Go

Tasty Meat-Free Meals
Lost & Found
  Guidelines View All 

Lost in Wilayah
Rocky @boy, 1 Yr


Lost in Kepong
Agnes Baby, 5 Yrs


Join PetFinder.my
Adopt an animal, find a loving home for your pet, meet animal lovers & discover useful tips!
  Join Now »  


   « Back To Listing Black Panda & White Panda
Black Panda & White Panda - Domestic Short Hair Cat
Adopted
CatDomestic Short Hair
ProfileMixed Gender, 7 Months
Amount2 Pets
VaccinatedNo
DewormedYes
Spayed
No 
ConditionHealthy
BodySmall Size, Short Fur
ColorBlack, White
LocationPetaling Jaya, Selangor
Posted23 Jan 2019 (Updated 18 Feb 2019)
Adoption FeeFREE
 
Fosterer
  6 Comments
Meow meow everyone,

Black Panda & White Panda here! Our mama gave birth to us on 19 Dec 2018 at our kind fosterer's home in Ampang. We are proud to be Selangor furkids!

We are now 1 month old and we've already visited the vet for the first time on 20 Jan. Dr. Lam gave us banana-flavoured deworm liquid, yucks! But we know it's for our own good.
She also said we will get our first vaccination jab when we turn 2 months old, aiyaya!

We’re looking for our future forever home and we hope to be adopted together because we enjoy each other's company very much.
Do you think you will be able to take us in to be part of your loving family? We are good kids and we promise we won’t bring you any double trouble! 

- We just want a place to call home, meals to warm our bellies, and your love and attention to make our day.
- Oh yea, you will need to spay us when we are at the right age and weight! 




In return, we will make your day with our sheer cuteness and loveliness.

 If you can be our human and share your home and your heart with us, please WhatsApp our foster mom:

DOB: 19 Dec 2018

Age: 1 month old
Potty-trained
De-wormed

No flea

Notes from our foster parents:

We’d love to foster the kids with their mama until they are weaned off, that should be around end of February 2019. If you are interested to adopt them and are not in a rush, please do WhatsApp us to discuss further :)





Meow meow semua,

Salam sayang dari Black Panda ngan White Panda. Kita dilahirkan pada 19 haribulan, bulan 12, tahun 2018 kat rumah foster parents kita di Ampang. Ha, anak sejati tulen Selangor tau uols!

Kita baru je 1 bulan! Dah jumpa doctor untuk check up pada 20 January 2019.
Dr Lam bagi ubat cacing perisa Banana gitew (ewwww tak sedap) tapi sebab kita budak baik, kita makan je la bagi semua cacing jahat keluar.
Dr Lam kata bila dah cukup 2 bulan baru boleh vaccine (eee jarum!!)

Kita tengah nak cari forever home ha, rumah baru yang boleh kita stay sampai selama-lamanya.
Ada tak yang sudi ambik kita berdua? (Kita kena berpisah ngan Mama Putih dah tapi at least still ada adik ikut sekali kan kan?) Jangan risau tau, kita budak baik, tak buat hal.

Kita berdua dah ready jadi peneman hidup cute cute untuk future mama or papa kita. Tak mintak banyak pun, tengok list kat bawah ni ha :

- Ada rumah untuk tinggal (tak kena matahari ngan hujan)

- Kita tanak free roaming kat outdoor ye sebab kita lahir kat rumah, tak pernah hidup luar huhu. Tima kasih. 

- Ada makan minum dan play time, boleh main gosok gosok perut dan badan yang molek ni ha.
- Kena mandulkan kita bila kita dah cukup umur (agak-agak around 6 month old)


Kita janji kita akan sayang kat future mama or papa kita ni forever and ever! 
Black Panda ngan White Panda akan jadi kawan yang paling baik di dunia ni siap bagi pur pur pur pur purrrrrrrr freeeeeeeee.
Kalau rajin, kita tolong tangkap lipas, cicak jadi gift untuk future mama and papa eh.

Okay deal tak? Kalau berminat call la nombor ni, kita kasi chance WhatsApp ngan foster mom kita sorang ni. 

XOXO,
Black Panda & White Panda 


Nota dari penjaga sementara (foster parents) kita: 

Kami akan jaga 2 budak ni dan mak diorang sampai budak-budak ni tahu makan wet food dan dry food, agak-agak sampai hujung bulan February 2019.
Jika berminat, boleh hubungi kami melalui Whatsapp :)
Report Abuse




Gallery

Click on photo to view photo gallery, or mouse over for preview


Black Panda & White Panda - Domestic Short Hair Cat


white panda
white panda


Black Panda & White Panda - Domestic Short Hair Cat


Black Panda & White Panda - Domestic Short Hair Cat


meowww, what's that?!
meowww, what's that?!


meow meow, everyone :D
meow meow, everyone :D


black panda
black panda


white panda
white panda




More Pets By RathTP   [ view all ]

Sunday
Adopted






Comments
Share your comments here6 Comments
MarciodeRezende   Jan 31st 2019 at 5:22PM
  0  
hi the male are still available?I can only adopt 1 because i already have 2 females
Sall   Feb 2nd 2019 at 12:42AM
  0  
Hi..Are this two still available..If yes i need to of them..thanks..
RathTP   Feb 3rd 2019 at 2:00PM
  0  
hi marcio & sall, both kittens are still available. please whatsapp me to discuss further. thanks :)
arthur25   Feb 4th 2019 at 11:26PM
  0  
Is it still available? I want both cats
Fabin   Feb 11th 2019 at 9:55PM
  0  
Hi, if it's still available , i would like to adopt both of them, i cudn't find your whatsapp number.
RathTP   Feb 18th 2019 at 5:12PM
  0  
hi guys, thanks for your interest. both kittens have been adopted.


Have a question or comment about this pet? Login or Sign Up to join the discussion!







Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle AI Competition
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2019. All rights reserved.


Share &
Save Lives!

Follow Us: