Go

Sememangnya Hasrat Persatuan Haiwan Malaysia Mahu ..

 
Sememangnya hasrat Persatuan Haiwan Malaysia mahu menjadikan animal Security, Education, Training & Awareness (SETA) di kalangan mahasiswa Institusi Pengajian Tinggi dan orang ramai adalah satu objektif utama. Khidmat kesukarelawanan amatlah diperlukan untuk memenuhi hasrat menyedarkan masyarakat pentingnya menyantuni haiwan.

Program dan modul khusus dibentuk membolehkan mahasiswa, syarikat korporat dan sesiapa sahaja yang mahu mengambil bahagian menjalani CSR di Galeri Animal Malaysia boleh dijalankan secara profesional, teratur dan berpengisian.

Terima kaseh kepada mahasiswa Universiti Kuala Lumpur – Unikl yang bertungkus lumus menyempurnakan program khidmat sosial seharian di Galeri Animal Malaysia menyantuni kucing-kucing yang menagih kasih sayang. Mana-mana institusi pengajian tinggi, badan korporat atau kumpulan kemanusiaan yang mahu menjalani aktiviti di Persatuan Haiwan Malaysia boleh email ke malaysiaanimalassociation@gmail.com . Sijil Penghargaan / Sijil Penyertaan disediakan buat peserta.

_______________________________________________

😻 Galeri Animal Malaysia bermula kasih sayang yang terbiar dan berubahnya nasib yang tidak terbela. Bantu berikan rawatan perubatan dan kehidupan terbaik untuk anak-anak bawah jagaan di sini melalui pembelian amal – https://shopee.com.my/galerianimalmalaysia atau sumbangan kewangan : MAA ANIMAL CARE ( 8009964351 CIMB Bank Berhad )

🐈 Tajaan makanan kucing Super Premium Buttons and Bows Malaysia – https://shopee.com.my/buttonsandbowsmalaysia

🐈 Tajaan pasir Tofu oleh Izzlisha Majesty – Cat Litter, Cat Hotel & Spa – https://shopee.com.my/izzlisha_majesty

🐈 Tajaan spray pembersihan oleh Anymal Lab – https://shopee.com.my/anymallab (www.anymal.my)

✅ Waktu melawat : Isnin – Sabtu 11.00 pagi hingga 5.00 petang.

✅ Adoption dibuka kepada yang layak. Lokasi sila Google nama Galeri Animal Malaysia.

✅ Dafar Sijil Haiwan di www.animalmalaysia.com

#cat #kucing #kitten #babycat #adoption #donation #charity #galeri #animal #malaysia #stray

Source: https://www.facebook.com/217518001028827/posts/2182898576183.. Facebook Comments


Copyright © 2008 - 2023, PetFinder.my. All rights reserved.