Go

Persiapan Rapi Dilakukan Hari Ini Sebagai Persedia..

 
Persiapan rapi dilakukan hari ini sebagai persediaan sempena sambutan Program Majlis Rumah Terbuka Animal Malaysia – Buttons and Bows Malaysia 2023 di Galeri Animal Malaysia pada hari esok Ahad 28 Mei 2023 bermula jam 3.00 petang hingga 8.00 malam.

Lima buah khemah dengan 20 meja makan disediakan untuk menanti lebih daripada 3,000 orang tetamu dari seluruh negara dijangka menghadiri program ini sebagai tanda ikatan persahabatan dan suara haiwan di negara ini.

Turut akan meraikan dan akan hadir memberi semangat kepada para pencinta haiwan di Program ini adalah tetamu kehormat iaitu Datuk Mohd Razlan Rafii Setiausaha Politik kepada Yang Amat Berhormat Timbalan Perdana Menteri mewakili Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi dan Speaker Dewan Rakyat Parlimen Malaysia Dato’ Johari Abdul serta pegawai-pegawai kerajaan pelbagai beberapa jabatan dan kementerian.

Semoga kehadiran anda semua ke Program Majlis Rumah Terbuka ini menyatukan semua dalam dunia haiwan dan saling merapatkan ukhwah kerana dapat mengenali satu sama lain demi kebaikan martabat haiwan akan datang.

SEMUA PARA PENCINTA HAIWAN DIJEMPUT HADIR BERSAMA KELUARGA DAN RAKAN TAULAN!

Terima kaseh keluarga besar Persatuan Haiwan Malaysia yang turut menjadi penaja rasmi Program Rumah Terbuka Animal Malaysia – Buttons and Bows Malaysia 2023

1. Izzlisha Majesty – Cat Litter, Cat Hotel & Spa

2. Neco Pet Care

3. Meow Hero Family Centre

4. JM Cat House

5. MJMA Cat Grooming & Training Centre

6. Purrfection Catz Grooming Academy

7. Anymal Lab

8. Akademi Haiwan Malaysia – Malaysia Animal Academy

9. Malaysia Animal Crime Transparency – MyAct

10. Kelab Kucing Buttons and Bows Malaysia

Source: https://www.facebook.com/217518001028827/posts/2227841138355.. Facebook Comments


Copyright © 2008 - 2023, PetFinder.my. All rights reserved.