Go

Tasty Meat-Free Meals
Lost & Found
  Guidelines View All 

Lost in Taman Shamelin, Cheras
Jack, 12 Yrs


Lost in Klang
Tiolie, 6 Yrs


Join PetFinder.my
Adopt an animal, find a loving home for your pet, meet animal lovers & discover useful tips!
  Join Now »  


MJ  - Domestic Medium Hair + Bengal Cat
Lost
CatDomestic Medium Hair + Bengal
ProfileMale, 12 Years 6 Months
VaccinatedYes
DewormedYes
NeuteredYes
ConditionHealthy
BodyMedium Size, Medium Fur
ColorGolden
LocationPJ, Selangor
Posted15 Jul 2009
 
Owner
Send Email View Phone 10 Comments
I just took MJ from SPCA on the 5th July 2009 and after one week he ran away at Kiara Park (on the way sending him for shower). If anyone saw him please call me at as my 2 kids really-really miss the cat.
Report Abuse




Gallery

Click on photo to view photo gallery, or mouse over for preview


MJ  - Domestic Medium Hair + Bengal Cat


MJ  - Domestic Medium Hair + Bengal Cat


MJ  - Domestic Medium Hair + Bengal Cat


MJ  - Domestic Medium Hair + Bengal Cat


MJ  - Domestic Medium Hair + Bengal Cat




More Pets By diananatashag   [ view all ]

Oreo
Adopted






Comments
Share your comments here10 Comments
bellanella   Jul 29th 2009 at 1:07AM
  0  
SERIUS TERGODA
drdolittle   Jul 29th 2009 at 8:34AM
  0  
rasa mcm pernah tengok la mj ni! tak silap saya kat mudah la.kalu tak salah la.maaf kalu salah.
drdolittle   Jul 29th 2009 at 8:42AM
  0  
oh sori bulu kucing kat mudah.my tu bulu nya pendek sikit. maaf ye.tapi colour nya fuhh... cantik.
diananatashag   Jul 29th 2009 at 2:33PM
  0  
MJ mmg comel, amik dari SPCA... my kids until now kalau nampak kucing kaler oren sure kata tu MJ...sedih la until now. every weekend pergi cari dia kat park masa dia hilang tu but x ada berita....
drdolittle   Jul 29th 2009 at 4:05PM
  0  
diana,saya risau juga bila awak kata dia hilang, bcoz dah tengok 360 kat tv kucing yg tak berumah ni akan ditangkap oleh mp. harap harp nya tak mcm tu la.semoga mj dijumpai oleh org awam.kalu tak jumpa gak cuba gi majlis perbandaran or (kat mana kucing awak hilang) tanya kat mana dorang tempatkan kucing yg dorang tangkap. cepat sebelum 7 hari. kalu lambat jawapnya... awak pun tau kann.saya doakan moga awak cepat cepat berjumpa semula ngan mj.
drdolittle   Jul 29th 2009 at 4:07PM
  0  
oh awak tinggal kat pj ye? cuba gi mppj tengok. mana tau dorang dah catch mj.saya bukan nak buat awak risau,cuma nak menolong awak.sebab mj kiut comel..
diananatashag   Jul 30th 2009 at 2:45PM
  0  
thanks drdolittle, will check with MPPJ. BTW, tiap-tiap minggu pergi park tu cari dia and siap tinggal no kak kakak jaga toilet kat sana incase ternampak MJ. We all bawak gambar MJ and tanya org yg datang jogging whether ada ternampak. So skrg ni dh adopt 3 kittens lagi sbb anak2 I asyik tanya pasal MJ. Harap jumpa MJ semula nanti.
pipit   Dec 24th 2009 at 5:08AM
  0  
syg nyer... cntik sungguh, dh lama ke hilang??
ayieza   Jan 11th 2010 at 8:22AM
  0  
sedehnyer MJ ilang..sy tumpang simpati...sy pon penah juga rasa cam ner kucing yg kita syg giler ilang..rasa xtentu arah gak la..nak dekat sebulan gak asyik nangis n merindui cat 2...tp tuhan 2 maha bkuasa..pasar yg sy xpenah pergi sebelum nie sy pergi...betapa tkejutnya bila nampak cat sy..walaupon masa 2 dia dah lain..kurus..trus gi kat dia n trus pelok cium dia..xsangka cat sy 2 pon masih ingat suara n muka sy..sedey sangat2..member2 ckp ada org dengki kat kucing sy coz dia cantik...
ayieza   Jan 11th 2010 at 8:24AM
  0  
sy doakan MJ awk selamat n moga2 dia xder keja tangkap gan MP..


Have a question or comment about this pet? Login or Sign Up to join the discussion!







Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Artificial Intelligence
Kaggle AI Competition
Cuteness Meter
AI Task Force

Social Media
Facebook
Twitter

Mobile
iPhone & iPod App
Android App
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
Gadhimai: Ending Mass Slaughter
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2019. All rights reserved.


Share &
Save Lives!

Follow Us: