Go

Pemandulan Adalah Satu Langkah Untuk Mengawal Pemb..

 
Pemandulan adalah satu langkah untuk mengawal pembiakan kucing jalanan. kawalan populasi kucing jalanan amat penting untuk mengekang lambakan jumlah kucing yang boleh mendatangkan kemudaratan terhadap nyawa kucing seperti penganiayaan, penyakit, kebuluran dan kematian tragis di jalanan.

Tahniah kepada Neco Pet Care atas usaha penajaan pemandulan secara berkala di kawasan Johor Bahru. Pemandulan dijalankan beberapa sesi dan setiap sesi melibatkan pemandulan 50 ekor kucing dengan kerjasama NGO Noah’s Ark Animal Shelter. Inilah hasil kebijakan dalam dunia perniagaan produk pet care yang mana setiap pembelian dan jualan ada bahagian untuk kebaikan dalam membantu haiwan.

Terima kaseh Neco Pet Care atas keperihatinan terhadap nasib kucing jalanan. Bagi semua masyarakat Malaysia yang mahu bersama support usaha murni ini. Sokonglah dana pemandulan ini melalui pembelian produk secara online shopee.com.my/necocat.official atau jika anda di Johor boleh ke Rania Pet Shop Tampoi & Kulai….. Neco Cat Kingdom, Masai.

Jom support pemandulan!

#kucing #cat #pemandulan #galeri #animal #malaysia #adoption #volunteer #animalmalaysia

Source: https://www.facebook.com/633109216896282/posts/1792694367604.. Facebook Comments


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008 - 2022, PetFinder.my. All rights reserved.