Go
PetFinder.my Mobile App

Tasty Meat-Free Meals
Lost & Found
  Guidelines View All 

Found in PJ
Mixed Breed, 1 Yr


Found in Setia Eco Park
City, 5 Yrs


Join PetFinder.my
Adopt an animal, find a loving home for your pet, meet animal lovers & discover useful tips!
  Join Now »  

Fay - Domestic Medium Hair Cat
Adopted
CatDomestic Medium Hair
ProfileFemale, 11 Years 7 Months
VaccinatedNo
DewormedNo
Spayed
No 
ConditionHealthy
BodyMedium Size, Medium Fur
ColorBlack, Brown
LocationShah Alam, Selangor
Posted19 Jan 2010 (Updated 30 Jun 2010)
Adoption FeeFREE
 
Fosterer
  4 Comments
Bulu panjang daripada DSH biasa, tapi takde la panjang sangat. Ekor kembang.

Asalnya stray, dan kini telah menjadi pet yang sangat manja, suka menggesel dan baring dekat-dekat anda.

Terpaksa dilepaskan atas beberapa sebab tertentu, tak payah la tanya. Thanks.

So far makan wetfood whiskas + blackwood.

Litterbox trained.

Kalau nak sekali dengan cage 2 kaki (untuk transportation sahaja), tambah RM50. Terima kasih.

Lokasi: Kota Kemuning
Report Abuse




Gallery

Click on photo to view photo gallery, or mouse over for preview


Fay - Domestic Medium Hair Cat


Fay - Domestic Medium Hair Cat


Fay - Domestic Medium Hair Cat




More Pets By azraf   [ view all ]

Kitty
Lost
Sam
Adopted
Jim
Adopted
Janggut
Owner's Pet
Jam
Adopted






Comments
Share your comments here4 Comments
crazykat   Jan 25th 2010 at 4:41PM
Ini dia ke, Azraf? Lain benar rupanya ..... Dulu i bagi dia ubat mites kat telinga so dia tak percaya dgn I. Klau bagi mkn pon i dah gi tepi baru dia nak makan. Am glad she has a home now.
  0  
azraf   Jan 25th 2010 at 5:24PM
Ya, ni la your Molly. Tak layan langsung kalau panggil Molly, so kitorang try la macam-macam nama... Dia memang manja, suka sangat kalau dibelai. Terima kasih bebanyak sebab tunjukkan Molly kepada saya. :)
  0  
luvnett   Apr 21st 2010 at 10:17PM
Available lagi tak ni? Ingat nak adopt fay, but ada apa2 syarat ke? cam mana nak contec U?
  0  
MidnightMaiden   May 6th 2010 at 11:17PM
Kiut betul la dia ni, dada brown, perut putih. Geram tgk!
  0  


Have a question or comment about this pet? Login or Sign Up to join the discussion!







Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Contribute
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
Mobile App
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Shopee Store
Pet Food, Toys & Products
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle AI Competition
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
Gadhimai: Ending Mass Slaughter
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2021. All rights reserved.