersian + Oriental Long Hair
ProfileMixed Gender, 2 Months
Amount6 Pets
VaccinatedNo
DewormedNo
Spayed
No 
ConditionHealthy
BodyMedium Size, Medium Fur
ColorBlack, Gray, White
MKA CertNo
LocationPutrajaya, Kuala Lumpur
Posted11 Sep 2009 (Updated 10 May 2010)
PriceRM 700
 
Owner
  23 Comments
*Baby 4 sale!!!!
*Father(persian flatface)+ Mother(MixPersian DLH)
*2 month
*female and male
*cute, aktive and in good condition
*black,white and gray colour
*iams + royal canin + blackwood + smartheart
*house cat
*RM700

call/sms : (ezal)@ (along),SAPA CEPAT DIA DAPAT!!!

Report Abuse




Gallery

Click on photo to view photo gallery, or mouse over for preview


Baby Kitten For Sale!!!!!!!! - Persian + Oriental Long Hair Cat


Baby Kitten For Sale!!!!!!!! - Persian + Oriental Long Hair Cat


Baby Kitten For Sale!!!!!!!! - Persian + Oriental Long Hair Cat


Baby Kitten For Sale!!!!!!!! - Persian + Oriental Long Hair Cat


Baby Kitten For Sale!!!!!!!! - Persian + Oriental Long Hair Cat


Baby Kitten For Sale!!!!!!!! - Persian + Oriental Long Hair Cat


Baby Kitten For Sale!!!!!!!! - Persian + Oriental Long Hair Cat


Baby Kitten For Sale!!!!!!!! - Persian + Oriental Long Hair Cat


Baby Kitten For Sale!!!!!!!! - Persian + Oriental Long Hair Cat


Baby Kitten For Sale!!!!!!!! - Persian + Oriental Long Hair Cat


Baby Kitten For Sale!!!!!!!! - Persian + Oriental Long Hair Cat


Baby Kitten For Sale!!!!!!!! - Persian + Oriental Long Hair Cat


Baby Kitten For Sale!!!!!!!! - Persian + Oriental Long Hair Cat


Baby Kitten For Sale!!!!!!!! - Persian + Oriental Long Hair Cat


Baby Kitten For Sale!!!!!!!! - Persian + Oriental Long Hair Cat


Baby Kitten For Sale!!!!!!!! - Persian + Oriental Long Hair Cat


Show All Photos »
Baby Kitten For Sale!!!!!!!! - Persian + Oriental Long Hair Cat


Baby Kitten For Sale!!!!!!!! - Persian + Oriental Long Hair Cat


wiwi the cute mom
wiwi the cute mom


Father..pure persian flat face
Father..pure persian flat face




Too expensive, or want to save lives? ADOPT the adorable ones below!







Comments
Page: 1 2    23 Comments
hakeem   Sep 17th 2009 at 2:08PM
1000 each for kitten without vaccination,deworming and defleaing...dont u tink it is a bit outrageous??
  0  
ezal   Sep 17th 2009 at 4:56PM
cute like owner??he3...tq
  0  
vacin,dworm,and all of that saya akan buat bila customer sure nak that cat.......dont worry bout that......xkanla i nak jual kucing yg x sihat kat customer kan itu x beretika namanya.....
btw tq 4 the comments..appct
  0  
nurkasih   Sep 17th 2009 at 10:03PM
Hakeem..they are people who will buy anyway... Sigh!
  0  
suzey   Sep 29th 2009 at 11:34PM
i pun berminat lah..tapi nak beli female ada lagi tak ?email me please thanks!!
  0  
radzuha   Oct 16th 2009 at 3:15PM
bagi sekor kat i boleh? nak tolong jaga :)..
  0  
qisha   Oct 26th 2009 at 1:56PM
father dia yg leo 2 ur cat ker?
  0  
angel83   Oct 27th 2009 at 8:47AM
hi ezal,

leo tue daddy kitten ni ker? mcm familiar saja picture leo tue dlm googles :D.
  0  
ezal   Oct 27th 2009 at 8:41PM
yup leo tu bapak dia but not my cat ....my fwen cat....i buat stud ngan cat dia..naper cam familiar????tah la mayb kot ......pic tu pun i get frm him.....his send 2 me katanya waktu leo muda2 dulu...cz waktu i send wiwie kat umah dia leo mmg cam tu cuma sedikit x terurus cz tgh proses mlm pertama...hahahhaha
  0  
Czarul   Dec 12th 2009 at 9:46AM
tanpa sijil kelahiran dari cat organisation seperti fife, cfa atau tica...we just call it domestic long hair. not a persian
  0  
Acqua   Jan 28th 2010 at 2:10PM
czarul.. si ezal ni mmg x faham bahase malaysia..
x tau nak cakap bahase ape dah..
  0  
ezal   Apr 20th 2010 at 12:12PM
yer tau dah tanpa sijil lahir kucing apa pun tetap dikenali sbg y la kawan2......
  0  
kawan2 semua ni ada new kitten untuk dijual...harga around (rm900-rm1000)...so kalo ada sesapa yg berminat just msj jer k tak pun datang jer rumah leh tengok sendiri lagi puas hati...kalo x beli pun x pa...hehehehe...k tq guys...
  0  
macgyverjune   Apr 20th 2010 at 2:38PM
Ezal,kucing ni ada ibunya tak?? klu ada tlg jgn jual pd usia muda begini.u kena faham,kucing klu dipisahkan dari ibunya pd usia terlalu muda takkan dpt khasiat,survival skil yg akan diajar oleh ibunya.tunggulah smp dia umur sekurang kurangnya 4 bln. klu u nampak ada setengah kucing kneading/nyonyot kain baju kita itu adalah salah satu tanda tanda dia kehilangan ibu pd usia muda. Tlg consider nasihat saya ini klu u seorang cat lovers.
  0  
ashkarma   Apr 20th 2010 at 6:41PM
macgyverjune:
yup...nasihat yg murni.

:)
kudos
  0  
ezal   May 6th 2010 at 4:52PM
tq guys 4 ur advice...ni pic waktu diaorg kecikk g...skung dah besar semua dah x nak nyusu mak dia dah.....and mak dia pun dah gatal balik...guys camner nak buat kalo nak stop kan buat sementara waktu, x nak bagi female menjerit2(gatal pangil kucing jnatan..hehehe)?????ada petua x??
  0  
mohdd   May 10th 2010 at 6:56PM
hehe...petuanye snang jek..kasik spay la ibunye..hehe, tp mmg x heat dh la,haha
nk kasi diam utk smentara waktu xda rasenye, mlainkan asingkn yg jantan n betina la,hehe..xtau la plak ade cara lain lak ke nk kasi fmale diam..

anyway..sume kitten ni nnt akan dijual lpas complete vaksin x? ada x yg male bicolor? yg white tu bicolor ke?nmpak mcm ada dot kt atas kepala..:)
  0  
sitykuching   May 10th 2010 at 10:10PM
they didnt Vaccinate and Dewormed so should be resonable...
every body buy them must cost more than 300 for each one...
  0  
hasnan   May 11th 2010 at 9:04PM
ada caranya....now ada pil perancang utk kucing if u want stop them dari menggatal for temperory. bley dpt kat vet...
  0  
jejari   Dec 24th 2010 at 2:25PM
cntik nyer....
  0  


Have a question or comment about this pet? Login or Sign Up to join the discussion!







Main Site
Home
Advertising
Donate
Sponsor Pets
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Privacy Policy
Contact Us
Facilities
Mobile App
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Shopee Store
Pet Food, Toys & Products
Royal Canin Education
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle: Adoption Prediction
Kaggle: Pawpularity Contest
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
Huawei AppGallery App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
Gadhimai: Ending Mass Slaughter
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2022. All rights reserved.