Go

Fokus Persatuan Haiwan Malaysia Ialah Memperkasaka..

 
Fokus Persatuan Haiwan Malaysia ialah memperkasakan pendidikan kesedaran haiwan di negara ini dan agenda terbesar yang dilakukan kini adalah mengadakan PROGRAN KESEDARAN HAK DAN KEBAJIKAN HAIWAN kepada semua guru dan murid di sekolah rendah dan sekolah menengah seluruh Malaysia.

Program ini telah mendapat kelulusan dari Sektor Operasi Sekolah Kementerian Pendidikan Malaysia dan dilaksanakan secara berperingkat di lebih 11,000 sekolah di negara ini. Modul pendidikan haiwan dirangka oleh golongan akademik dari agensi-agensi Animal Malaysia iaitu Galeri Animal Malaysia, Akademi Haiwan Malaysia – Malaysia Animal Academy dan Malaysia Animal Crime Transparency – MyAct .

Animal Malaysia percaya bahawa ketamadunan celik hak haiwan akan datang boleh diubah melalui pendidikan pada generasi yang bakal memimpin negara pada masa ini.

Sokongan dan galakkan semua pihak amatlah diperlukan dalam menjayakan misi kesedaran bagi mencapai minda kelas pertama terhadap hak haiwan dalam tempoh beberapa tahun akan datang.

_________________________________________________________

😻 Galeri Animal Malaysia bermula kasih sayang yang terbiar dan berubahnya nasib yang tidak terbela. Bantu berikan rawatan perubatan dan kehidupan terbaik untuk anak-anak bawah jagaan di sini melalui pembelian amal – https://shopee.com.my/galerianimalmalaysia atau sumbangan kewangan : MAA ANIMAL CARE ( 8009964351 CIMB Bank Berhad )

🐈 Tajaan makanan kucing Super Premium Buttons and Bows Malaysia – https://shopee.com.my/buttonsandbowsmalaysia

🐈 Tajaan pasir Tofu oleh Izzlisha Majesty – Cat Litter, Cat Hotel & Spa – https://shopee.com.my/izzlisha_majesty

🐈 Tajaan spray pembersihan oleh Anymal Lab – https://shopee.com.my/anymallab (www.anymal.my)

✅ Waktu melawat : Isnin – Sabtu 11.00 pagi hingga 5.00 petang.

✅ Adoption dibuka kepada yang layak. Lokasi sila Google nama Galeri Animal Malaysia.

✅ Dafar Sijil Haiwan di www.animalmalaysia.com

#cat #kucing #kitten #babycat #adoption #donation #charity #galeri #animal #malaysia #stray

Source: https://www.facebook.com/633109216896282/posts/2056316464575.. Facebook Comments


Copyright © 2008 - 2023, PetFinder.my. All rights reserved.