Go

Di Beberapa Tempat Di Dunia Masih Wujud Ramai Golo..

 Di beberapa tempat di dunia masih wujud ramai golongan pemakan kucing dan anjing. Di Malaysia juga ada kelompok-kelompok yang turut menjadikan dua haiwan peneman ini sebagai hidangan sajian.

Itulah pentingnya mengusahakan sifar kucing dan anjing jalanan secara pemandulan dan rehome mereka melalui adoption drive.

Sokongan masyarakat terhadap adoption amat diperlukan. Jadikan kucing jalanan sebagai sebahagian keluarga di rumah. Sebuah rumah adopt dua ekor kucing jalanan bakal menurunkan kadar jumlah kucing jalanan.

3 hari lagi! Adoption Drive Besar-Besaran.

Meow!

Mesti datang Buttons and Bows Malaysia Cat Adoption Fiesta 2022 anjuran Amcorp Mall dan Persatuan Haiwan Malaysia – Malaysia Animal Association melalui Galeri Animal Malaysia dengan kerjasama Sayang Sayang Cat Shelter – SSCS dan beberapa penyelamat lain. Banyak kucing pilihan sihat-sihat dan gebu-gebu untuk dibawa pulang.

๐Ÿ“† : 7-9 Oktober 2022 (Jumaat – Ahad)

โฐ : 11.00 pagi – 5.00 petang

๐Ÿ“ : Amcorp Exhibition Hall, Tingkat 3 Amcorp Mall Petaling Jaya, Selangor

๐ŸŽŸ : Tiada caj kemasukan

๐Ÿ˜ป Banyak lagi kucing jalanan perlukan kita semua. Beritahu rakan taulan, saudara mara dan kenalan anda bahawa kucing jalanan ini menanti kita semua.

๐Ÿค Jom hadir beramai-ramai!

๐Ÿ‘‰ Galeri Animal Malaysia menjemput para rescuer dan shelter yang mahu ikut serta hubungi www.wasap.my/+60166345464 segera dan sahkan penyertaan.

๐Ÿ‘‰ Terdapat 13 booth lagi yang boleh sewa kepada peniaga untuk sertai Adoption Fiesta ini.

๐Ÿ‘‰ Miliki produk jenama Anymal Lab, Biovet.Hq, Izzlisha Majesty – Cat Litter, Cat Hotel & Spa, Neco Pet Care dan banyak lagi dengan harga menarik

๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ Pengunjung dialu-alukan datang bersama keluarga berkongsi kasih sayang dengan kucing-kucing yang menghuni di di sini. Adoption bagi yang berkelayakan juga amat digalakkan :

โœ… Support jualan amal untuk bantu operasi Galeri Animal Malaysia di https://shopee.com.my/galerianimalmalaysia

โœ… Haiwan peliharaan adalah keluarga kita. Catatkan kenangan melalui pendaftaran sijil. Daftar Sijil Pemilikan Haiwan di https://animalmalaysia.com/animal-ownership-certificate/ dan daftar Sijil Kematian Haiwan di https://animalmalaysia.com/animal-death-certificate/ .

โœ… Gunakan platform percuma untuk buka adoption kucing yang ditemui di https://animalmalaysia.com/adopt/

#cat #kucing #kitten #babycat #adoption #donation #charity #galeri #animal #malaysia #stray


Source: https://www.facebook.com/animalmalaysia/videos/4928514958163.. Facebook Comments


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008 - 2022, PetFinder.my. All rights reserved.