Go

Meow Pemeriah Suasana Berkursus

Hi Kawan-Kawan!  Salah seorang volunteer kami ada kursus teambuilding di Melaka. Haaa memang tak sangka yang anak anak bulu nih joined sekali. kursus 3 hari dan mereka ni gigih duduk bersama....
Feb 22, 2016

0

Kucing, Outstation Dan Rindu

Hi kawan-kawan,  Korang ada tak berperasaan macam ni bila selalu kena pergi outstation? How we wished yang anak-anakbulu kita nih boleh text dan update keadaan diri mereka...
Feb 18, 2016

0

A Counter-Reply To The Wild Accusations Thrown To KTAJ/SCRATCH

Disclaimer: This entry is to explain and to counter-reply the accusations thrown to KTAJ/SCRATCH and its members. We are not interested to engage any fight with any NGO or individuals. With this...
Mar 24, 2015

0

Bertabahlah Malaysia

As Salam dan Selamat Sejahtera, Belum surut lagi kesedihan kerana kehilangan MH370 dan tragedi MH17, kini kita dikejutkan pula dengan kehilangan QZ8501 dikala kita bertungkus lumus menghadapi masalah...
Dec 29, 2014

0

Neutering Day @ Klinik Kembiri Setapak Sponsored By The Bodyshop

Hi kawan-kawan! Many weeks ago we were approached by The Bodyshop personnel who wanted to be known as Amy. Amy contacted us and informed us a good news! The Bodyshop agreed to sponsor our Neutering...
Oct 30, 2014

0

S.C.R.A.T.C.H @ Kulaijaya

Hello kawan kawan,  Hujung minggu (4th Oktober 2014) lepas kami telah dipelawa oleh pihak pegurusan IOI Mall Kulaijaya untuk terlibat dalam program World Animal Day 2014. Program ini bertujuan...
Oct 8, 2014

0

My Happy Ending #7 – Miss Lola

As Salam.. #myfurrykidsnamescratchktaj           Before Dulu Now Sekarang 1          Cat/Dog’s Name Nama...
Oct 7, 2014

0

Arrrghhhh…takutnya Dengan Kucing!!

As Salam.. Haaii…cuba baca tajuk kat atas…mcm biasa dengar je dialog ni bila kita makan di warung atau kedai mamak kan…siap ada yg angkat2 kaki atas kerusi..ada yang terus...
Sep 21, 2014

0

Dilema Si Kucing Senior…

Assalammualaikum..Haii… Dalam banyak2 kucing yg korang ada… berapa umur yg paling senior?? 10 thn??  12 thn??  15 thn?? Pic sekadar hiasan. Sumber: Google.com Seperti...
Aug 11, 2014

0

Ihsan Dan Perikemanusian Yang Hilang

Assalammulaikum kawan kawan, Hari ni kami nak kongsikan cerita sedih dan sadis. Di sebalik laungan kemanusiaan yang sekarang heboh dipekikan, ada juga manusia yang mendiamkan kekejaman kepada haiwan...
Aug 7, 2014

0

Jualan Sampul Raya Scratch!!

Haiii!!! Kami ingin mewarwarkan…jualan untuk sampul duit raya KTAJ/SCRATCH telah pun dibuka!! Yes!! Yes!! Cantik tak?? Cantik tak??? Hari tu ada yg bertanya pasal sampul duit raya kami tahun...
Jul 2, 2014

0

Meow Meow Ku Notty~!

Ramai yg komplen….antaranya: Kitten saya ni kecik lagi, sgt comel tp mulut bising mcm bertih goreng..mcm mana ye??? Masalahnya kadang2 kita sampai x tahan..mana tidaknya…pagi...
Jun 19, 2014

0

My Happy Ending #6 – Encik Bones

myfurrykidsnamescratchktaj    Befor e Dulu    Now Sekarang 1          Cat/Dog’s Name Nama kucing/anjing Bones-Yot...
Jun 18, 2014

0

My Happy Ending #5 – Milley Ariff

#myfurrykidsnamescratchktaj    Bef ore Dulu    Now Sekarang 1          Cat/Dog’s Name Nama kucing/anjing Milley...
Jun 16, 2014

0

My Happy Ending #4 – Richard Parker

#myfurrykidsnamescratchktaj Before Dulu Now Sekarang 1          Cat/Dog’s Name Nama kucing/anjing Richard Parker (RP)...
Jun 13, 2014

0

My Happy Ending #3 – Anya A.k.a Anyau

#myfurrykidsnamescratchktaj Before Dulu Now Sekarang 1          Cat/Dog’s Name Nama kucing/anjing Anya a.k.a...
Jun 11, 2014

0

My Happy Ending #2 – Gu Mi-Ho

#myfurrykidsnamescratchktaj Before Dulu Now Sekarang 1          Cat/Dog’s Name Nama kucing/anjing Gu Mi-Ho...
Jun 10, 2014

0

My Happy Ending #1 – Datuk K

#myfurrykidsnamescratchktaj Before Dulu Now Sekarang 1          Cat/Dog’s Name Nama kucing/anjing Datuk...
Jun 9, 2014

0

Sebelum Bawa Balik Kitten….

As Salam… Hari ni..mari kita semak balik..checklist kita sebelum bawa balik anak kucing baru ke rumah…especially kalau kita  ni baru nak berjinak2 dengan arena membela...
Jun 3, 2014

0

Adab-Adab Meminta Bantuan

   Hi kawan kawan, apa khabar? Harap harap semua yang sedang membaca entri kali ini berada dalam keadan sihat dari segi fizikal dan mental. Kami?! Seperti rutin harian biasa, di awal pagi...
May 26, 2014

0
Page 1 of 8123456...»
Copyright © 2008 - 2018, PetFinder.my. All rights reserved.