Go
PetFinder.my Mobile App

Tasty Meat-Free Meals
Lost & Found
  Guidelines View All 

Lost in Bukit Mertajam
Dre, 2 Yrs


Lost in Semenyih
Luther Aka Lulu, 5 Yrs


Join PetFinder.my
Adopt an animal, find a loving home for your pet, meet animal lovers & discover useful tips!
  Join Now »  

   « Back To Listing Awan And Badai
Awan And Badai - Domestic Long Hair Cat
Sold
CatDomestic Long Hair
ProfileFemale, 11 Years 4 Months
Amount2 Pets
VaccinatedNo
DewormedYes
Spayed
No 
ConditionHealthy
BodyMedium Size, Long Fur
ColorBlack, Brown, White
MKA CertNo
LocationKluang, Johor
Posted25 Dec 2009 (Updated 23 Jun 2010)
PriceRM 700
 
Owner
  46 Comments
Shacya's babies, father = T-Bag

Was born on 18th November,
I will only sell them when they're 2 months old.
Open for booking
Both are very playful.

Price for Badai = RM700 (already booked)
Price for Awan = RM700 (already booked)

Price still can nego =)

Usually I meet buyers at Exit Tol Ayer Hitam

Do contact me :
Report Abuse




Gallery

Click on photo to view photo gallery, or mouse over for preview


Badai one and a half month~
Badai one and a half month~


Kak Ayu with Awan~
Kak Ayu with Awan~


Hafiz n his GF masa amik Badai~
Hafiz n his GF masa amik Badai~


Badai~
Badai~


Badai
Badai


Awan
Awan


Awan posing tido.. :P
Awan posing tido.. :P


Doktor pon geram tengok awan (^_^)
Doktor pon geram tengok awan (^_^)


Nakalnyaaaaaaa
Nakalnyaaaaaaa


Badai ada corak2 skit kat badan dia, like father like daughter :P
Badai ada corak2 skit kat badan dia, like father like daughter :P


Badai sleepy
Badai sleepy


Badai gumuk :D
Badai gumuk :D


Badaii
Badaii


Awan~
Awan~


Badai~
Badai~


Nala with Badai~ (^_^)
Nala with Badai~ (^_^)


Show All Photos »
Back , Awan
Back , Awan


Badai with eyes open, while Awan, yg tgh tido :P
Badai with eyes open, while Awan, yg tgh tido :P


Oppa with badai
Oppa with badai


Awan, confuse @_@
Awan, confuse @_@


Oppa playing with badai
Oppa playing with badai


Badaiii~ suka lompat2, susah nk amik gamba T_T
Badaiii~ suka lompat2, susah nk amik gamba T_T




Too expensive, or want to save lives? ADOPT the adorable ones below!







Comments
Page: 1 2 3    46 Comments
CikLola   Dec 25th 2009 at 12:52AM
alo comeynyee...
  0  
daliainie   Dec 25th 2009 at 8:25AM
pagi2 main kejar2 kat umah, tarik2 alas meja, rasa mcm ada budak kecik kat rumah la plak T________T
  0  
pipit   Dec 25th 2009 at 10:30AM
hahaha.. ni ke 2 pndekar dlm cite storm rider tu??? dh mnjelma jd kcing!!! hahaha
  0  
Crool   Dec 25th 2009 at 12:42PM
comey2 la...alamak ...so cute...hehe
  0  
IntanLiyana   Dec 25th 2009 at 3:08PM
sumpah comeyl...mcm nak geget je...hihi
  0  
daliainie   Dec 25th 2009 at 8:43PM
pipit, mmg namakan Awan Badai sempena citer storm warrior la konon2 nya.. ahaha.. berangan la konon2 kebetulan dua2 jantan.. hehe.. :P
dua2 pun dah macam pendekar dah perangai nya. pagi2 bersilat nakalnya.. :P
  0  
Fareen   Dec 25th 2009 at 9:29PM
cantik awan dan badai ni. kak fareen punya favorite badai. tapi kita jauhlah.....
  0  
daliainie   Dec 26th 2009 at 8:27AM
kak fareen, kita pon geram sgt sgt sgt sgt sgt ngan Sophie. almost everyday tgk page kak fareen sbb nk tengok Princess Sophie~~ gewam laaaa. bila la agaknya nk dpt kucing mcm Sophie >.<
  0  
Fareen   Dec 26th 2009 at 4:39PM
laaa sampai camtu sekali be hehehe. tak tau pulak:kalau nak mcm sophie ni, Ada breeder dia. PM kak fareen if minat. ni baru lepas mandi sophie. berpeluh! princess ni jadi monster bila mandi. especially masa blow. terpaksa masuk dlm small cage. itu pun dia bole attack lagi blow dryer tu hehe. sejak lebih jugaklah berjuang ngan dia hehehe. tapi kak fareen betul suka badai. bdn dia brown kan? perangai dia camane?
  0  
eh bukan 2!! kak fareen suka awan. yg coklat hidung gelap sikit tu!!!
  0  
Crool   Dec 27th 2009 at 11:17AM
awan dan oppa..mmg cute..hehe
  0  
daliainie   Dec 27th 2009 at 1:37PM
ehehehe.. yg brown skit tu Awan la kak fareen.. tp Awan dia tak reti lompat keluar dr bakull.. geng2 semua dah main kat luar, dia meow moew suruh org letak dia kluar dr bakul. once dah letak, apa lg, cuuuuuuuuuu lari laju2. ahaha :D
  0  
Fareen   Dec 27th 2009 at 4:02PM
dalia, kak fareen SMS. check fone ye
  0  
daliainie   Dec 27th 2009 at 7:50PM
okie kak fareen~ roger dh tadi (^^,)
  0  
mmg nk sgt yg mcm sophie, tp aritu ada baca comment kat page kak fareen, harga dia bulih wat down payment myvy ekkk.. aaaaaaa tak mampu lg la... T_T kena gigih kumpul wit2 dlu :P ilmu pung mcm tak ckup lg nk bela princess.. baca kat page kak fareen, rasa kicikkk je ilmu yg ada nii.. huhu.... (>_<)
  0  
Fareen   Dec 27th 2009 at 8:55PM
hahaha...harga myvi tu main2 jelah. mmgla mahal sikit ebb dia pedigree tapi kak fareen pun kumpul2 duit gak...alahhh kak fareen belajar2 sejak Ada dexter and sophie ni je. mcm awak pandai jaga kitten kecik, kak fareen x pandai. ilmu jugak tu :) haihhh dok sedih pasal awan lagi nie:(
  0  
daliainie   Dec 27th 2009 at 9:53PM
alleee kak fareen.. sowii... :(
ni pun baru dpt sms , ada yg nak beratur booking awan.. (T_T) kiranya dia beratur belakang kak fareen la.. uhuhuhu.. :D
  0  
Fareen   Dec 27th 2009 at 10:50PM
takpe....:)
  0  
zarasofia   Dec 28th 2009 at 8:33AM
cutenya... i like badai....
  0  
pipit   Dec 28th 2009 at 8:50AM
i like awan... cmel...
  0  


Have a question or comment about this pet? Login or Sign Up to join the discussion!







Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Contribute
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
Mobile App
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Shopee Store
Pet Food, Toys & Products
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle AI Competition
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
Gadhimai: Ending Mass Slaughter
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2021. All rights reserved.