Go

Jangan Rasa Macam Semua Kat Dunia Ni Kau Yang Puny..

Jangan rasa macam semua kat dunia ni kau yang punya, Tuhan cipta makhluk nya dalam pelbagai bentuk dan rupa. Sila berkongsi. jangan tamak dan riak. *share *care *respectSource:...
Mar 26, 2019

0

Kitten For Adoption. Cute Kitty Looking For Loving..

Kitten for ADOPTION!! cute kitty looking for loving home. Location: Ayer Keroh, Melaka. Anyone interested please contact Zaharah Bakar directly. SCRATCHSCRATCH's main mission is to rescue stray, ab
Mar 25, 2019

0

Soalan Lazim Yang Ditanya, Apa Yang Kita Boleh Bua..

Soalan lazim yang ditanya, apa yang kita boleh buat untuk membantu kucing terbiar dan anjing jalanan? Antara sedidkit cadangan dan penyelesaian yang kami boleh kongsikan: 1. Kembirikan...
Mar 13, 2019

0

Ampun. Dah Post, Lupa Pulak Attach Gambar. Haha. H..

Ampun…. Dah post, lupa pulak attach gambar… Haha Harap² tuan aku tak nampak aku kat belakang ni. Dari tadi asyik kena gomol je. Habis la comel aku hilang nanti. Kredit gambar dr...
Mar 12, 2019

0

Awak Nak Lunch Mana Harini? Meh Kite Bawak.". Kred..

“awak nak lunch mana harini? Meh kite bawak..” 🚗💨🚗💨🚗🠨 Kredit gambar : Nur Ilyani HarunSource:...
Mar 11, 2019

0

Selamat Hari Sabtu. Baru Bangun Ke Tuuuu???. Kredi..

Selamat hari sabtu! Baru bangun ke tuuuu??? 🤣🤣🤣🤣🤣 🤣🤣 Kredit gambar dari follower Alberto Elfymori Terbelit (terbelit betul jari admin nak...
Mar 9, 2019

0

Hai Kawan Kawan,. Amoi Dan Hobbit Adalah Antara Ku..

Hai kawan kawan, Amoi dan Hobbit adalah antara kucing yg telah mendapat bantuan subsidi pemandulan daripada kami. Jika anda tertanya-tanya macam mana nak ambil gambar sebelum dan selepas pemandulan...
Feb 23, 2019

0

Hello Kawan-Kawan,. Semalam Kami Menerima Banyak E..

Hello kawan-kawan, Semalam kami menerima banyak email berkaitan subsidi pemandulan. Kawan-kawan boleh lihat carta aliran ini untuk permohonan subsidi. Jika terdapat sebarang persoalan lain, boleh...
Feb 20, 2019

0

Hai Kawan Kawan. Kami Masih Lagi Membuka Pemberian..

Hai kawan kawan.. Kami masih lagi membuka pemberian subsidi pemandulan untuk kucing. Jika anda ingin memohon subsidi pemandulan kami, sila email kepada kami di ktaj0311@gmail.com. Terima...
Feb 19, 2019

0

Meow Pemeriah Suasana Berkursus

Hi Kawan-Kawan!  Salah seorang volunteer kami ada kursus teambuilding di Melaka. Haaa memang tak sangka yang anak anak bulu nih joined sekali. kursus 3 hari dan mereka ni gigih duduk bersama....
Feb 22, 2016

0

Kucing, Outstation Dan Rindu

Hi kawan-kawan,  Korang ada tak berperasaan macam ni bila selalu kena pergi outstation? How we wished yang anak-anakbulu kita nih boleh text dan update keadaan diri mereka...
Feb 18, 2016

0

A Counter-Reply To The Wild Accusations Thrown To KTAJ/SCRATCH

Disclaimer: This entry is to explain and to counter-reply the accusations thrown to KTAJ/SCRATCH and its members. We are not interested to engage any fight with any NGO or individuals. With this...
Mar 24, 2015

0

Bertabahlah Malaysia

As Salam dan Selamat Sejahtera, Belum surut lagi kesedihan kerana kehilangan MH370 dan tragedi MH17, kini kita dikejutkan pula dengan kehilangan QZ8501 dikala kita bertungkus lumus menghadapi masalah...
Dec 29, 2014

0

Neutering Day @ Klinik Kembiri Setapak Sponsored By The Bodyshop

Hi kawan-kawan! Many weeks ago we were approached by The Bodyshop personnel who wanted to be known as Amy. Amy contacted us and informed us a good news! The Bodyshop agreed to sponsor our Neutering...
Oct 30, 2014

0

S.C.R.A.T.C.H @ Kulaijaya

Hello kawan kawan,  Hujung minggu (4th Oktober 2014) lepas kami telah dipelawa oleh pihak pegurusan IOI Mall Kulaijaya untuk terlibat dalam program World Animal Day 2014. Program ini bertujuan...
Oct 8, 2014

0

My Happy Ending #7 – Miss Lola

As Salam.. #myfurrykidsnamescratchktaj           Before Dulu Now Sekarang 1          Cat/Dog’s Name Nama...
Oct 7, 2014

0

Arrrghhhh…takutnya Dengan Kucing!!

As Salam.. Haaii…cuba baca tajuk kat atas…mcm biasa dengar je dialog ni bila kita makan di warung atau kedai mamak kan…siap ada yg angkat2 kaki atas kerusi..ada yang terus...
Sep 21, 2014

0

Dilema Si Kucing Senior…

Assalammualaikum..Haii… Dalam banyak2 kucing yg korang ada… berapa umur yg paling senior?? 10 thn??  12 thn??  15 thn?? Pic sekadar hiasan. Sumber: Google.com Seperti...
Aug 11, 2014

0

Ihsan Dan Perikemanusian Yang Hilang

Assalammulaikum kawan kawan, Hari ni kami nak kongsikan cerita sedih dan sadis. Di sebalik laungan kemanusiaan yang sekarang heboh dipekikan, ada juga manusia yang mendiamkan kekejaman kepada haiwan...
Aug 7, 2014

0

Jualan Sampul Raya Scratch!!

Haiii!!! Kami ingin mewarwarkan…jualan untuk sampul duit raya KTAJ/SCRATCH telah pun dibuka!! Yes!! Yes!! Cantik tak?? Cantik tak??? Hari tu ada yg bertanya pasal sampul duit raya kami tahun...
Jul 2, 2014

0
Page 2 of 10123456...10...»
Copyright © 2008 - 2020, PetFinder.my. All rights reserved.