Go

Featured Members
WencyFWS
Fosterer, Adopter

thomson5971
1 Pet, Rescuer

Skylar69
Adopter, Animal Lover

arrseswhin
2 Pets, Adopter

kermitz81
13 Pets, Animal Lover

Harris
Animal Lover



azeland
NameAzlan Azmin
JoinedApr 2009
Age42
GenderMale
LocationKuala Pilah, Negeri Sembilan, Malaysia
OccupationBusiness Owner
Websitehttp://www.freshwaterprawn.blogspot.com
ExperienceCat (5 Years)
Fish (4 Years)
Interested InAdopting Pets
An Animal Lover
Send Email View Phone 28 Comments
Im a man who love animals in general. In fact im in a business related to animals, which is farming freshwater prawn. I have a female adult cat who lives in the farm area. Dont know the type but like a crossbreed of persian and tabby cat.







azeland's Pets
Kiki, 12 Yrs
Owner's Pet









Comments
Page: 1 2    28 Comments
hafiz7460   May 15th 2009 at 3:06PM
yeke..aku pn mcm pnh tgk je ko ni..tp xingt ktne..huhu
  0  
yuya   May 15th 2009 at 5:10PM
hi, comel kucin u tu.. (hehe, muka u mcm piere andre le) :)

peace..
  0  
fieza   May 16th 2009 at 11:01AM
adui yg name noni 2 cute btul, muke innocent gile..hehe..
  0  
azeland   May 16th 2009 at 5:18PM
hafiz ko ni uniten ke? mrsm ke? or mcc ke? itu sumer ex college yg aku gi
  0  
noni tu mmg pandai main mata, kalo dok dlm cage buat mata innocent mcm kucing citer shrek suh kasi bukak cage :P
  0  
qisha   May 17th 2009 at 6:25PM
hi..tq flex mmg cmel..
  0  
hafiz7460   May 18th 2009 at 10:03AM
la..aku ex uniten gak ..aku mech eng..budak TC..hehe
  0  
bro..ko bukak kolam mancing udang ek..aku mcm nk g je..xde diskaun ke?..hehe..email aku bro..susah r nk sembang dlm ni..
  0  
azeland   May 18th 2009 at 8:28PM
bro hafiz, yup aku bkak...dtg ah. aku ME gak kat uniten. ok nanti wa email lu....
  0  
well qisha, owner dia ni mmg bz, ni i kasi no hp dia satu lg;. hope dia x marah i kasi no ni...
  0  
qisha   May 18th 2009 at 9:52PM
thanks..really appreciate it;)
  0  
hafiz7460   May 19th 2009 at 9:26AM
email..jgn x email..nnt aku ajak budak2 uniten lain..hehe
  0  
fullhouse   Jun 20th 2009 at 4:52PM
nak jual x kucing tu?sy minat nk beli
  0  
azeland   Jun 22nd 2009 at 1:03AM
hi fullhouse, sori my furkids is not for sale. tgkla kalo ada anak2 nanti br boleh pikir nak jual ke tak...
  0  
noor22710   Jun 23rd 2009 at 2:32PM
azeland...betol ke petshop kat ampangan tu jual kitten murah2???isk...kat mana ek??? camne you ctc putri taqwiim tu ek...coz i ctc dia tak penah dapat...actually i ngah cari kitten sepasang yg persian mix siamese cam you adopt dr putri taqwiim tu with reasonable price....yg i dpt semuanya mahal2 belaka...smpi nak tercekik dibuatnya...
  0  
azeland   Jun 24th 2009 at 3:26PM
well kalo u familiar dgn seremban, u gi giant ampangan kat belakang dia ada seremban petshop kot nama...ada auntie dan uncle cina yg jaga kedai....so far paling mahal i pernah tgk is rm900 pure persian....yg lain mmg murah laa...
  0  
noor22710   Jun 30th 2009 at 2:55PM
azeland...noor takdela familiar sgt kat seremban...tapi nak mencuba. sebab kat kl ni mahal sgtla diaorg jual...kdg2 tu cam tak masuk dek akal...anyway, thanx for your help...
  0  
yuya   Jul 14th 2009 at 1:17PM
ya kasi kucing ya mkn science plan :) die tu besa bebanding yg lain sebab manja telebih. hehe, kasih syg cukup gitu :)
  0  
ezal   Oct 26th 2009 at 12:18PM
emmm..i pun macam penah tgk lau azelan....hehehehe
no lah just a joke....
just nak tanya u ada cakap bout petshope kat seremban, kat situ ada jual persian flatface x???
i skung tgh cari pure flatface male.....kalo bleh nak yg harga murah la sikit
selalu kalu pure flat with cert around rm3000 ke atas kan....
i x kisah kalo x der cert pun tapi just nak yg pure flat face...prize around rm1500 ke bawah....
any idea????
btw im ezal....
  0  
pipit   Nov 21st 2009 at 9:01AM
cmel nyer kcing2 u... eee..
  0  
Comment









Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Contribute
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Privacy Policy
Contact Us
Facilities
Mobile App
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Shopee Store
Pet Food, Toys & Products
Royal Canin Education
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle AI Competition
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
Gadhimai: Ending Mass Slaughter
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2021. All rights reserved.